Koji jače grizu?
Printable View
Koji jače grizu?
rotvailer,zbog toga jer ima bolju građu mišića,bolje se kreče.
TO NIJE ISTINA, DOBERMAN JE PUNO BRŽI I SPRETNIJI ,ISTINA JE DA ROTVAJLER JAČE GRIZE
ja imam staforda,pas mi je super..neće gristi jel ga nisam učila tome..pozdrav svim vlasnicima staforda,kaj ne da su psi super???!!!
ja namjeravam kupiti stafa,ali ženku jer sam cula da su poslušnije,inace predivni su psi.
Ja imam kavkavskog ovcara i vjerujte to su najaci psi do sada na svijetu. :smile15:
Imao sam i stafforde, pitove i njemacke ovcare moram rec da najinteligeniji su stafovi, ali pita mozes naucit sve i brzo uci, bezkompromisno slusa i sve radi.
;) pitbul je jos opasnie
Daj se sad potucite oko toga!!Ja mislim da su i dobermani i rotvaileri jaki i snažni psi. :)
definitivno rotweiller,ali mislim da to uopce nije bitno!
jer je vas pas kad koga ugrizo?moj njemacki ovcar je i to ne samo jednom!ugrizo je veterinara pa je zavrsio na hitnoj-ak vas bas tak zanima agresivnost!!!!!!
pa zar je to uistinu bitno? ako vam pas služi za liječenje kompleksa koristite neke druge metode liječenja!
tema je ××××× jer to uopce nije bitno!pas se nabavlja iz ljubavi a ne zbog kolicine agresivnosti koju posjeduje u sebi!a mnogi lijece komplekse preko agresivnosti svog psa...ne budite ograniceni
A kaj ce vam pas koji je jak i druge ljude i pse grize?
Kakav vlasnik takav i pas!!!
Poslje njemackog ovcara imam jednog sa plaze!
Nakon skole zna sve ko i ovcar.Ide u hotele sa 5 zvjezdica i zna se ljepo ponasati.
imam kuju rota i to nije pas vec stroj
rot je najaci definitivno
rot je najaci definitivno
TERIJER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :smile18: :smile18: :smile18: :smile18: :smile18: :smile18: :smile18: :smile18:
Najjači pas na svijetu je Engleski Mastif i nema jačeg od njega
dobermann je jaći od rotwajllera jer su se pred mojim oćima potukli
rot je naj....naj,,nema boljeg,,,,,
ali treba ga pravilno odgojiti
:smile16:
Da vi vadite moju nabrijanu pudlicu pali bi na dupe,grize ko rotvajler,a trci ko puma,ubila je vec tri pid-bull-a
ja imam 10 rotvajlera i 100 posto je jaci od dobermena
Ja imam pekinezera i jachi je od tih svih pasa koje ste vi nabrojali
JA IMAM PINČA I NAJJAČA JE OD SVIH, LUDA , AGRESIVNA , ŽIVČANA... ALI JU OBOŽAVAM, BTW USKORO SE TREBA KOTIT AKO TKO TREBA MALE LUĐAKE, NEK SE JAVI... :)