Pogledaj cijelu verziju : Kupujem auto do 2000E!
Kupujem auto do 2000E ,od vlasnika,u dobrom stanju,sacuvan,registran 1 godinu ili bar pola godine.Manji auto prvenstveno.
Ocekujem vase cijenjene ponude.
Hvala :smile15:
nike patike za 200 EUR i jos ti ostane 1800 za kurabe kud ces bolje :smile16:
Imam Opel Kadetta 1.4S 91 godište, nova boja metalik trula višnja, rađena limarija i motor, šiber, alarm, nove gume i novi ispušni sustav kompletan...oko 1500EURa!
Imas kakve slike......da vidim kak kadett izgleda?obavezno se javi ako imas slike poslat ces mi ih na mail
Nemam slike na kompu, ali kažem ti ima novu farbu (stara godinu i pol), nova limarija -jer bio je lakše karamboliran, još zaboravih reći da ima spojler na zadnjim vratima i da je reg do 9mj
A to ti je rekla kazala....napravi par slika pa da vidim....a ne da dolazim do tebe a ono neka raga u polu raspadnom stanju....inace odakle si?
Ja sam iz Dubrave kadett je stvarno metak ide 190km/h kad poželiš troši 5,5 litara buraz nije raga.Ima odličnu mjuzu alpine s pojačalom i subwooferima.Budem ga posliko pa ti pošaljem.Koja ti je adresa?
POOOOZZZZZZOOOOORRR :smile09: Ova zadnja poruka nije moja, netko se koristio mojim nickom, ja nisam iz dubrave već iz Osijeka!! Eto :smile15:
colt 1.6 turbo, crni, ralliart orig, 1500 eur nije fiks
nova lmarija
16-04-2004, 22:42
za 2000 e možeš se odlućiti za
-kadett - nako ispijene 23 litre rakije
-golf- isto
-japanac npr toyota -pametna odluka probaj voziti sve navedeno
istina ja sam imao corollu iz 88g nikad se ali baš ništa nije pokvarilo miti lampica jedna a auto ima 250000 tkm ,a ja sam napravio još 90000 pa kupio noviju 1999god
nova lmarija
18-04-2004, 19:53
za 2000 e možeš se odlućiti za
-kadett - nako ispijene 23 litre rakije
-golf- isto
-japanac npr toyota -pametna odluka probaj voziti sve navedeno
Alfa 33-novija linija.Nadi ocuvanu i imas pravu jurilicu koja traje i djelovi su jeftini.Problem je sto pije.
:smile09: :smile15: :smile23: :smile23: :smile23: :smile22:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.