Pogledaj cijelu verziju : Kako sacuvati alu felge od kradje?
Tehnicar
25-05-2004, 16:12
Sinoc braca skidoshe BBS-ovke 14'+Bridgstone Potenza :smile09: !Izadje susjed ujutro/krenuo na shljaku/ i stoji pored i plache; auto na betonu :( .Diskovi,kochioni cilindri,ABS,pragovi nigdje ogrebotine,sve u redu.A tip ima Cobru i bio je ukljuchen shok senzor i podeshen na najache :smile08: <br><hr>
..sigurnosni srafovi za felge , ali kvalitetni , ne oni iz domace radinosti !!??
mada i to se moze slomiti , ali ipak malo teze , i treba vremena i muke za to !!??
Za svaki kotac zavezi jednog dobermana.
Meni su na moru napravili istu stvar.
Trebalo bi kupiti 4 seta sigurnosnih vijaka, i to da svaki ima drugačiji sistem i onda na svaki kotač montirat 4 različita šrafa. To bi te koštalo dodatnih 1000 kn...
Bok doc!
Još se danas siječam slike tvod plavog Tipa na (mislim)bet.blokovima???
Nekaj strašno dok te to sačeka na godišnjem. :smile09:
turbo-limac
25-05-2004, 18:42
sigurnosni sarafi se lako potrgaju, trebalo bi ih imat po dva komada na svakom kotacu..... :( :(
ovo s gladnim dobermanima zvuci ko dobra ideja....
neotesani
25-05-2004, 18:47
nataknes na njih ratkape iz Getroa... :smile16: :smile16: :smile16:
pozdrav Ing!
××××ga, sad barem puno vise pazim gdje parkiram auto. Sad ide iskljucivo pred ulaz hotela.
U svakom slučaju nema te zaštite koja je 100 % sigurna, kao ni alarmi.
U peugeotu npr. dobijes serijski sa svakim koji ima felge 15' na više te šarafe.Okrugli su i duboko u felgi.Kako ih slome ??? :smile08: :smile08: :smile08: :smile08: <br><hr><font face="Impact" size="+1" color="blue">PEUGEOT RULEZ
206 RC 2.0 16v 180 KS
klik ovdje - :URL=http://pictures.care2.com/view/1/941742384:206 RC:/URL:
</font>
Mario Haas
25-05-2004, 20:24
pomoću nekog trika sigurno<br><hr>
turbo-limac
25-05-2004, 20:36
ja mislim da je VEX nasao najbolji nacin za sacuvat felge.... svima okolo prica da su teske ko kamen i da ne valjaju kur**..... taktiku je pokupil od doma i njegovih storija o telefonkama..... :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
Buduci da sam ostao bez spoilera na krovu, rekoh da kupim te "sigurnosne sarafe" da ne bih ostao i bez felgi! Cijena:
Nekvalitetni - izlizu se brzo 250skr.
SAAB original 700skr.
Ne kupuju se svaki dan da pljunuh 700skr. Odlican kvalitet, a i ako izgubim kluc nazovem SAAB assistance i kazem broj kljuca i naprave mi novi. :smile15:
Dr. Strangelove
26-05-2004, 07:34
Ja sam to htio stavit te sigurnosne šarafe..al kad sam saznao da su mi felge šrot odustal sam :)) ...ali svejedno je dobro imat tak nekaj da se nebi desilo ko Docu... jel zna netko di se to u zg može kupit? Molydon vjerojatno...
Puntocorse
26-05-2004, 09:04
Doc da vidiš kak sam ja parkiral auto u Dugoj Uvali prošle godine! Išel sam na godišnji taman kak si ti stavil slike od Tipa na klocnama, a na puntu nove Superturismo corsa :smile20: . Punto je bil sparkiran točno na ulaz od apartmana, tak da sam se budil po noći, otišel pogledat jel su bijele felge gore :)) i natrag na spavanac! Znate kak se veli "Dobar je strah kaj mu ga Bog da"! :smile16:
turbo-limac
26-05-2004, 09:07
vis, meni je nestal spojler s krova..... pa onda uskoro i felge (doduse s drugog auta..) .... ×××× ga nisam reagiral na vreme.... :smile18:
Puntocorse, niti moj nije bio daleko od apartmana! Ma ja sad gledam tako da ga uvijek parikiran auto bočno čim bliže zidu.
Kad si bio u Dugoj Uvali? Ja tamo idem svake godine.
