Pogledaj cijelu verziju : Seicento klima
...mogu li naknadno ugradit klimu u seicento?<br><hr><font size="+1" color="blue">Alfa mi je plava...kao i krv...</font>
rs turbo
21-06-2004, 21:58
Nemoj ak imaš slabu mašinu.
pa seicento ima samo jednu masinu 1,1, i naknadno je uvijek skuplje
rs turbo
21-06-2004, 22:36
Sory nisam znao
Jel' ima Seicento klimu u nadoplati?<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * * *</font>
Bmw Touring
22-06-2004, 11:03
Meni se cini da ima.
Budem provjeril
....da li to uopste moze da ide sa klimom ?? :smile12:
Bmw Touring
22-06-2004, 11:10
ne da ide nego leti
Bmw Touring
22-06-2004, 11:25
Girra za klimu se moze nadoplatit u normalnoj i Sporting izvedbi
Odlično, onda se ziher da i ugraditi. Ecco Alfa×××.<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * * *</font>
Bmw Touring
22-06-2004, 11:43
Ecco Opel Corsa Alfa××× :))
Girra vidjeh sada na stranici Fiata Seicento 1.1 SX 6300 eura kljuc u ruke.
Nije lose
Nije. To je zato kaj bu valjda skoro u mirovinu ili bu bila šema kao sa Unom, pa bu se prodaval još 5 godina za nikakve nofce.<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * * *</font>
FpuntoHGT
23-06-2004, 11:34
Ak postoji Seicento s originalnom klimom onda znaci da ima mjesta za kompresor, a ak ima mjesta mozes ju naknadno ugradit! Sad je isplativost u pitanju jer sam negdje citao, doduse prije dosta vremena da je oko 10 soma kn naknadna ugradnja klime, mozda je u meduvremenu pojeftinilo... Ak nemas u planu bar 5 godina mjenjat auto onda si ugradi! Ic ce ti puno slabije kad upalis klimu, al uvijek mozes ugasit kad se mislis natjeravat ili preticat, a pretpostavljam da ti ionak natjeravanje po gradu nije najbitnija stvar u zivotu ako si kupio seicento pa ako imas love za klimu svakak si stavi!
Ako je seicento isključivo za gradsku vožnju, šteta što nema klimu, jer ionako gradske brzine nisu velike, niti potrošnja značajno veća, a ljeto je tu. No svaka dodatna ugradnja je skupa i jednostavno nije isplativa, pa čak da to isto radiš i u inozemstvu (pr. Italija). Ne znam točno kod seicenta, ali kod ugradnje klime, čini mi se da cijela armaturna ploča mora van, gdje postoji opasnost od oštećenja iste i nestručnog ponovnog montiranja (vlastito loše iskustvos Renaultom). Sve ono što se drugi puta montira ima svoj danak (cvrčci, trešnja i loše prijanjanje plastičnih dijelova). Čast izuzecima, no savjet: ako imaš novca ugradi šiber, otvori prozore i uživaj u klimi koju imaš u izobilju, ne troši ništa, samo se pripazi propuha.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.