Pogledaj cijelu verziju : posao???
Molim pomoč!Kako se zaposliti u VIDIu ili PC PLAYu?Trenutno sam nezaposlen i hitno trebam posao
:(
imas srece oglas ti je (sa svim potrebnim informacijama) objavljen u zadnjem broju vidija :smile18: <br><hr><font color="red">I\\\'m mad, you\\\'re mad, we\\\'re all mad in our own little way, but between you and me, we all know who the maddest is.....
www.VinkoRi.Tk
</font>
Ako hoćeš postat hardver pisalac ili nešto imaš oglas u novom broju vidi ili PcPlaya. Ako nemaš love onda ću ti reć. Trebaš poslat informacije o nekom hardveru koji nije bio spomenut u zadnjih nekoliko mjeseci u Vidiu a koji ti koristiš. Treba sadržavati 3000-5000 slovnih znakova te po mogućnosti slikama. Isto imaš i za sofware.
A možeš otić u Microsoft pa tam čistit billu cipele malo po malo i windows 2015 bit će by You
Dobra ideja al BigM ima dosta čistača.
Porke??? Čistačica možda al čistača pun k****
za kaj da ne ××××m pa tako je. da nis možda žensko?
Jesam...imam kitu do poda
BenGAMES
13-04-2005, 18:24
Vjerujem, Adebisi. Patke, ×××ך! I da te još quoteiram: 'hardver pisalac', molim??? Hahaha, znao sam ja da ti ne znaš hrvatski dobro...<br><hr><font color="red">"Mislim ono, sade osjećam negativnu energiju u ovom razredu i to me, mislim ono, baca u bed!!!" profesorica kemije Dušanka Pavlović...</font>
BenGAMES
13-04-2005, 18:26
Vjerujem, Adebisi. Patke, ×××ך! I još da te quoteiram: 'hardver pisalac', molim??? Znamo sam ja da ti ne znaš dobro hrvatski. Ah, znaš šta se kaže, čovjek cijeli život uči :smile06:!<br><hr><font color="red">"Mislim ono, sade osjećam negativnu energiju u ovom razredu i to me, mislim ono, baca u bed!!!" profesorica kemije Dušanka Pavlović...</font>
BenGAMES
13-04-2005, 18:26
Vjerujem, Adebisi. Patke, ×××ך! I još da te quoteiram: 'hardver pisalac', molim??? Znamo sam ja da ti ne znaš dobro hrvatski. Ah, znaš šta se kaže, čovjek cijeli život uči :smile06:!
BenGAMES
13-04-2005, 18:27
Znam, znam, 100 puta sam poslo, ali ovaj forum baš i ne valja. Ne mogu čak ni avatar stavit bez da mi kaže da ne valja... I nema edit poruke??? ×××ך vidi forum, bez uvrede...
I ja mislim da je šit al ko zna možda wiking ili polojac neš poduzmu
BenGAMES
13-04-2005, 21:51
kvakva, kako bi Patko reko, jeli?
MAMA!!! Kako bi cviks rekao
BenGAMES
14-04-2005, 10:20
MAMA, eto reko sam, ti mi duguješ kvakva :))
KVAKVA KVAKVA KVAKVA, ZNAM ZNAM TRI PUTA.
BenGAMES
14-04-2005, 10:52
Ma fala...
sad ti još dva puta MAMICE!!!
:smile13: :smile13: a šta da rečem.. osim:http://forum.vidi.hr/images/logo_mali.gif (IDI PA VIDI..)
LOLČINA!!!
LLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOL.LLLLLLLLLLLLLLL LLOOOOOOOOOOOOOOOOL.LLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOO OOOL.LLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOL.LLLLLLLLLL LLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOL.LLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOO OOOOOOOOL.LLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOL.LLLLL LLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOL.LLLLLLLLLLLLLLLLLOOO OOOOOOOOOOOOOL.LLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOL. LLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOL.LLLLLLLLLLLLLLL LLOOOOOOOOOOOOOOOOL.LLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOO OOOL.LLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOL.LLLLLLLLLL LLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOL.LLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOO OOOOOOOOL.LLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOL.LLLLL LLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOL.LLLLLLLLLLLLLLLLLOOO OOOOOOOOOOOOOL.LLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOL. LLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOL.LLLLLLLLLLLLLLL LLOOOOOOOOOOOOOOOOL.LLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOO OOOL.LLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOL.LLLLLLLLLL LLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOL.LLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOO OOOOOOOOL.LLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOL.LLLLL LLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOL.LLLLLLLLLLLLLLLLLOOO OOOOOOOOOOOOOL.LLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOL. LLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOL.LLLLLLLLLLLLLLL LLOOOOOOOOOOOOOOOOL.LLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOO OOOL.LLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOL.LLLLLLLLLL LLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOL.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.