Pogledaj cijelu verziju : kataloska vrijednost vozila
kak da znam koja mi je kataloska cijena vozila?
zna li itko?
Pa, trebali bi u svakoj ispostavi osiguravateljske kuće imati tako nešto... zar ne?
A, da probaš nazvat poreznu upravu? Iako sumnjam da će ti reć...
Sepra... pomozi!
Dobro daj reci auto, model, oprema, godina, motor<br><hr><font face="Courier">Tuširanje - Istina ili mit?</font>
leon 2003 ili 04 1.8 top sport
Rossonero
21-07-2004, 18:51
Sepra, daj molim te napisi katalosku vrijednost i za Civic type R jer nemam novi katalog... godiste 2001. i 2002. Puno ti hvala! :)
Rosso, pa nebuš valjda rabljenu dofural, kod Tacha (valjda sam dobro napisal) čeka samo tebe jedna crvena, nova stigla ovih dana.
Dom Dom unlog.
21-07-2004, 20:15
Ing , sutra idem po traktor u Rijeku.Nemrem vjerovati.....
Pa nije valda da si uspjel to riješiti :))
Dom Dom unlog.
21-07-2004, 22:01
Pa ni ja još ne vjerujem , dok ne dođem u Rijeku :smile08: :smile25:
Rossonero
21-07-2004, 22:53
Ing., ma kud na novo? 25 hiljki bez klime. Previse mi je to. :smile17: Vani pocnu po 15, 16 hiljki 2 do 3 godine stare. Samo ne znam katalosku vrijednost pa si nebrem izracunat davanja. A i regal bi ju na firmu pa me ide samo carina i trosarina.
Sve bum znal kad se vratim doma. Mozda bi bilo ok, ako bi naletel na koji salonski model, godiste 2003. Tu bi isel ziher i solidan popust pa ko zna...<br><hr><font color="red">The Civic Type R is an out-and-out drivers car, designed to tweak every last ounce of enjoyment from even the most mundane of runs down to the corner shop.</font>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.