Pogledaj cijelu verziju : Kupnja Hyundai Getza
Razmisljam o kupnji Getza 3 vrata,1.3 GL s Active A/C opremom,dakle ima klimu i servo i jos ostalo šnik šnak ali nema ABS!?I to sve za 12500€ na kredit na 7 godina,što vi mislite dali se isplati uzeti ili ne i dali je ABS jako važan pri odabiru auta i dali uzeti model s 3 ili 5 vrata?
Hvala.
FpuntoHGT
15-06-2004, 15:00
ABS bi svakako bilo dobro uzeti ali ovisi kolika je doplata (vjerojatno ogromna s obzirom na cijenu auta...?), ako ne vozis brzo i nemas se obicaj natjeravat po gradu nece ti puno falit, ako nije velika doplata uzmi i ako se natjeravas obavezno uzmi bez obzira na doplatu!! Sad sto se tice 3 ili 5 vrata moras odlucit dal ti je bitniji dizajn ili prakticnost, ovisi koliko ljudi bi se najcesce vozilo u tom autu, ako cesto trebas straznju klupu uzmi 5 vrata, inace 3, ljepsi je i vjerojatno nesto jeftiniji...
Ja sam si odlucila kupit Getza 1,5 diesel,jer mislim da se za 2000eura vise to isplati.Ako se zna da ABS dodje oko 1000 eura,znaci da je razlika izmedju benzinca i diesela samo 1000eura.A sad,ako mi je to kriva racunica, ha j... ga, ja sam ipak zensko.....
Opet ja,3 vrata-sminka,sto mi je ljepse od 5-funkcionalnost, al abs ide jedino s dieselom koji ima samo u modelu s 5. Pa ti sad vidi. Ja krenula s osnovnim modelom,dakle onaj fresh+klima, valjda, pa malo po malo dosla skoro do najskupljeg.I sad me muci najgluplja stvar-boja.Mislim da ce bit zuta.
Hvala svima na odgovorima :smile25:
Ali ipak nece pasti novi auto na kredit :smile13: Starci kazu da se to ne isplati pa cu dobit nesto rabljeno za 5000-6000€ npr golf3 benz s klimom,abs i servo.
Pozdrav :smile16:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.