Pogledaj cijelu verziju : Za psihopata
Sta ti hoces? Zasto se nemozes normalno ponasati?
Znas sta mi je smijesno, ti se trudis da otvoris 100 tema, tipkas svakakve gluposti, jer ocito nemas boljeg posla, znaci ulozis i truda i rada samo da bi nas nasmijao, a nemoj zaboravit da kad moderator dodje , njemu treba 3 min da obrise sve ove tvoje poruke i teme, a ti si ulozio 30 puta vise vremena da ih napises :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: <br><hr><font face="Courier" size="+1" color="red">The new Lancer Evolution VIII is quite possibly the most amazing car you will ever drive. Nothing really prepares you for the sheer exhilaration that its power and roadholding provide.</font>
nocna moraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
I onda on tvrdi da smo mi svi hrpa idiota koje vrijeme beskorisno provodi ovdje. A vidi njega... :smile17: :smile17: :smile17: Super su mi takvi likovi...<br><hr><font color="blue">BMW M POWER http://www.m5board.com/vbulletin/images/smilies/M5launch.gif
</font>
Mehanicar
01-09-2004, 17:07
Covjek se navuko - e sad kad te zaustave na biciklu i testiraju na forume - na×××× si do jaja - oduzimanje lanca, ispustanje guma i kao najradosnija vjest, skidanje sica i voznja sjedecki do kuce ti ne gine !!!
pa ti tipkaj ××××vjetarske fore ovdje !!!
Biće kreten ima neki svoj forum pa bi tija ka da nama dosadi ovde da priđemo u njega.. :smile09: <br><hr><font color="blue">TAMO DI JE MORE</font>
""ako mi dignete fibru spojit ču se sa par ljudi i forum učinit u papar!""""
sad si nas prepo, nemoj molim te :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile16: :smile16: :smile16: :smile16: :smile06:
Bora Lee i kompanija, vi ste izgleda djeca od 12 godina i nemate boljeg posla nego se glupirate ovdje, ma samo nastavite, jer opet vam govorim nikoga nije briga , a vi bezveze gubite vrijeme sa glupostima :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
Kad nas vec zabavljas, ispricaj par viceva da se svi malo vise smijemo :)) :)) :))
""da da nije vas briga...reka san ti sinko da imam firmu sa 13 kompjutora i sve ću vas naučit da poštujete ostale!!!!!1""""
:smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
Ovo mi smrdi na hraweb! :smile17: Tj. ne na forum vec na neke bolesnike od tamo!
Pa sta law ne moze vidjet IP i blokirat ga da ne salje ove bolesnoce! <br><hr>
izgleda da ce neko tebe naucit redu i sjebat ce tvoj computer sa jednim finim virusom, samo ti nastavi zajebavat :)) :)) :)) :)) :))
""""×××××ne ja sam taj koji pravi ×××××× drugimo...vidim još nemaš poštovanja...ali pomalo..nisam ni počeo sa sranjima...!!!"""""
jesi opasan :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
Bilo je ovakvih ×××××× i od prije... Brzo su bila rješena. A ovom bolesniku, ma tko god bija, ću jebat mater ako ga vidin!
Svaka čast osobi(ama) koja(e) brišu njegove debilne teme... :smile19:
Toliko o njemu... :smile06: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
Ma sve se to ekspresno rijesi. Cijelo ×××××× je vidjelo troje ljudi i trpilo maksimalno pola sata - al nas je sjebao... :smile25: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
Ne daj da se sutra ne vidimo... la.. la.. laa...
paranoja :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
Za svaku bolest postoji lijek!!!
Il noz! :smile06: :smile06: :smile06: :smile23:
Aha. :) I meni to miriše na hraweb.<br><hr><font color="blue">BMW M POWER http://www.m5board.com/vbulletin/images/smilies/M5launch.gif
</font>
drugmirko
01-09-2004, 19:16
joj Law, daj pogledaj kretenkov ip pa zatvori to van. pliz! dosta su me jebali cijeli dan, daj da barem forum mogu proćitat u miru.
drugmirko
01-09-2004, 19:19
:smile06: :smile06: ok. sad me je s "nema ni jedne cure na forumu" ipak uspjeo nasmijat.
Poleeee, znao sam, da ponekad znaš bit oštra i na jeziku i na volanu ali, da ti je izrasla i alatka.... to nisam znao! :smile06: :smile06: :smile06: <br><hr>
:)) :)) :)) :)) :)) <br><hr><font color="blue">BMW M POWER http://www.m5board.com/vbulletin/images/smilies/M5launch.gif
</font>
Dobaaaaar :smile25: :smile25: :smile25: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
Ja nisam niš videl... :o <br><hr><font color="red">Capo di cotlovina * * * * * * * * *</font>
I bolje - lik je nastancao 3-4 stranice novih "tema"... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
LAW je u 2 dana zaradio ovomjesećnu plaću... :))
drugmirko
02-09-2004, 20:18
izgleda, da naš kretenko nikako da izađe u taj život o kojem stalno priča. možda ga nema?.... možda je sam?.... ostavljen i nevoljen?... nesretan... da ga možda priglrimo i utješimo?.... život i onako nije torta s kremom.
ili, da law prigrli njegovu IP adersu? :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
Bora Lee, opet ti :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
drugmirko
02-09-2004, 20:23
....možda je onak usamljen, u sitnim nočnim satima imao neprijatnu situaciju u WCu željezničke stanice? to zna ostavit traumatične posljedice na mlađahnoj duši usamljenog i nesretnog čovjeka.
