Pogledaj cijelu verziju : peugeot, renault ili toyota
<font face="Courier" size="+1" color="blue">već sam krenula kupiti toyotu ali slušajući druge još otišla u par salona i pomutili mi misli pa sad od ovih izabranih što uzeti:toyota corolla 1,4 vvt-i,renault megane 1,6 16Vdolazi u obzir i 1,5 dci ili peugeot 307 1,4 hdi</font><br><hr>
ne budi luda, kupi Toyotu. tko god je kupio japanca nikad više nije razmišljao o europskom autu. Toyota, toyota,toyota...
Nemoj slusat Rokija pa znas kako on izgleda - tupavo, a ko tak izgleda otprilike tak i razmislja i otprilike si takav auto kupuje.
Kupi si radje Peugeota, taj auto bar dobro izgleda , ili ako bas hoces trenutni best buy Stilo 1,4 mislim da trenutno kosta cca 13tis eura :smile08:
ma ima pravo, poslušaj Šmrklja. čovjeka sa sto argumenata. sjaši ti željka dolje s ovog foruma i odi kupit ono što ti se sviđa, popušit ćeš lovu i ovako i onako.
..ej, ako se pališ na tipove zamazanog lica uljem koji stakno nešto čačkaju oko tvog auta u servisu i najčešče ne znaju u čemu je probleb,tada su Pežo i Reno prava stvar za tebe....a opet,ako si pametna kao što mi se čini..onda češ kupiti TOYOT-u, i posjedovanje auta pretvoriti u užitak ...a svoje slobodno vrijeme češ u tom slučaju najrađe provoditi za volanom vozikajući se uokolo i slušajući dobru muziku...pored toga,sve ostalo neće ti puno značiti...
...osim toga danas je cool imati Japanca,samo to nekima još nije došlo do glave....
Ej pak poglej kakva iskustva ima Mybyte sa Tojotom i ne seri
Roki ti ima "argumente" u vidu kupi Toyotu,toyotu,toyotu doslovno, ili ono niko se ne zali na njih manemoj a mybyte? a gdje su oni koji nesmiju pricat?
Bitno je da postoje papige u vidu Rokija itd. koji vicu, deru se i misle da su Japanci u modi.
;) ;)
E da jos da dodan H...k pfluj
Malo sam bil prehladjen i sad vise nisam smrklj.. :))
stjepan h
21-09-2004, 12:22
Ja dajem prednost Renault Megane sedanu.
Toyota je također dobar auto ako novac nije problem.Nemam baš iskustva sa japanskim autima ali vidim da su kvalitetni i pouzdani.
Peugeot je kao treće(rezervno) rješenje.
:smile15:
e moj Smrkljicu, svaki komentar na tvoj post je suvišan. Jednog dana možda otkriješ razliku između vjerojatnosti i sigurnosti pa odustaneš od pisanja ×××××rija. Da, i Japanci se kvare, jest i skupi su im dijelovi, ali vjerojatnost da ćeš naletit na japansko govno je višestruko manja nego ona za europsko. A željka valjda ima mozak pa više ne čita ova ××××××.
Smrklj-ali bivsi!
21-09-2004, 13:47
Roki "expert za automobile" jednostavno je odes na internet i tam ti se odmah ponudi nekakav sveznalica koji sve zna o autima ...
hebote daj sjasi s tog interneta i prestani gnjaviti ljude s "dobornamjernim" savjetima o autima u stilu nis ne valja osim japanaca ha,ha mozda to radis i iz interesa ( nekakav lopina koji drzi servis Toyote-a a takvih navodno ima ko u prici) :smile07:
Ali ne nemora biti vjerojatno si samo bezveznjak koji trubi ono kaj pricaju i ostale papige.
jest, razotkrio si me. A jesi glup čovjek, to je čudo jedno. Nemam servis al lopina jesam. Da mi je tebe odrat jednom.
By the way i Toyota Corolla je made in France...A style joj nimalo nije u modi.Osim toga ti Željka ne gledaš iste modele (motore). Jedino spominješ Peugeota diesel (ili eventualno Renault),a oni su skuplji od benzinaca.Uporedi njihove cijene pa dizajn i IMAGE pa ces sama zakljucit sto ti odgovara.Ova ce ti rulja samo napunit glavu sa glupostima.Kupuj samo ono sto ti se svidja i cemu je cijena ok,ne mozes puno falit(iskljucuje njemce). ;)
Samo da javim da sam ipak kupila Renaulta Megane 1.6 16V i oduševljena sam u svemu naravno uspoređujući sa dosada voženim autom Opel Vectra 1.7 TD A sada koliko ću dugo biti zadovoljna? Ne znam. Nadam se da duže vrijeme neću morat posjećivat servise kao što sam morala sa Opelom.
Cestitam, ali ipak mislim da si kupila TOYOTU, bila bi manja mogucnost za posjetu u servise, s renaultom nisam siguran, zelim ti puno srece s novim automobilom.
rs turbo
01-11-2004, 09:42
Sretno.
(nadam se da ti neče trebat previše servisa)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.