PDA

Pogledaj cijelu verziju : Volim te još ... kao prije ... mislim na nas ...



broken heart :(
18-08-2005, 23:03
:( :( :( :( :( :( :(
Ah ... :( :( :( :( :smile20:

Da..
19-08-2005, 12:26
Vjeruj,i meni je tako... :( ... :(

M- :smile20:

broken heart
19-08-2005, 14:30
Ostavila sam dečka i sad mi je žao ...
:( :( :( :( :( :( :( :(
Kaj da radim? :smile08: :(

japa
20-08-2005, 15:18
jesi se zajebala, ha?
:smile13:

Konjušar
20-08-2005, 16:56
Vjeruj,proći će te,trebat će vremena.ali će te proći...

n
21-08-2005, 15:22
Nađi si jednostavno drugog dečka. To neće biti odmah tak lako, ali bože moj svaki početak je težak i ima dosta dobrih dečki tu, samo ih treba pronaći.

sretno :)) :)

charly
22-08-2005, 22:07
kojeg si to debila ostavila?

Da..
23-08-2005, 11:09
Ej broken heart...vjeruj,meni je totalno isto kao i tebi! Ali gledaj,ako je on tu,blizu tebe, ako ga možeš nagovoriti da se nadete,popijete cugu,vidjet ćeš da će se vatra ponovno zapaliti..probaj polako,nema žurbe,razumijete se ziher,i malo-pomalo će riječi biti suvišne! I,ako si ti njega ostavila,znači da on tebe još uvijek voli,jer-TI si njega ostavila,ne on tebe,zar ne? I vrati njegovo povjerenje!!!Probaj nešto,nemoj doma samo plakati,gledati njegove slike i ostale gluposti-to fakat preeviše boli!! Ja bi dala sve na ovom svijetu kada bi svog mogla uopće vidjeti,na sek,ali...ne mogu! :( :smile08: :( :smile08: Ali gledaj,ako će on i dalje biti gad ili ne znam šta,okani ga se i NEMOJ PLAKATI,jer vjeruj dečki nisu vrijedni naših suza,ma kako on savršen bio.. ;)

broken heart :(
23-08-2005, 12:32
Da, baš kako si rekla - plakala sam,gledala slike itd. ... Činio mi se dobar dečko i sve naj,naj. No onda sam saznala od njegovog buraza šta je sve govorio o meni. Uopće me nije volio, niti sam mu se sviđala, nego je jedva čekao da me poševi, a ja mu HVALA BOGU nisam dala! :smile09: :smile09:

mala malena
23-08-2005, 14:40
onda si dobro postupila i uopće nije vrijedan ni jedne suze! samo se ti drži podalje od njega! :smile07:

aaafgh
23-08-2005, 18:08
a ××××ga život je takav čupav i dlakav!!!
žao mi je zbok tebe :smile08: :smile08: :smile08: :smile10:

killing name
23-08-2005, 21:25
većina dečki su takvi,samo žele odvest cure u krevet, ali nisu svi takvi,a meni se čini da je tu netko nekoga prevario pa ste zato prekinuli.svejedno,moja preporuka je da porazgovaraš s njim,možda ima nade.

Da..
23-08-2005, 22:38
NE znam,moraš sama razmisliti..vjeruješ li njemu ili njegovom bratu! Ako je istina šta je njegov brat rekao,onda je stvarno pokvaren do bola,i ostavi ga zauvijek ma koliko teško bilo,jer ponavljam-DEČKI NISU VRIJEDNI NAŠIH SUZA I PATNJI!! :smile09: ;) Ali opet,ako je laž šta je njegov buraz rekao,popričaj s njim i reci mu šta si čula jer jedino ćete moći tako riješiti stvar! Probaj i vidjet ćeš... Sretno...

lost soul
24-08-2005, 02:10
daj molim te reci ime,možda ga znam,baš me zanima koji je to lik. :smile11: :smile11: :smile11:

