Pogledaj cijelu verziju : dvd u pcplayu u novom broju neradi
ljuti_citalac
02-12-2004, 13:41
dali je doslo do seriske greske ili sam ja jedini peh kojem je doslo do neke kreske sa dvd :smile17:
:smile09:
Ni meni DVD uopcw ne radi, imam Lg dvd i uopce ne mogu nista pokrenuti
Ha meni radi. A, slatki demoi i modovi za GTA VC. :smile16: :))
aefasefafasefd
05-12-2004, 16:50
pcplay je ×××××× i uvijek ce ostati hacker rulsssssssssssssssssssssssssssssssssssmmmmmmmmmmmm mmmmmmmkdddddddddddddddsččččččččččččč
aefasefafasefd
05-12-2004, 16:50
pcplay je ×××××× i uvijek ce ostati hacker rulsssssssssssssssssssssssssssssssssssmmmmmmmmmmmm mmmmmmmkdddddddddddddddsččččččččččččč
Meni radi perfektno..HAHA :P
Možda malo kasnim ali meni DVD iz broja 68 isto ne radi.Može li mi itko pomoć?
Ako nekome ne radi DVD, a provjerio ga je i na nekom drugom kompjuteru, neka nam ga posalje u redakciju na adresu: PC Play, VIDI-TO, Florijana Andraseca 14, 10000 Zagreb, ostavi svoje podatke i mi cemo mu ga zamijeniti. Ispricavamo se, ali ponekad se desi da iz tvornice neki DVD dodje ostecen, na sto urednistvo ne moze utjecati.
Sorry,
Igor Secen_W1k1n6
glavni urednik
PC Play
Glavni urednik ? Hmmm a je li ?
Da to netko nas ne vara ... hmm
očisti si hard sa spybotom i sve će radit ja imam lg gsa-4120b i asd sve lijepo radi
Meni je Lg dvd malo glasnije radio dok je pcplayed dvd bio unutra, ali je dvd svejedno pročitao...
Ajd nek još jednom neko kaže da je pcplay ×××××× pa ću mu nabit hacker i bug na nos. Ono je urednik PcPlaya 100%. Pročitajte u PcPlayu ili mu pošaljite pismo. Niko nije savršen, pogotovo tvornice koje rade DVD ove.<br><hr><font face="Impact" size="+1">UT Rulz</font>
PCPLAY RULEZ!SVE RADI SAVRŠENO (OVO GOVORIM LJUDIMA KOJI SU GORE NAPISALI DA NE RADI DVD I DA JE HACKER BOLJI)I NEMA BOLJEG DVDA PCPLAY RULZZZ!!!!!!!!!
Meni radi savršeno...,opa sečen je bio ovdje..jš ga nisam uhvatio na nekom wolf serveru..
Bravo Tomek...PcPLay Rulez..
bravo, gamer, kad uhvatiš sečena javi što prije.
Dečki jel ko za turnir u W:ET ko bi igrao,neka napise poruku, kada nas se sakupi organiziramo i haklamo..
a kaj ja znam, možda, ne želim te jako rastužit
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.