Pogledaj cijelu verziju : TOyota corolla
Da li je puno dati za Corollu Terra AC hatchback, prvi vlasnik, 50.000 km 12.000 EUR? Ima li tko iskustva sa tim autom?
Hvala
Daj presli upit na Toyota temu i napisi malo vise o autu (motor, godiste)...<br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Gimme fuel
Gimme fire
Gimme that which I desire</font>
Ne snalazim se najbolje ovdje, prvi puta sam na forumu. Auto je 2002. godište.
Vidim. A motor?<br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Gimme fuel
Gimme fire
Iz tebe treba svaki podatak izvlaciti?!? :o :))
Gle, po meni je cijena previsoka. Auto je prilicno izvozan u ove dvije do dvije i pol godine, zar ne?
Inace ti taj motor nije bas za preporuciti jer je prilicno anemican, a pije kao i njegov veci brat 1,6.<br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Gimme fuel
Gimme fire
ne ljuti se...morala sam provjeriti vražji motor. to prodaje jedna auto kuća i ima garanciju još godinu dana, a ja zapela baš za Corollu. sviđa mi se jako a nema ih za kupit polovnih nigdje.
eto, u tome je stvar :smile22:
Da, nema polovnih u prodaji sto je dobar pokazatelj da su kvalitetne i da ih ljudi voze dosta dugo. Ja svoju isto planiram voziti bar 5 godina.
U vrijeme kada sam ja kupio svoju 1,6, Fresh je dobio zamjensku 1,4 (ostalo sve isto) i mogli smo primijetiti dosta razlika ne samo kod motora, nego i neke druge sitnice. Osim toga, niti razlika u cijeni, niti potrosnja nije puno na strani 1,4, tako da ti stvarno kao neki optimum predlazem 1,6. Pitaj ako te sto zanima o autu.<br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Gimme fuel
Gimme fire
Opet se spominje moje ime uzalud :))
Više informacija sutra, sad idem doma :)
Myway, cisto iz znatizelje, zasto prodajes relativno novog Clia, a kupila bi Corollu? Potreba za prostorom ili nesto drugo? :smile08: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Gimme fuel
Gimme fire
Kupujem jer mi je slijedom životnih okolnosti potreban veći auto pa mi se dopala Corolla ili Mazda 323 F, polovno jer nemam para za novi auto. Frendica mi ima Corollu i kada sam sjela unutra, rekla sam - that is it..no kažem, odustat ću jer nedam Clia ispod 8.ooo (eventualno do 7.800, ali niže ne). Nije mi neka frka niti sila da ga dam u bescijenje jer je novi autić.
Pa sad da je baš Corolla nešto puno veča od Clia ;)
Ajde ne njajke Jeti... ;) :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Gimme fuel
Gimme fire
Evo ti razklike:
41 cm dulja
8 cm šira
6 cm viša
13 cm veći međuosvinski razmak
rezultat svega samo 34 litre veći prtljažnik :(
turbo-limac
06-07-2004, 08:32
je, al punica moze protegnut noge straga.....
inace, myway, ako je u pitanju prostor, zakaj ne zadrzis cliaca i fino kupis veliku krovnu kutiju, tak uvijek imas mjesta za stvari a nemoras kupovat novi auto...
ovo nije zajebancija, znam par ljudi koji tak furaju familiju okolo..
A, kaj ak' je beba na putu? Pa... je... stane ona u Thule, al' baš nekak ne bi... :))
Dr. Strangelove
06-07-2004, 08:40
Ha čuj... uz malo truda nije bed ni prikolicu naučit uparkiravat...a u nju staneeee... :)
turbo-limac
06-07-2004, 08:43
brock ,tebi sve treba crtat... :)
beba na straznju klupu u svoj sic, a kolica u kutiju na krovu...
ili fino kupis fiat uno i tu ti sve stane......
inace, moram pohvaliti C3, koji mi se inace nikak ne svidja, da ima fin dubok gepek, tak da ti kolica stanu a da nemoras micat policu....
Pa, ak' imaš 2 bebe, možeš stavit i 2 Thulea? :smile25:
... naravno... za kolica... :))
turbo-limac
06-07-2004, 08:49
ak imas dvije bebe onda bolje kupi zeni 307 SW.... :)
no, ak imas dvije bebe s dvije zenske, onda ti ne gine kombinacija clio + thule, naravno x2, sam pazi da se ne sretnu.... :smile06:
Fresh, nije to bas tako porazavajuce kao sto pricas. Npr. od tri torbe i hrpe manjih torbica i vrecica koje meni stanu u prtljaznik Corolle, u Clio bi stala jedna torba i dio ovih manjih stvari, pa bi tu razlika bila malo drasticnija. Osim toga, prostranost zadnje klupe na kojoj mora sjediti osoba koja cuva malo dijete isto nije zanemariva. :smile19: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Gimme fuel
Gimme fire
TL, C3 je za svaku pohvalu po tom pitanju. :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Gimme fuel
Gimme fire
mc
Jasno mi je da braniš kućnu marku, ali meni to i dalje ne drži vodu.