žžžžžžžžž
25-08-2005, 07:21
:smile08:

broken heart :(
25-08-2005, 14:42
Rekla bi ime, ali nije fer prema njemu. :smile13: A da ne bi poslije bilo nismo znali ... :smile19:
Thanks ljudi, puno su mi pomogli vaši savjeti. Hvala! :) :smile07:

charly
25-08-2005, 17:41
odkud stevas dvoje razdvojenih golupčića?

broken heart :(
25-08-2005, 17:56
Iz Vrbovca.

charly
25-08-2005, 21:07
iz kojeg dijela vrbovca?

broken heart :(
26-08-2005, 17:12
Pa iz samog Vrbovca, ima 10-15 min. do centra. A zakaj tebe sve to zanima?????

charly
27-08-2005, 17:53
znatiželjan sam,poznam tog tipa

broken heart :(
28-08-2005, 11:26
Ma da? Daj napiši inicijale imena i prezimena, pa ću ti reć jel točno, ok?

charly
29-08-2005, 02:02
napiši ti meni prvo odkud ste vas dvoje točno pa ja tebi napišem kaj god oćeš.!!!.

broken heart :(
29-08-2005, 02:23
Ma daaaaaa, i ulicu, kućni broj, broj fiksnog telefona, broj moba, ime i prezime, datum rođenja, godište, kaj volim jesti, gdje izlazimo, kakvu boju kose imamo, boju očiju ... i bla,bla,bla,bla ... :smile09: :smile09: :smile09: Da ne bi! :smile19: :smile18: :smile19: :smile18: :smile09: :smile09: :smile09: :smile09: :smile11: :smile12: :smile17: :smile17: :smile12: :smile17: :smile12:
Ionak nije važno tko smo. :smile19: :smile19: :smile19:

charly
29-08-2005, 13:50
znam tko ste,odkud ste...
za tjedan dana ću 18 navršiti.

charly
31-08-2005, 01:20
i još nešt,nemoj srat jel taj tip nema buraza nego ti imaš!!!

brkoen heart :(
31-08-2005, 21:25
Gle, ovak stvari stoje: očito mislimo na potpuno krivu osobu. Ja nemam brata, nego sestru, a on ima brata. :smile19: Valjda znam ××××te, pa poznam ga 100 godina! I ti znaš ko smo mi, ma daj, molim te lijepo! :smile06: U Vrbovcu ima pun ku**ac sjebanih veza itd. Zato nemoj mi solit pamet, kakti znaš ko smo... :smile17: Ko da ja sad tebi velim da ti poznam mamu, tatu, gdje ti stari radi, kad jedete, kad prdiš... Kak da ti velim, kad ne znam! :smile09:

ha
03-09-2005, 20:29
jos uvijek i zauvjek, jedan mali...

dd01
27-09-2005, 23:00
gledaj možda je dečko krivo shvačen, a brat mu na neki način ljubomoran, pa možda kenja, gledaj ak imalo misliš da je dečko ok, ak imaš onaj feeling, nemoj ga pustit, a sigurno ti i nije žao bezveze, da je, nebi to tu napisala, moj ti je savjet ak dečko ok vrati mu se popričaj otvoreno snjim saznaj kakve su mu namjere stjeraj ga u kut ak te pogleda staklenim očima znači da mu je stalo i da nije egoističan ak pusti suzu i da te stvarno želi, (i vjeruj mu ako to tak napravi)(možda si ti njemu stvarno nešt a nezna kako da ti to dokaže) svi (griješimo) al netrebamo osuđivati odmah, vjeruj mi teško je dobit onaj feeling, znam po sebi, :smile16: :smile16: :smile16: :smile16:

kiklop
28-09-2005, 19:32
i ja još volim bivšeg,al od kad smo prekinuli previše smo ×××××× jedan drugom napravili.al ja ga još ludo ludo volim.al kaj ću.