Pogledaj cijelu verziju : Kvaliteta PC Playa
J.L. Picard
14-01-2005, 22:32
Zbog cega tekstove za PC Play pišu djeca bez imalo talenta za da nešto prenecu čitatelju na zanimljiv naćin? Bez uvrede ikome, ali stvarno su tekstovi u PC Playu do zlaboga dosadni...
:smile06: postoji vrlo jednostavan razlog PC Play citaju djeca :)) (i oni koji se tako osjecaju) :smile18:
pa iz tog razloga tekstovi moraju biti napisani tako da ih 'čitatelji' razumiju :smile15:
<br><hr><font color="red">I\'m mad, you\'re mad, we\'re all mad in our own little way, but between you and me, we all know who the maddest is.....
www.VinkoRi.Tk
</font>
Kako koji tekst . Neki su totalno maštoviti ( Crna ofca :smile15: ) drugi su čisto informiranje , a dosta ih je puno sarkazma , pogotovo oni o lošim igrama . Isto tako recenzije hardware-a su jako dobre dapače presudile su u mom izboru nekih stvari , pa se stoga ne bih složio da su tekstovi za djecu
A vjerojatno zato jer smo svi u urednistvu djeca. Neki manja, neki veca :))
lov2axlr8 alienware
26-02-2005, 20:50
ajd J.L.P. ako misliš da su loši piši ti bolje
pa ono... meni su tekstovi sasvim ok
j.l. picard
11-03-2005, 18:56
paaa.... tesko da bi uspio napisati nesto losije od Gajica...
ah pa nekim ljudima ide neka igrica drugim druga pa tako da nemogu isto napistai za sve igrice,neke ih vise interesiraju neke manje kuzite%
Nista ja ne kuzim. Koja je godina? Dje sam? A da... Salih i njegova gola zena...
Nego, sto se tice PCP-a, svidja mi se format (ko lepina), tekstovi uglavnom predstavljaju uludo rtosenje prostora, jer se o igri na onaj nacin mozemo informisat i preko neta - bitno je prenijet osjecaj igranja, a sveukupno su za klasu bolji od amerikanizovanog Hackera.
Ma sto ja ovo pisem, kad niko nece citat...
Tekstovi su sasvim Ok (Peko, crna_ofca, Iggy) a neki su grozni (trol), eh pročitaj novi PcPlay i pogledaj izrugivanja jednoj igri. "Kila ipo maremlade"<br><hr>
Da pogledaj zadnu stranicu..hahah crna kronika je cool...
CRNA KRONIKA JE NAJBOLJI DIO.
Kingping
31-07-2005, 21:37
nije losh ovaj pcplay, samo brate 100 stranica je fakat premalo, jbte kad uzmem neki drugi cashopis mogu ga citat i po 7 dana, a pcplay dan dva.
A tu je i ponavljanje najava (roots), sve u svemu nije vrijedan para... pa chek sto ga onda kupujem
@ntaresove kolumne su bile najbolje :smile09: @ntaresa za predsjednika :)
adebisi aka mamut
07-08-2005, 14:51
@Imothep
E da se antares vrati...bilo bi ××××no
:smile07: Pcplay je legenda samo to mogu rec za njega :)) ,samo neka tako nastave!!!
P.S. dok igrate online i nađete idiota imenom abo,raskomadajte ga za me :smile15: !!!
BenGAMES
23-08-2005, 19:33
BLA, BLA, BLA!!!!!!!!!! PC PLAY RULEZ. Da, crna kronika rula, too.
BenGAMES
31-08-2005, 22:14
Ma šta ti meni dosta?
BenGAMES
07-09-2005, 18:53
KOSTA
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.