Pogledaj cijelu verziju : Dobiti automobil preko Nagradne igre
Da li se okušavate,šaljete li kupone.
Jeste li ikada Vi osobno ili netko koga poznajete dobili besplatno automobil kao pobjednik neke nagradne igre?
Dr. Strangelove
16-07-2004, 07:19
Od jednog mog frenda iz srednje, sestra dobila u Večernjaku na strugalici Atosa.. i to par mjeseci nakon što su kupili novi auto...
Prije 15-tak, možda i više godine, mamina kolegica s posla je dobila Mercedes 190 (i to neki jači model mislim 2,3 16v).
Kako nije imala love za platiti davanja za njega, prodala ga je.<br><hr>
Lik iz kvarta je prije mjesec-dva dobil Mercedes ML... :)
ja neki dan dobio Toyotu Yaris ""Idols""" na nagradnoj igri :smile07:
Moja kolegica je prosle godine na nagradnoj igri Panonske pivovare dobila Mini Coopera, a par dana kasnije neku lovu na lotu. :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
Dr. Strangelove
16-07-2004, 08:23
Mene to fascinira kako neko može imat sreće...evo onaj portugalac koji je uhvatio Beckhamovu loptu (fulani penal) dobit će za nju skoro 10 milja €... a s druge strane neko ode planinarit i desi se potres i kamenje se zaruši baš na njega...ono nemre bit manja vjerojatnost da tak pogineš... sorry na digresiji al podsjetilo me<br><hr>
Ja sam žarko želio Megane na nedavnoj Cedevitinoj nagradnoj igri... popio sam pun ××××× ××××ne Cedevite, ali Megi nisam dobio... :(
Prošlo ljeto sam popio 3 kartona PAN-a, ali Picasso je otišao drugome...
U biti... nikad ništa nisam dobio niti na jednoj nagradnoj igri... :smile09: :(
No dobro... bar sam sretan u ljubavi... a i zdravlje je dobro... a to je ipak najvažnije. :)
bar si malo požutio! :smile06: :smile06:
Ha ××××ga Brock, sreca je zajebana. Kolegica koja je dobila Minija je pospremala sobu od kceri koja je bila na moru i pronasla kovertu koju je kcer zaboravila poslati. Dofurala je kovertu na posao i jos ju je mislila baciti i ne poslati, ali ju je druga kolegica nagovorila da ju ipak posalje - sto je ova i ucinila zadnji dan. Mozes misliti kako je kcer bila iznenadjena kada su je nazvali na more i rekli da je osvojila auto, a ona nije nista poslala.
Ja se trenutno nadam nagradnjaci od OMV-a, a moram popiti jos pola kile Cedevite za zadnji krug izvlacenja Meganea... :smile12: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
Sve kuverte od Cedevite idu u zadnje izvlačenje... pa smo oboje u bubnju... :))
Je... i ja skupljam OMV listiće... :)
i ja.
samo što su honde nagrade. :smile10:
Zato ih i skupljam. Da su Alfe u igri, ne bi ih ni uzimao na blagajni... :smile18: :smile25: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Arrested for Driving While Blind</font>
:smile23: :smile06: :smile06: :smile06:
ovak, radim na pošti pa znam o čemu pričam
pol tih koverti dolazi razdrapano, čepovi ispadaju van, pisma nisu zaljepljena adresa nedovoljna fali markica itd.....
na nagradnoj igri nikad ništa, a žena sve igra :smile23: :smile23: <br><hr>
Dobio sam prije 10 godina Legice iz Djecjeg kluba. WooHoo.
ja sam probao sve i svasta i nikada nista do sada :smile18:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.