Pogledaj cijelu verziju : POMOC PRI EDITIRANJU VIDEO CLIPOVA
Pozdrav,
Imam digitalni aparat Canon te sam snimao neke video clipove te ih sad u adobe premieru editiram8stavljam tranzicije,muziku i tako),no problem nastaje kad napravim taj video tj konvertiram u neki format uvijek mi se na tim clipovima koje sam snimao sa svojim digitalcem pojavi u vrhu tect PIC video
te u dnu stranica www.jpg.com......dali netko zna kako se to moze maknuti??
hvala unaprijed
to se ne mice, bar kolko ja znam, javit cu ti kad procitam.
evo javit cu ti. samo malo. nesto sam bio citao na netu al beskorisno,. javit cu ti za par dana kad saznam od jednog covjeka.
BenGAMES
21-05-2005, 21:54
A da to nije zbog programa (Adoba)? Možda bolje da koristiš Video Edit Magic (to je zakon). A možda ima veze i sa tvojim digitalcem, nemam pojma!
a mozda i na brdu. ko ce znat?
a mozda. on je kokno vuka.
O onda ga ovaj bacio u bunar
e jos nesto. za ono autorun jel mos pricekat par dana. sorry al sam zaboravio gdje se to radi pa moram pitata profesora.
BenGAMES
25-05-2005, 19:22
"Pa moram pitata profesora". Pa nije ti on informatički bog! Snađi se sam, a ne uz pomoć drugih... I vi to meni pričate Crvenkapavicu, a priča je dosadna to jaja! Joj, čovjek koji otvorio temu nikako da dobije odgovor!
PA NISAM MOGO NAC AUTORUN. CRVENKAPAVICU??? LOL. NEKI NOVI LIK? STO SE TICE COVJEKA ZAO MI JE STO NISAT NISAM USPIO NACI JER MI JE NESTO SJEBANO S INTERNETOM.
Pusti sad autorun to je sređeno
BenGAMES
26-05-2005, 15:46
Šta, ti Adebisi imaš grm? HEHEHE. Crvenkapavica ili Crvenkapica, tako svejedno, kao krumpir ili krompir!
kareem said
30-05-2005, 11:41
kareem ti ga zabije
evo ljudi. stigla nam je nova lutka za iživljavanje. ADEBISI? Bengames? Gdje ste. Što se tiče gospodina s dalekog istoka imam par rijeci:
GONI SE U ××××× AFGANISTANSKI ŠPIJUNSKI ŠTAKORE. ZABIJEM TI MAMI U KREVETU. VEĆ NEKOLIKO PUTA. ×××××U!!!
P.S. KADA DA TI VRATIM MAMU?
Bolime za saida kad je gost
ma i mene. samo upozoravam buduće članove. hehe.
cekaj koji je vama svima ××××× koliko vam je godina??tlinaest??
pa pitao sam normalno pitanje...i tebi dax ka neradi internet pa ko da ja nisam na netu trazia odgovor na pitanje...i ti si mi neki informaticar a net ti ne radi...
a ti adebisi dobro ti je i kareem reka...kolik san adebisia vidia na forumima to je cudo!
rookie san zato jer nepostan ×××××× ko vi...
splico bolje suti. ×××× te taj govor. kad postanes senior member javi se haso. mama ti je informaticar. otkud bi ja znao o cemu se radi? ADEBISI - OCEMO GA KURIT?
A koga ne kurimo hehe posebno ove majmune koji se nemogu popet na drvo... :))
BenGAMES
12-06-2005, 01:29
Ja san išan u dućan i kupio si kapulice
Išo kasnije vama dona i ×××× mamice!
Ja san Splićo, veći ne'moš bit
Ja nisan roki nego pravi elit!
E ja ko pravi Splićo! Jesan dobar, lekz? :smile13: :smile13: :smile13: :smile13: :smile13: :smile13: :smile13: :smile13: :smile13: :smile13:
MA ti si najbolja ×××××čina u cijeloj hrvatskoj...razvaljeni majmune
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.