Pogledaj cijelu verziju : citroen ds
594krešoah
11-02-2002, 21:10
najbolji!!! nitko ni prije ni poslije ds-a nije dizajnirao barem sličan automobil.kad bih ga mogao imati...najrevolucionarniji automobil u povijesti.poruka čelnim ljudima citroena. napravite ono što je wolksvagen sa novom bubom ili rover sa minijem... :smile06:
mogu reci da sam vlasnik dva citroena ds 21 i id19 vozio sam i mnoge druge aute imam i calibru ali mogu reci da nema tog novca na svijetu koji bi me odvoio od zabca jednostavno je savrsen od linije do lakoce upravljanja
fan ti si sretan čovjek.ja vozim saxo a ds nemam i nisam bogat da mogu kupiti ds-a. :(
Za Fan-a
16-03-2002, 11:13
Ti si uistinu pravi fan jer imas cak dva zapca! Jel ih moguce gdje vidjeti u gradu? Ja vidjam cesto bijeli D-specijal kod Zagrepcanke i jednog zelenog u prolazu...
Veliki pozdrav od Citroenoljupca Darka!
Zivio LHM :))
HR www stranica
16-03-2002, 11:22
Poruka svim Cirtoenoljupcima!
Pronasao sam HR stranicu na Hinetu o jednom ID-u u Munchenskom muzeju oldtimera, pa ako imate vremena posjetite je!
Sa strucnog gledista, mogu reci da su fotke izvrsne!
adresa: free-sk.hinet.hr/ID-DS
Zivio LHM :))
šta više očekuješ CX, XM, C5, a bit će još toga. Doduše nijedan od ovih više nema radilicu na tri glavna ležaja, pa imaju i manje problema oko motora :smile10: :smile10: :smile10:
Audi centar hrvatska
09-05-2002, 20:47
A Vel Satis :))
Nije lose, ali nekako nezgrapno. Pa gdje je elegancija, snaga, monument? Futuristicki svakako... :o
Francuzi su pravi auti, pogotovo Renaulti. Imam doma Thaliu i Clia. Super sam zadovoljan. :smile15:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.