Pogledaj cijelu verziju : Opel servis
Zanima me koji je ovlašteni opelov servis na dobrom glasu u Zagrebu.Ak neko ima kakva iskustva bilo bi odlično jer treba mi savjet.Isto me zanma koje bi bilo najbolje ulje za moju Astru 1.7 DTI.Cijena ulja nije bitna!
k0vac3v1c
12-10-2004, 19:55
ja sam bas danas dosao iz servisa i stavili su ulje mobil (sintetik)5w-40 , vectra DTI pogledaj si na stranicam od mobila , castrola , shella svaki valjda ima opis karakteristika ulja , ja bi uzeo 0w-40 ali je u servisu 130 kn/L ovo je bilo 90 kn/L , pogledaj si malo !<br><hr>
Opel Njoy
13-10-2004, 15:47
Čovjek može sačuvati auto ako sam nauči biti automehaničar. Tako je to u nas Hrvata :))
Inače treba izbjeći OPEL PSC servise!
Tamo jako vole izmišljati kvarove, a čak i kada se mušterija potrudi dobiti potvrdu kojom se jamči da dotičnoga kvara nema, bagra u Opel Hungary, koja je glavna za jugoistočnu Europu, je na njihovoj strani. Ona poznata patetitika, kako je riječ o vrsnim stručnjacima, koji jako dobro znaju svoj posao, blabla...kako se njima mora vjerovati...:smile07: zamazivanje očiju!
Ako vas jednom uhvate u ringišpil, onda ste gotovi. Najbolje je da trpite i gutate ako imate neke kvarove pod garancijom. Moja iskustva govore: donio sam im auto s neznatnim, istina nepriličnim kvarovima, za rješavanje kojih je trebala samo dobra volja, a nakon pet ili šest reklamacija (i boravka auta u servisu), ti "stručnjaci" zadali su mi još stotine drugih glavobolja svojom nespretnošću, neupućenošću, i naravno svojim muljanjem, jer pokazalo se da neki kvarovi ne postoje, da su izmišljeni iz poznatih razloga
:))
Kod Đačića je usluga nešto kvalitetnija, koliko mogu primijetiti, ali kod nas se ništa ne zna. Ovo je Kolorado 19.st. gdje bogati Zapad istovaruje svoj škart.
Koji je od ZG servisa kvalitetniji: Đačić, Autowill ili Jambrišak? Čujem da PSC nije. Hvala na odgovoru.
k0vac3v1c
19-10-2004, 20:02
×××× matre svoju serviser mi je iscupo crijevo i htio naplatit senzor usisa zraka za 1600 kn + ruke da ne spominjem da je auto bio skroz normalan prije servisa !!!!!!!!!!
đacic je ok
Jambrišak je izuzetno skup. Za prvi servis na astri htjeli su 1900 kn, dok sam u đačiću isto platio 1000 kn.
Za will ne znam, osim da je gazda židov teški :smile17: <br><hr>
Jel mi netko moze reci gdje se nalazi senzor ?za mjerenje temperature okoline na Astri karava ka
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.