nEMA IM RAVNIH!
Printable View
nEMA IM RAVNIH!
Udobnost Speed
Njemac 10 2
Japanac 2 10 :)
:))
Kad Francuzi, Njemci i ostala ×××××× budu napravili "mašinu" od 240 KS bez turba, i ostalih pomagala nek se jave !!! :o [IMG]null[/IMG]
Mogu to napravit odmah,ali im nije cilj napravit motor koji izdrži 100000km kao japanci. :)) :))
Vedo vedo pravi si medo ali si ipak u pravu :)) :)) :)) :))
Daj Lancija ušuti bog ti pamet udjelio :smile16: japanezeri prolaze nekoliko stotina tisuća km bez ikakvih problema :) :)) a sto se tiće ti talijanskih kantica pogledaj si samo kak se sjajno lancija prodaje u zadnjih nekoliko godina mislim da im je prodaja pala za nekih 70% nisu ljudi ×××××× neče niko ponovit istu grešku pa kupit kantu dvaput :smile16: :smile16:
i to sve dokazano, a oni ipak pljuju...
klupa na××××na gamadi pušite moj ne njemački,ne francuski,ne japanski ,
bez turba ,bez ikakvih ×××××× ××××× od 320 KS., i najeba vam se ja svima majke
koje su nažalost rodile glupe umišljene
×××××čine.
Ispravak:Mislio sam 100000km ;)
Ma šta vi svi tu ××××te!!! Yugo je zakon, GVX posebno, bez turba 65 KS! Pa gdi toga ima?
Negdje sam cuo da su Japanci poceli davati 5 godiona garancije ili 100000 milja na vozila namijenjena sjevernoamerickom trzistu , da i je ovo zaista tacno ?
U Italiji za Corollu dobiješ 5 godina garancije. Mislim da je isto i za novi Avensis. :smile14:
Zaboravih, za sjevernoameričko tržište mi se živo fućka. :smile13:
Inace, maserati u 2000 kubika stavlja preko 330 konja u cestovnoj verziji pa onda ti od×××× sa svojih japanskih 240 ks.
A dalje: moj se japanski ××××× od auta vec 3 put pokvario.
Pa mi ti sad objasni: auto je nov, honda je civic, mazio ju i pazio, uredno servisirao....
I kaj ces sad reci...
Vjerojatno da lazem....
trenutno japanci prednjače nad njemcima a tako ce i ostat Znam jer imam malog Yarisa i auto je drama dobar :smile16:
S2000 je prvi po omjeru snage i kubikaže, ide 120 KS ne litru obujma, a u novi RX sa Wankelom ide 250 KS na 1300 ccm. i COrrolla iz 87. sa 215000 km ljetos 2 puta u 2 tjedna do crikvenice bez beda... ali ti auti nemaju ni dizajn ni dusu, a talijani to imaju i zbog toga se prodaju.
Nemaju dizajn ni dušu, ali traju da ti već dosade lagano. :))
:smile18:
kad japanci naprave auto koji moze preci milion kilometara bez popravaka na motoru onda nek se pocmu hvaliti
stara poslovica kaze
MERSEDES JE MERCEDES a sve su ostalo auti :smile06:
ako je mercedes mercedes, zašto je onda trojici nesretnih vlasnika plaćeno samo da ih ne zapale ispred njihova zastupništva? Zato jer je na Balkanu pojam Mercedesa model 190D i eventualno 200D, istina neuništivog motora ali treba imati na umu i da IMT traktori stari i po tridesetak godina još rade. Naravno, kad je isti motor unutra. iz 2 litre zapremnine izvuć mizernih 75 KS, s getribom od 4 brzine jednostavno nije moguće ubit auto. A to kaj je MB-u kao vrhunac opreme kod 190 pištalica za pojas i suvozačev retrovizor na struju je čisto mrak!
Majstore bato, ajd se ti lepo bre vrati u srbiju i nemoj ovde da kenjaš. ×××× te mercidis.
Govno, ××××s brate.
Mozes ti da budes dobar decko ako se potrudis.
Znamo da mercedese na ovim prostorima voze gastarbajteri pa kad ti merc. ostare kupe ih cigani.
Precijenjeno ×××××× od auta. Brisac kosta 100 EUR!!!!
Ko te kaj pita...
Pogotovo sa čupavim presvlakama!Seriska oprema za tržište bivše Jugoslavije i Turske!