Pogledaj cijelu verziju : AUTO ZA 10000 EUR-a
<font face="Times New Roman" size="+2" color="blue">Htijela bi novi auto a kredit mogu dignuti do 10000 EUR-a. Bilo bi idealno kada bi mi ostalo i za registraciju. :smile15: Gubim se tu po internetu i vidim da mi je sve preskupo. Molim savjet. Imali što za mene? :smile20: </font><br><hr>
Nissan micra: 72000 kn na akciji- ostane ti i za kasko! :smile20:
Peugeot 206 Style 3v .Servo,tonirana stakla,preklopiva klupa,radio s komandama na upravljaču,volan i sjedalo podesivo po visini,centralno s daljinskim,električna stakla... Cijena cca 73 500 kn, i jos dobiješ na poklon obavezno osiguranje :)) :)) <br><hr><font face="Impact" size="+1" color="blue">PEUGEOT RULEZ
206 RC 2.0 16v 180 KS
:URL=http://pictures.care2.com/view/1/941742384:206 RC:/URL:
</font>
Kupi si Getza. Za devet milja dobiš s klimom, pa ti ostane ne samo za registraciju nego i za frizuru i depilaciju. Osim toga kamata je 5% (zapravo po mom računu 5,6%), ali još uvijek bolje nego 8 i više posto za druge aute. A Hyundai po pouzdanosti prema američkom ispitivanju dijeli drugo mjesto s Hondom (iza Toyote), dok je Mercedes negdje 6 a Volkswagen 20 (moš mislit gdje bi bili francuski i talijanski auti da su ih ispitivali).
Nije moguće da ne možete naći auto za 10000eura.Ima barem 15-tak modela.
A kakav želiš auto???
Veći ili manji;benzinac ili diesel;slabi ili jaki motor?? :smile15:
neotesani
25-05-2004, 18:56
getz, getz, getz, getz
Manji, benzinac i ako se može da uguram i klimu. Ma ako želim nešto dodati osnovnom modelu sve mi dođe preskupo.
Razmišljam o renault twingo 1,2 16v expresion sa klimom i cd radiom i ... cca 67000,00 kn. Oko 1000 kn mi je mjesečna rata za kredit na 7 god.
Micra ti ima sve živo osim klime za onu cijenu (servo, zračni...)pa pogledaj koliko je nadoplata za klimu.
Ne može se uopće uspoređivati Micra sa ostalima...
Za tebe je Dacia Solenza.71000kn ,benzinac 1.4. 75ks,klima, centralno zaključavanje,električna stakla,radio sa zvučnicima.Ili možda diesel 1.9 65ks bez klime za 67000kn,a ostane i za registraciju. :smile15:
Nissan Micra i Getz su odličan izbor.Mala gradska vozila dovoljno jaka,pregledna(nema problema sa parkiranjem)i sigurna.Vjerojatno Getz za iste novce nudi malo više snage ili opreme a tu su i 3godine garancije.Ako ti treba veči i udobniji auto pogledaj Hyundai Accenta, ne baš tako pregledan,ali dobar.Nisko sjedenje za upravljačem, kao i startan motor (Getz 1.3 ima isti) pored dobrog ovjesa nepopravljivo vuku na sportsku vožnju.Vidim da ti je neko preporucio Daciu Solenzu,taj produkt Francusko Rumunjske korporacije zaobiđi u širokom luku.To ti ne treba u životu.Meni ona djeluje kao poluproizvod.
A što je s Kalosom (dobra cijena, dosta opreme a ni izgledom nije loš)?
cilo 1,4 16v
22-06-2004, 21:49
twingo je odličan . sa tim motorom je prava jurilica
možda corsa 1.2 75ks isto ima sve za 73tkn. klima servo zračni el. stakla daljinsko zaključavanje maglenke..
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.