S Clia na Corollu zbog potrebe za prostorom ;) ;)
Naravno... do zajeba u kupovini auta dolazi ako imaš 2 ženske, a svaka od njih ima 2 bebe... :smile18:
Kaj onda jebate?!?! :smile08:
Da, u cemu je problem? Ici na put na straznjoj klupi Clia - horror, u Corolli - sasvim ugodno. Naveo sam ti i primjer s prtljaznikom. To je nekim ljudima sasvim dovoljna razlika. Zato i postoji toliko klasa automobila: supermini, mali gradski, kompaktni, niza srednja... tako da si svatko odabere ono sto mu je dovoljno - ne treba svima kamion ako mu je klasa mali gradski premala... :smile16: :smile22: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Gimme fuel
Gimme fire
Sjedni u Clia pa sjedni u Corollu, razlika ogromna u unutarnjem prostoru - tko se nije skrio magarac je bio. Clio je dosta klaustrofobičan kada sjediš iza, nizak je. Inače svaka mu pohvala za taj novac rijetko se koji autić u toj klasi može usporediti sa svom opremom koju dobivaš za tu cijenu. Ali između Corolle i njega - definitivno u Corolli imaš osjećaj snage i prostora,.
Pitaj Fresha sto vozi i sto ima od dodatne opreme za putovanja pa ce ti sve biti jasno... :smile06: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Gimme fuel
Gimme fire
Glede stražnje klupe Clia..
Prije 3 godine smo se vračali sa mora u Cliu sa 3-ja vrata... na prednjim sicevima punac i punica, a na stražnjoj klupi ja i moja bolja polovica. Auto je bio full pun prtljage (za 4 osobe) + 50-ak kila alata na dnu prtljažnika.
Preživjeli smo... i od tog putovanja ne nosim nikakva loša sjećanja na neku preveliku neudobnost.
I... ako sam cijelo djetinjstvo sretno preživio na stražnjem sicu Yuga... zašto bi u Cliu bilo tako katastrofalno loše?
koji ste vi penzici.......gepek kao najbitnija stavka kod kupovine auta!?
sram vas bilo!!!
sada kuzim zasto limach ima integralku.....da moze s obitelji na smučanje pa kao ALLRAD je zakon za sigurnost obitelji!!!
limach limach,trebao si ti uzeti pandu...i ona ima pogon na sva 4 kotaca! thule gore i di ces bolje!
:smile16: :smile16: :smile16:
turbo-limac
06-07-2004, 09:22
e, monster, monster... integralku sam kupio kako bi vlasnicima CS-a i raznih motorcica mogao na cesti pokazat gdje se telci vezu..... za turbolimacicu je dosta i fiat uno..... :smile16:
E zbilja ne kuzim neke spike. Pa ako nema razlike u udobnosti, zasto onda uopce rade vece aute - za nadomjestak malog pimpeka??? :o Koja brija...
Pa nije isto otici do Dubrovnika u Pandi, Cliu, Corolli, Laguni ili A8. :smile18: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Gimme fuel
Gimme fire
Ja samo velim da se može... ;)
Inaće... kad krenem u planiranje obitelji... obavezno kupujem auto sa 4 ili 5 vrata...
Tek se nakon nekoliko godina (kad se klinci sami mogu zavući na stražnji sic) mogu vratiti na auto sa 3-ja vrata.
''Pitaj Fresha sto vozi i sto ima od dodatne opreme za putovanja pa ce ti sve biti jasno...''
A šta to Fresh veliko vozi.
Samo mali Focus karavan, ima i Thule za skije, a i kuku za prikolicu.
To ti je pametno - inace pucaju ledja... :smile07: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Gimme fuel
Gimme fire
Fresh, SAMO??? :smile25: :smile25: :smile25:
Nego prijatelji, ocemo li mi stogod opiturati danas?<br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Gimme fuel
Gimme fire
Meseko... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Gimme fuel
Gimme fire
Drugi put, zaparkirao sam autek u hlad i ne želim igubiti to mjesto.
