Pogledaj cijelu verziju : Remus na izdisaju... traži se nasjednik...
Dakle... nakon skoro 6 godina došlo je vrijeme da se zamjeni stražnji lonac... ovaj je opet počeo pucati na ulazu, a mislim da nebu preživil zimu...
Ima li kakvih preporuka koje me neće previše opalit po novčaniku? Definitivno nemam 1500kn za Remus/Supersprint/Sole...
Bitno mi je da pristojno izgleda i da se može dobit sa ovalnim završetkom cijevi.
Ima li tko kakvih iskustava i zna li kako se kreču cijene kod auspuff majstora?
Rudek iz Bedekovčine ti napravi auspuf kakv očeš, može i s tri cijevi...
Ovak... zvao sam Durlen i dečki vele da bi ovak nešto (krajnji desni) došlo oko 700kn sa ugradnjom.
Kaj mislite? Valja?
http://chiptuner.ru/image/hard/powerfull.jpg
Oblik zavrsetka mi se dopada i to je na zalost sve sto ti mogu reci. Kako to da vise neces okrugli?<br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
Kakav je sad završetak na raspadajućem Remusu.
Mene bi zanimao samo nastavak za postojeći spuh...
Ja ti imam ovakav u sredini, platio sam ga 380 KN (bez ugradnje) i mogu ti rec da se nakon godinu i pol sasvim dobro drzi! :))
Pa, vrijeme je za malo promjene... :))
Sad je okrugli završetak promjera 90mm.
Moram izmjeriti, da vidim jel stane.
Ako stane, onda uzimam pilu u ruke i stižem
Smijem gledati kako to radis? To bude bio "A je to" special edition... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
Lik iz kvarta ima takav Powerfull na 206-ici i opako se čuje i sve je OK već 2 godine... pa mislim da ne bi bilo loše isprobati...
Oy Freshinjo!
Kaj misliš rezat kraj mog Remusa?!?!? Kaj se mene tiće.... nema frke ali...
...kak buš ga pričvrstil na svoj auspuh? :smile18: :smile08:
Mislim da ti je to Mission Impossible...
Prvo moraš flexericom odrezat svoj završetak cijevi... i onda nekak navarit završetak... ;)
Daj, pusti ga nek radi. To bude bila scena... :smile25: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
A moze mu to i Rudek srediti - samo da nam prijatelj Fu-Fu da brojceka... ;) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
Fresh... ovaj moj nastavak ti je već lagano apšisal i ima sitne točkice hrđe...
... a neki pošteni buš platil 200-300kn...
... a zašto si ne staviš novi stražnji lonac, pa si bez brige, a i malo buš zvuka dobil... sorry, ali stavljat neki nastavak na originalni stražnji lonac mi je malo bezveze...
Probaj Lastovcica, ovako nesto kao na slici koju si stavio bi te trebalo doci nekih 600kn. Meni je radio prije par mjeseci ali sa dva izlaza (okrugla jedan do drugoga) i sa montazom me je doslo 1000kn ravno s tim da su mi rezali i branik da izlazi sjednu malo vise unutra. Ja sam jako zadovoljan i poslom i zvukom a i jako puno ljudi je radilo kod njega u zadnje vrijeme i svi su zadovoljni. Naravno nije to klasa Soleta ili Supersprinta ali za trecinu love dobijes jako dobru stvar.
Je... to veli i Sepra...
.. poslal sam im upit, pa ću vidjet što će reći...
Fala! :)
Moj zvuk je meni savršen, čekaj da ga čuješ.
A kako vidim iz tvojih postova, ne želiš mi ga dati, dobro, sve mi je jasno :smile09: :)) :))
Meni ne treba neki pohabani remus<br><hr>
A jooooooooj frende! Pa, ×××××u sve... ak' treba... mam bum ga danas odšarafil! :o
Sad ga više neću :smile13:
Ti fakat konzumiras zenske hormone u zadnje vrijeme... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
:))
Fresh... naj se srdit... to ti ja velim iz vlastitog iskustva... probao sam napravit nešto slično na svom bivšem autu, pa je ispalo bezveze... otpilil sam završetak i stavio nastavak sa šelnom... iznutra je zahrđavio za 6 mjeseci i više se nije dao skinut... zahrđavila je i matica i šelna i sve...
