Pogledaj cijelu verziju : seat ibiza - elektronika
bok svima - imam seat ibizu 1,4 16V 55 kw 75 ks ,stara 1.5 godina prošao 23.000 km - imam dva pitanja - 1.već u prvim mjesecima palila mi se kontrolna lampica i dok je bio pod garancijom u servisu su mi rekli da je to zbog lošeg goriva i da nije ništa ,prije tri mjeseca opet sam ga zbog istog problema odve na servis i sada mi govore da treba promjeniti procesor jer nije do goriva nego do elektronike normalno sada nemam garanciju pa moram platiti taj trošak cca 4500 kn- je le to moguće i 2.pitanje koliki je vijek trajanja motora moje ibize i čiji je to motor(golfov ili škodin)
puno hvala
1. Moguće je... ali obavezno traži drugo mišljenje u drugim servisima.
2. Svi motori se razvijaju na razini koncerna (VW, Seat, Škoda), pa ne možeš generalizirat čiji je...
Ne znam sto bi ti odgovorio. Nemam bas iskustva sa seat ibizom. Naime, ja vozim peugeot 307 i zadovoljan sam. Steta sto ga i ti nisi kupio
:) Ajde ljudi s foruma, postovani forum masteri i ostali pomognite "nik-u" i odgovorite mu nesto utjesno i malo detaljnije (braco).
Klasična priča domaćih servisa. U garantnom roku je sve u redu, a poslije treba mijenjat cijeli auto.
Ako imaš ikakakv dokaz da si u garantnom roku prijavio isti kvar pozovi se na njega i prijeti se odvjetnicima, novinama ... <br><hr>
Ne budi lud prijatelju. Buni se i zali da si na problem upozoravao dok je trajala garancija i da su te odkantali. Pisi pisma ili e-mailove na sve strane, a ako ne popuste, prijeti im se da ces ih cinkati Seatu i da ce ostati bez licence. Ako ni tada ne popuste, pisi u Seat...
Moj kolega je imao problema sa Zubakom, pa je pisao u Njemacku u VW - da vidis kako se sve rijesilo brzo i bez ikakvih problema. Ovi iz servisa su mu se uvlacili u supak da je bilo grdo gledati. ;) :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
on heavy, heavy fuel</font>
Da, "mc" je u pravu. Potpuno se slažem s njime. Ne daj im mira. A što misle i drugi na forumu ?
Poslušaj ekipu; pametno zbore. Kaj Seat ima samo godinu dana garanciju?<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.