Ne mogu vjerovati :o :o :o
Kaj ti je riknula klima??? :o :o :o <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Gimme fuel
Gimme fire
Ja se baš satro od klope... :)
Mario Haas
06-07-2004, 12:12
TL i ja baš vijećamo kod koga ćemo potamanit zalihe.. :))
Ulja? :smile10: :smile25:
turbo-limac
06-07-2004, 12:15
chevapa..... :)
Mario Haas
06-07-2004, 12:15
Ćavapa! Čovjeku su se otvorili Weberi! :smile25:
Pa, zaletite se svojom imperijalnom krstaricom do mc-a, da vas odvede u tajnu zalogajnicu članova SZ-a koju često pohodimo za vrijeme pauza na forumu... :)
turbo-limac
06-07-2004, 12:21
ajde buraz napisi na turbolimac@net.hr, uskoro polijecemo... nemrem vise cekat... imam cudne sumove iz centralnog hranidbenog procesora.... :)
××××ga, ja u medjuvremenu nahranio magarca... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Gimme fuel
Gimme fire
turbo-limac
06-07-2004, 12:32
dobro oce meni netko rec di da idem jest? :) :) Raspolozen sam za neke opake chevape....
turbo-limac
06-07-2004, 12:32
dobro oce meni netko rec di da idem jest? :) :) Raspolozen sam za neke opake chevape....
Ak' ti je kriza... odi u najbližu klimatiziranu čevabdžinicu(vani je preopako vruće)...
turbo-limac
06-07-2004, 12:46
pih, u tom slucaju zovem rubelj express i ostajem u svojoj klimatiziranoj firmi :)
Bumo se jedan dan dogovorili, pa se zajedno zaletimo na najbolju punjenu lepinju u ovom dijelu svemira... :smile20:
Za danas preporucam sir i vrhnje (zbog vrucine) s dodatkom malo speka ili kulena tek toliko da popuni okus, a za meseko se mozemo dogovoriti... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Gimme fuel
Gimme fire
Ah, što volim kad ovako skrenemo sa teme... :))
Ajme, nismo valjda opet?!?!?!? :o
:smile25: :smile25: :smile25: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Gimme fuel
Gimme fire
turbo-limac
06-07-2004, 12:58
uff, pao je dogovor s gospojom, trcim brzinom svjetlosti u mlinaricu pa ima da bacim jednu punjenu pljesku ili nes slicno.... :) za vrucinu cu se brinut poslije....
Dobar tek prika. :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Gimme fuel
Gimme fire
turbo-limac
06-07-2004, 14:12
hvala, da znas da je i bio dobar...
punjena pljeskavica, restani i jedna kola su vec na putu u vjecna lovista..... draga se takodjer junacki drzala u teskoj borbi s porcijom chevapa..... dobra je ta mlinarica :)
Mario Haas
06-07-2004, 14:24
da
odaje istočnog krila odišu bukeom luka i mesine :))
svaka čast na ovakvoj vrućini bojevati tako sa svinjskim prerađevinama. :smile18:
turbo-limac
06-07-2004, 14:30
bas htjedoh napisat da cijeli thread pocinje mirisat na peceno mljeveno i luk.... :)
nema veze, ubacih par deci kole za laksu razgradnju i odoh stemat... :)
××××s imperatora koji ne moze savladati malo pajcekotine i luka na plus 35 - bravo junacino... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Gimme fuel
Gimme fire
turbo-limac
07-07-2004, 14:43
samo da dokazemo da ono jucer nije bilo slucajno, kolega Haas i ja smo danas izvrsili uvoz i carinjenje robe iz rubelj grilla.... spedicija im je bila vrhunski brza a sis ispravno masan...... :)
Sis je i moja omiljena disciplina... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Gimme fuel
Gimme fire
turbo-limac
07-07-2004, 14:51
a bogme i kajmak je dobro legao...... sad upravo tjuniramo probavni sustav coca colom....
jeli vam ispušni sustav prilagođen takvim nabrijavanjima? :smile15:
turbo-limac
07-07-2004, 14:53
full inox... :smile06: :smile06:
Ja si obicno jos maknem dva reda Milke (plain) uz colu - beton za pet... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Gimme fuel
Gimme fire
turbo-limac
07-07-2004, 15:04
je, ja sam ubacio neku uvoznu roladicu s cokoladnom kremom..... tocno osjetis kak ti se nakupljaju masne naslage na zilama.... :smile06:
:smile06: :smile06: :smile06:
Ja danas laganini na tjesteku sa umakom od tunjevine, pa doma na neko varivo... :smile18:
Nebu dobro... :smile08:
turbo-limac
07-07-2004, 15:10
cuj, ti moras probat pizzu copyright by turbolimac...... ovak bus sam smrsavil....
fino doletis u dvojku i trazis "cetri sira extra tuna...." :)
turbo-limac
07-07-2004, 15:11
ubijanje garantirano...
Zvuci ××××no - moram probati... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Gimme fuel
Gimme fire
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.