Pogledaj cijelu verziju : peugeot servis
koji je servis u Zagrebu najbolji?? molim iskustva
sky_unlog
06-04-2004, 08:12
od ovlastenih AutoMaksimir, a od ostalih Jandras ili Soprano.
Moja topla preporuka je zaobilaziti AutoOtok i TMvozila.
B.S. gost
06-04-2004, 13:05
Ja sam u garancijskom roku išao u Autopar i bili su korektni. Ponekad zna biti malo gužve kod prijema , ali poslije se može s majstorima čak i popričati.
O AutoOtoku sam čuo dosta priča ali o TM Vozilima nisam. Kako sam kod njih kupio nedavno auto baš me zanima zašto ih valja zaobilaziti?
Mario Haas
13-04-2004, 17:17
Već sam negdje pisao o mojim iskustvima. Obišao sam ih skoro sve, zbog raznih stvari, uglavnom sitnica, s dva različita auta.
AM - Najkorektniji što se svega tiče, sveukupno daleko najbolji.
AO - Radije ne bi o njima.
TM i AP - Kupovao neke dijelove, bili su korektni u tom smislu. No, vidio sam neke "uradke" iz AP-a od kojih me je instant zaboljela glava.
TM - Nekad bio dobar servis, nakon što su vodeći ljudi digli sidro ne znam kako je.
Soprano - Lažac.
Jandras - Majstor stare škole za starije i "niže" modele. Nisam siguran da je dovoljno opremljen za nove Peugeote.
Itd, itd. Sretno!
gost 100
13-04-2004, 18:27
Zaobilazite AUTOPAR.Ostavite auto na servisu,a kad dođete po njega nedostaju vam stvari iz auta!
Kupio sam rabljenu 307 HDI 90KS. Auto je što se motora tiće super, tj. bar ja tako mislim pošto još nisam otišao na servis s \"njim\".
Pošto vidim da su podjeljena mišljenja oko pojednih peugeot servisera ni sam ne znam gdje ići. Naime, imam dosta problema s elektronikom (kopresor klime ne dobija struju, ne radi pokazivač vanjske temperature, zadnji grijač stakla i još neke sitnice da ne na brajam)i bojim se ovlaštenih servisa. Mislim da na ovakvim \"sretnicima\" imaju dosta lufta za unosnu zaradu.
Ako ima tko kakav savijet slušam!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.