Pogledaj cijelu verziju : Kako pretvoriti 9800se 128 Mb RAM u pro verziju?
diablo VT
08-11-2004, 19:50
Molim pomoć?
Radi se o hercules AIW 9800se
odgovor jr na to pitanje jako lagan
ili programski kroz neki black program s neta ili magicnim mocima :smile18:
prokopaj malo preko googlea mozda ti se posreci
Ako ne pridruzi se u neku od domacih sekti :smile18: :smile18: :smile18:
P.S. Ili kupi novu karticu :smile16: :smile16: :smile16: <br><hr><font color="red">I'm mad, you're mad, we're all mad in our own little way, but between you and me, we all know who the maddest is.....
www.VinkoRi.Tk
</font>
ja obicno kazem probaj ali pazi da ne zeznes karticu vrlo je lako bolje idi ili pitaj za savet nekog ko je to radio.
S][R_KILL@LOT
27-11-2004, 20:37
Moraš flashat BIOS grafičke sa nekim koji paše tvojoj memoriji na grafičkoj. Pogledaj što ti piše na memoriji ( koji brand) i nađi na netu BIOS koji sa programom za flash biosa flashaj. Ako se ne upali monitor ubaciš PCI grafičku i restauriraš stari BIOS ( koji si prethodno spremio), ako nemaš PCI grafičku možeš i na slijepo restaurirat ako zapamtinš korake koje moraš radit da bi to napravio naslijepo. Ako ne kužiš šta ovdje piše i neznaš što su artifakti i šta ustvari napraviš flashom BIOS-a prvo se informiraj searchom na googl-u a onda probaj.
Der Sturmer
03-12-2004, 19:40
ak nezna bolje da ni ne pokusava jer zajeb je moguc u 95% slucajeva....!(ps.kolko sam ja bio pizdio zbog slicne situacije na staroj kanti...nisam mogo nabavit PCI graficku!) Pa moj savjet nadji nekog kome je to vec uspjelo i ko ti to moze dokazat-pokazat da nebi bilo ma probo ja meni nije uspjelo al znam di sam fulo...pa ti ljepo dobis jednu ljepu skurenu karticu...)
imam istu kartu ako nisi dosad uspio evo ti link procitaj upute i sve ce bit u redu ako ti se pojavljuju artefakti ili neke tockice karta se nemoze modat pa samo vrati original driver moja preporuka stavi si ispod vpu-a jos jedan ventilator jer se malo vise zagrijava
:URL=http://www.techpowerup.com/softmod/:web stranica:/URL:<br><hr>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.