Jedan frend je spičkal svoj Remus na rinzol, pa je kupio "normalan" auspuh i zavaril nastavak sa starog Remusa... nakon par mjeseci je to skinuo dole i kupio novi Remus stražnji lonac.
Da, da, sad se izvlači...
Reci, hoću svog remusića sačuvati u komadu, preparirati, uokviriti i staviti iznad televizora.
I svi ćemo to shvatiti :)) :)) <br><hr>
CSC Marmitte probaj..
Oni rade po obliku izvana,sve kao seriski,a iznutra su onak malo finiji...
Inace osnivac te firme,je bio dugo vremena neki vazni baja u Supersprintu...<br><hr><font face="Impact">Racing is life...
... anything that happens before or after is just waiting.
</font>
DeLux unlog
30-08-2004, 15:26
Momci di ja mogu kupit ovaj Powerfull lonac. Ima neko broj ili mejl???
Onaj krajnji desni je pre××××n. :smile20:
Mario Haas
30-08-2004, 17:58
Meni se sviđa ovak nešto:
http://www.sebring.at/images/ERvarianten/41.jpg
Meni je najjace onak nest u stilu M3 ili Subarua. Sam cijev van i to je to, bez da je zaobljena na rubovima.
Dobro mi je i ono kad izgleda ko da je izlaz pregorio, onak plavicasto! :smile15:
Frend ima na kockici 316 ovakav ovalni Powerful, u odnosu na recimo Remus dosta je tiši ali opet se ga malo čuje u odnosu na seriju.
Uglavnom prilično diskretan lpnac kaj se zvuka tiče...
A za kvalitetu stvarno neznam, makar sam te lonce vidio u jednom švicarskom katalogu tunning opreme iz ¨99, a katalog je stvarno sa ××××no skupim i (pretpostavljam) kvalitetnim stvarima.
Brock, jesi razmošlja o ASSO-u? Oko 600kn.
:URL=http://www.assomarmitte.com/:Asso homepage:/URL:
Moja preporuka je Lastovčić zato kaj ima odnos uloženo dobiveno baš onak kak treba! :)
Ja imam Remusovu dvocjevku i baš razmišljam da je skinem dolje jer mi je dosta buke. Šteta što se meni neće raspasti pa nebi trebao ništa razmišljati! :))
:URL=http://www.valentinidaniele.com/asso/ENGL/TOP_SPORT/top_sport.html:Evo još malo ASSO auspuha:/URL:
Meni se sviđaju zbog toga šta su jeftini, a zvuk nije zamarajuće dubok. :)
Bročino stara, evo mene nakon duge i teške bolesti, da nabacim koji komentar. Kad sam kupio Alficu, imala je spaljen zadnji lonac, kupih novi, sa "malo" debljom cijevi do njega, sa ovalnim nastavkom i garancijom 3 godine za 600 kn. Zvuk si čuo kakav je, auto je prošao kod mene 30000 km u malo više od godinu dana, i auspuh je i dalje odličan. 33-ojke su poznate da lako propale auspuh zbog dosta direktne ispušne grane, ali meni se drži. Nema hrđe, sve 5.
Auto inače ima katalizator, i zadnji lonac. Rađeno je u Dubravi, Auspuh EŠ.
Za tvoj bi bilo, po mojoj procjeni, cca 400 kn lonac sa nastavkom.
Ovog srednjeg sam prodal nedavno za 250 kuna. "Powerfull"
Bil je rabljeni nekih 500 KM.
Dobi su ti to auspuhi.
Frend mi je rekel da je kupil u ZG za 800 kn "BOSAL" isto zaobljeni. Slični ko ovaj na slici.
Bum ga pital gdi.
A "BOSAL" je malo bolji od "Powerfulla"
<br><hr><font face="Courier" size="+1" color="blue">R-18</font>
Fala dečki!
Bum se danas još raspital, pa najvjerojatnije ovaj tjedan idem u nabavku...
Ooooo Kasčino stara! Pa, di si se ti nama zgubil!?!? Aj' navrati koji put... znaš di smo... ;)
Fresh... pa, znaš da mi iznad telkača niš ne stane... :))
Mario Haas
31-08-2004, 09:14
S16 koliku proviziju ti daje taj Asso? :)) <br><hr>
DeLux... odi na www.durlen.com
:URL=http://www.mariohaas.at/:Mario, sigurno ne veću od one koju ti dobivaš...:/URL:
:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Ovaj petak ne mogu, jer, ili idem rano za Rijeku, ili sam već tamo.
