bač
21-04-2004, 20:14
1999g na sajmu jakuševec kupio sam auto "FIAT TIPO 1.6" koji je tada bio registriran 2 tjedna.Auto sam koristio normalno sve do 11 mjeseca 2003 kada sam dobio poziv da dođem u PU Dugo Selo.Djelatnica mi je uručila riješenje po kojem mi se poništava registracija vozila.U riješenju se navodi da je navedeno vozilo uvezeno i registrirano u Hrvatskoj navodno sa krivotvorenim računom kojega je navodno krivotvorio prvi vlasnik u Hrvatskoj.Prvoga vlasnika odnosno skupinu ljudi iz okolice Bjelovara navodno krivično gone zbog krivičnoga dijela krivotvorenja dokumenata i drugih dijela u vezi sa time. Ta skupina ljudi je uvezla, registrirala i prodala oko 250 vozila modela FIAT TIPO u Hrvatskoj.Zbog nesposobnosti POLICIJE i CARINE auto mi sada stoji u garaži bez papira i mogučnosti korištenja.Na riješenje sam se dva puta žalio i oba puta žalba je bila odbačena.Obratio san se odvijetniku vezano za moj slučaj,no on mi je rekao da suđenje može trajati godinama i da to nema smisla zbog vrijednosti vozila.MOLIM VAS ZA SAVIJET ŠTO NAPRAVITI??.I na kraju upozorenje vlasnicima vozila FIAT tipo/tempra kojima u papirima o prvom vlasniku piše da je uvezen iz Italije i da je vlasnik iz Bjelovara i okolice potvrđen od PU Bjelovar postoji mogučnost da prođu kao i ja. :( :(