Bora, Cokolino i vazelin su na stolu. Ceka te decko.
drugmirko
02-09-2004, 20:29
ok. ajmo malo logike.... prema tome... i ti si stalno tu, znači i ti si šupak i idiot :smile06: <br><hr>
Ha, odjeban mu je pristup rekao bih. :) :smile06: :smile06: :smile06:
:smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: Stvarno si komičan! Ko te se boji... :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile16:
drugmirko
03-09-2004, 22:41
pozdrav kretenko, vidim petak na većer a ti nikako, da izađeš u život. imaš li ga uopće. mogu shvatit na normalan dan, ali ćovječe PETAK... izgelda, da si i ti patetični idiot za kakve si nas razglasio! :smile06: :smile06: <br><hr>
Bora Lee, evo ja sad dosao kuci i sta vidim, opet ti ovdje, reci mi , sta ima? Kako terapija? :smile06: :smile06: :smile06:
drugmirko
03-09-2004, 22:47
akoji ti je brod? plastični u kadi?
drugmirko
03-09-2004, 22:52
laku noć i tebi. a sad brzo pod dekicu. i pokrij se njome preko glave :)) . to je jako dobro kod depresije, a i da nam ne nazebeš i da nam se ne razboliš. :smile06: :smile06: :smile06: <br><hr>
Bora Lee, opet se igras do kasnnih sati u kadi sa svojim brodicem. :smile06: Obuci pidjamu, i u krevet, sutra moras ustat rano jer opet imas sastanak kog psihijatra. :smile06: :smile06: :smile06:
Bora Lee, nemoj zaboravit opet sutra navratit, pozelit cemo te :smile06: :smile06: :smile06:
fergazer
03-09-2004, 23:27
Možda čovjek ući pisat:
AAAAAAAAA
BBBBBBB
CCCC
...
Viš, Fergazer, nije to ni nemoguće. ili uči koje su tipke blizu... jztjztjztjztjztjzt aqwsqaw itd.
drugmirko
04-09-2004, 00:07
:smile06: :smile06: moglo bi bit :smile06:
law, ak imaš kaku mogućnost, daj psihočovjeku nick "daktilograf" :smile06: :smile06: <br><hr>
...... i to " na slepo "...!!?? :smile06: :smile06:
..."daktilograf na slijepo"... :)) :smile06: :)) :smile06: :)) :))
Zbilja, law, ako si ikako u mogucnosti stavit mu novi nickname, a sumnjam jer nije clan, stavi mu ovaj.<br><hr><font color="red">There is no replacement for cubic displacement.</font>
POLOVNJAČA
04-09-2004, 08:34
mislim da nije u redu da se neko iživljava na ovaj način , pa ako TI misliš da to što radiš je zrelo , pametno i genijalno , O.K. .
vjerujem da ti nije ugodno čitati komentare tipa PSIHOPATA , TRAUMATIZIRAN , ŠUPAK , IDIOT .... ali sve je tako u životu . Ti želiš nama dokazati kako smo ovaki - onakvi , a sebe ne vidiš u ciloj priči . Onaj tko mržnju nosi u sebi mnogo više pati od onog koga ti mrziš , a to je velik problem . Pronalaziš način da ljudima za×××ך nešto što im služi za zajebanciju i opuštanje, što ne mogu razumit . Ako ne želiš učesatvovat u raspravama što se jednostavno ne makneš ??? Svoju genijalnost usmjeri na nešto pozitivno , pa ćeš vidjeti kako ima lipših stvari u životu od nazovi hakerskih upada na ove stranice .
lipo te molim da se fino pozdraviš i odeš .
Ovo je krajnje vrijeme da se na forum uvede obavezna registracija. Na svim imalo boljim forumima to je normalno, ne znam zasto je ovdje iznimka :smile10:
Tehnicar
04-09-2004, 09:25
kakva je ovo propast;ovog idiota ili više njih odmah izbrisati!!!!!
Normalno neznam što se ne uvede obavezna rega
ma treba njemu razbit njusku :smile09:
Tu se slažem i dobrovoljno javljam.<br><hr><font color="red">Capo di cotlovina * * * * * * * * *</font>
Želimo biti forum otvorenog tipa gdje su svi dobrodošli i gdje povremeni gosti mogu nešto pitati ili komentirati, a da im nije obavezna registracija... samo ima ljudi koji to iskorištavaju za liječenje svojih bolesnih frustracija... žalosno...
Bora Lee, ×××××cino :smile09:
Brock, naj se žifcirat... bumo ga posjetili ti i ja, a Fresh iza nas. :)) <br><hr><font color="red">Capo di cotlovina * * * * * * * * *</font>
fergazer
07-09-2004, 13:23
Ma tip je kupio novu <FONT COLOR="red">ERGONOMSKU</FONT> tipkovnicu (onu kaj ima dva dijela) i nemre se naviknut na novi raspored tipaka pa vježba...
Brock, slažem se s tobom. Registracija je "vrlo traumatična". I postavljanje obavezne rege bi bio čisti udar na slobodu! Mi znalci smo tu da pomažemo onima sa nešto manje znanja, i smatram da smo mnogima od velike pomoći. Uostalom uvijek se nešto novo nauči, jer koliko god znali nikad ne možemo znati sve. :)
Nisan ni ja bas za obaveznu registraciju... SULE bi onda bija sjeban! :smile06:
Neman slovo sh na tipkovnici... Na nekom san livom kompicu...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.