Pa, odluči se... jesi li tu ili tamo!?!?! :o
:))
On je i tu i tamo. :) <br><hr><font color="red">Capo di cotlovina * * * * * * * * *</font>
Mario Haas
01-09-2004, 12:47
Brock, a da probaš Puntigamer pivu? :smile06:
E... ovo dole sam našao u Durlenu za 600kn. Full INOX od jednog komada. 2 godine garancije.
http://stuning.ru/files/118652211081243723.JPG/2
A jel pase i na 16v? :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
To je kao stražnji lonac...
600 kn sa ugradnjom :smile10:
Mislim, ak samo nastavak dođe 200 i kusur kn, onda ću si i ja uzeti vaki komplet.
××××s covjeka koji se ne da nagovoriti. Zivio Fresh!!! :smile25: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
Lonac je 600kn, a ugradnja 100kn.
Ovaj lonac je predviđen za male aute koji nemaju previše mjesta (Twingo, Clio, P106, Saxo, Seicento...)
Tebi bi išao neki sa ove prve strane... ista im je cijena, u biti... možeš birat koji želiš... svi su oko 600kn.
... velim ti ja da ti se ne isplati stavljat nastavak!
Idem sutra na ugradnju... tam sam oko 8h, pa javi ako ti treba još nekakva informacija. ;)
Sutra oko 8, hm
Šta će večeras biti tako mršava proslava da ćeš se do osam oporaviti... :))
Daj lokaciju pa se možda zaletim s Fokiem, da vidim šta nude...
jel zna netko koliko bi dosla cijela grana za Alfu 156 2.4 jtd i jel se to moze sloziti da se ne cuje bas glasno i imali kakvo smisla maknut srednji lonac da se dobije malo bolji protok
Najbolje ti je nazvat neki od servisa, pa pitat... recimo :URL=http://www.auspuh-lastovcic.hr:TU.:/URL:
Nego... nova spulja je na autu i čuje se jako, jako dobro... Remus je imo nešto dublji zvuk, a ovaj Powerful ima jednu reskiju notu. Sve u svemu... za 650kn sa ugradnjom ja sam jako zadovoljan. :)
Drago mi je da si zadovoljan. :)
INTERCEPTOR
04-09-2004, 18:52
Atko bi u Hr kvalitetno mogao napraviti baš ispušnu granu?
Lastovčić (jeftinije) ili Sole (skuplje). ;)
Je... fakat sam zadovoljan... vozikal sam se cijeli dan, napravil oko 100km i uopće nisam upalio mjuzu u autu... samo šajba dolje i šamaranje po mjenjaču... :smile25: :smile20:
Sole ne radi ispusne grane, osim ako ga ne poznas osobno ili ako mu ne mahnes ogromnom lovom!
Shacal ti jos radi ispusne grane!<br><hr>
INTERCEPTOR
04-09-2004, 19:40
I koliko traže lastović i shacal prosječno za jednu granu?
E to ti ne bi znao. Cini mi se da je tip za Alfu GTV 3.0 za kompletni ispuh dao 6000 kn, al nisam siguran.
Odi na :URL=www.shacal.hr:Shacal:/URL: i pa posalji upit.
Shacal radi vrhunske stvari, imaj na umu da su specijalizirani za motocikle, stoga su jako pedantni pri izradi.<br><hr>
:URL=www.auspuh-lastovcic.hr:Lastovcic:/URL:
Cuo/vidio Brockov auspuh i po meni je za svaku pohvalu. Zvuk je ostao dubok, ali i dobio resku notu - po meni se cuje pre××××no, puno bolje i od bivseg Remusa.
Da slucajno jos imam Twinga, vec ovaj tjedan bi se i ja ponovio... :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
Hvala frende! :))
... čak sam natjeral darling da se provoza po kvartu uz full gas, tak da čujem kak se čuje... :))
Fresh... kaj čekaš?!?! :)
Fresh odlog.
06-09-2004, 09:08
Zaboravi
Snašla me teška nesreća u nedjelju, razderao sam F1 i oštetio felgu.
Nadam se da će guma izdržati do popdne kad idem vulkanizeru... :( :( :( :(
Čestitam Brock.<br><hr><font color="red">Capo di cotlovina * * * * * * * * *</font>
A jooooj Fresh... pa da... zvao sam te, al' se nisi javljao... :(
Fala Giro! :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.