Stranglove, i ja sam imao srot felge, i to 14 cola pa su nestale!
Sigurnosne Aez imas u Molydonu, oko 200 kn set od 4 komada i nisu losi.
Ja sam svoje platio 350 kn u MaxTTT, rucni rad! Jer imam one srafe sa pomicnom maticom, a takve sigunrosne nisam mogao nigdje pronaci.
Bmw Touring
26-05-2004, 18:33
ako je to tako tu onda cu ja skinut 17" sa svog Bmw-a kad budem dolazio tu jel bi mogle nestat :))
BMW, to ti nije losa ideja i mogu reci da je cesta pojava na nasem moru.
Cesto sam vidio prosle godine super sredjene aute stranih tablica, a gore celicne felge bez radkapa.
Tehnicar
26-05-2004, 18:36
Bmw T. :)) :)) skini ih obavezno!
Nema druge nego sto rece Doc otici kod maestra tokara i da mi nareze 4 kom.!ipak rucni rad je najbolji!!!
Bmw Touring
26-05-2004, 18:39
proslo ljeto sam dosao sa 17" AC Schnitzer.
Sad sam nabavio 17" original od M petice E34 i mislim da su one puno vise upadljive nego ove prije sta sam imao.
FpuntoHGT
26-05-2004, 18:47
susjedu su copili s clia original felge, totalno neupadljive, svaki bolje opremljeni clio ih ima... Nema vise pravila, sve copavaju, meni su pred kucom maznuli antenu s krova jedan jedini put kad ga nisam sparkao u garazu preko noci!! Ja u zadnj vrijeme koristim taktiku sparkiraj desnu stranu tik do zida di god mozes pa valjda nece ic krast samo 2 felge...
Bmw T, nitko ti neće skidat to ×××××× od felgi :smile18: Inače, prijatelji su skinili speedline felge sa felicie cup - one kričave, i stavili na yuga :smile06:
Bmw Touring
26-05-2004, 19:34
dobro si i reka za felge :))
nego reci mi jesi li izdrica Renolica ili ti ona vrata jos onako stoje?
Još stoje. Došla je procjena - ali još nije sve sigurno (××××ni euroherc). Računan sa oko 500eura. Max. 700. Ne znan šta ću s njim budući da bi ga u slučaju da ga popravin ciloga tribalo prepiturat jer bi bilo ružno da se vrata sjaje - a ostalo sve bez sjaja...
TS, šta je to telefonka.
Recite svima da su felge u kurcu,neki dan išo jebavat i ošo na neko jezero po drumu nekakom,pa se poganjo usput s nekim tipom na kross-motoru,upo u jarak s×××× felge sve 4,izgrebane,užas. :smile25: :smile25: :smile25:
Bmw Touring
26-05-2004, 21:34
macan si nema sta :smile07: :smile15:
perica i njegov turb
27-05-2004, 03:52
Na mojim su felgama neki šerafi sigurnosni od titana a felge su 20'' pa koja će ×××××× da ukrade pa da ih montira na svom bez prepravki.A niko nije ×××××× da od mene ukrade. :smile23: :smile23:
FpuntoHGT
27-05-2004, 07:59
Ma nemoj se pouzdat, sad kradu i klinci po kvartu pa ih uvle nekom gastarbajteru za sitne pare! Sve ce ti ukrast sta god mogu, naravno da niko normalan nebi krao 20" felge al nazalost nemamo posla s normalinim ljudima pa u nista nemozes bit siguran...
Dodjem ja danas na posao a ono na parkingu stoji policija kraj Jaguara S-type.
Jaguar bez ijednog kotaca, sa jedne strane podignut dizalicom, ispod njega cetiri betonska bloka.
Vlasnik prica sa policijom i vidi mu se po faci da bi si najradje jaja odgrizo. :(
FpuntoHGT
27-05-2004, 08:18
To potvrduje moju teoriju da sve zivo kradu!! Su to bile serijske felge gore pretpostavljam? Koje ××××××, nemogu vjerovat! I kome ce sad to uvalit?! Nekom geniju koji ce ih nekak nakalemit na golfa dvojku i bit faca s jaguarovim felgama dok ne naleti na prvu policijsku patrolu jer se jaguarove ogromne felge ba ne vidaju svaki dan na drugim autima...
Paaa kupi negdje sarafe sa konusom ali sa torx glavom (muskom ili zenskom, zenskom po mogucnosti jer je rijedja) kao za neke glave motora tvrdoca 12 :)) nastavak kupis u specijaliziranom ducanu alatima (cca 50-100kn) i racvu za nastavak ako to nemas (e onda je vec skuplje) i nemas frke...
Meni bi trebali samo sarafi...
To otepst nemreju (tvrdoca 12) a da imaju te nastavke bas i nema svako...
A cijena je mozda 20kn po sarafu totalni ulog 80kn a zastita odlicna i sarafi vrhunski...
ZEGA
Mario Haas
27-05-2004, 13:23
FpuntoHGT, znam ko ti je maznuo antenu, jedan bivši član foruma, zove se CLIO SPORT. jesi je možda držao na Cliu od frenda?
:smile06: :smile06: :smile06: <br><hr>
fergazer
27-05-2004, 16:06
Ma ljudi kupite si u Molydonu za nekih 200 kn (kak je reko Doc) prvoklasna 4 zaštitna vijka za koje dolazi poseban ključ za stavljanje i nemate problema. Ja sam na Renault 5 imo iste Bridgestonke koje su ukradene tipu ( pretpostavljam da su RF 720), Asso 6 krakne felge i te vijke i nikom nije palo na pamet skidat to...<br><hr>
Jedan dobronamjerni savjet:
Ti zaštitini šerafi od AEZ-a su DREK!!! i bježite od njih.
Ja sam sad kupio Simoni Racing šerafe u OMP-u i čine mi se puuuno bolji, cijena 120 kn , prema 180 u AEZ-u.
ja imam te Aez na 2 auta i nikakvih problema nemam s njima. Sad jedino ako ovi drugi imaju neki bolji sistem.
Tableta Fender
27-05-2004, 19:48
Deni si na njih ratkape, pa buju mislili da nemaš aluminijske i slične kromirane ili pocinčane felge! A ako ti se pes pošči na njih bar nebuju zahrđavile. pozdrav z zagorja. Guitarist Štef zagorski. :smile16:
fergazer
27-05-2004, 21:53
DD u kom smilsli misliš da su drek??
Ja bi sebi prije uzeo AEZ-ove ak mene pitaš, čvrste su i tvrde, baš kakve i trebaju bit. U kom smislu su ti Simonice bolje??
Dr. Strangelove
28-05-2004, 07:22
DD di je taj OMP...?
Dottore , to ti je TP auto sport , Zagorska 23.TEl. 369 11 64
Ferg , drek u smislu kvalitete materijala.Ona šifra se voli jako brzo uništiti.A i jedan poznati zag. vulkanizer mi je rekao , bježi od toga.
Ovaj Simoni izgleda puno kvalitetnije napravljena šifra i opčenito materijal.
To je samo moj savjet , koji naravno nitko nemora čitati.
Dr. Strangelove
28-05-2004, 12:01
thnx... ja bum si tak nekaj piknul...××××ga volim mirno spat...
Tehnicar
28-05-2004, 14:43
Evo danas sam bio kod maestra tokara i uzeo 4 kom. 'specijalno' narezanih vijaka sa odvijacem!Super nalijezu na felge i sad da vidim ko ce da ih skida!!!!!! :))
Vijci su od neke ××××ne legure,uspio sam ih prerezati uz pomoc bonseka;al ako neko konta to rezat namucit ce se,vijci su fino usli u rupe i ne vire! :smile07: I da castio sam maestra tokara 20eur+5eur za pivu! :smile13:
ipak je rucni rad najbolji :))
Mario Haas
28-05-2004, 15:01
ja sam angažiro ove ljupke dame da mi pripaze na ljubimca
http://www.themoscowtimes.com/photos/photo-of-week/pic68.jpg
Tehnicar
28-05-2004, 15:16
:smile06: Mario,ajd i meni jednu prebaci!Koliko koshta jel rade na sat ili po dogovoru?
Mario Haas
28-05-2004, 15:33
ONE VOLE SAMO MENE :smile23: :smile06:
turbo-limac
28-05-2004, 15:34
nadam se da stavis ceradu na ljubimca kad ga tamo "parkiras"
:smile06: :smile06:
Tehnicar
28-05-2004, 15:35
:smile06: :smile06: :smile06:
Pa ne bi se ti tako lako izvukao,opasne su cice a i iskusne!
Sta to njopaju neku rusku salatu mozda? :smile25:
Mario Haas
28-05-2004, 15:38
FRANCUSKU!!! Ipak su to moje pipice. Od ponedjeljka ih možete naći Chez Mario!
:smile06: :smile06: :smile06:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.