Pogledaj cijelu verziju : problemi sa paljenjem zbog hladnoće
Kad posegnuti za zamjenom akumulatora pošto mi stari govori da ga previše vozim na kratke relacije pa se akumulator ne puni?
Ako ne zelis cekati da ti krepa do kraja, odi u servis da ti ga pregledaju. Ne znam tocno sto se mjeri, ali ti mestri po servisima mogu dati tu informaciju...<br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
on heavy, heavy fuel</font>
Dr. Strangelove
26-02-2004, 08:53
obavezno provjeri razinu vode u akumulatoru... ako neznaš sam, svaki električar će ti to napravit za 3 min...
...samo kaj je danas vecina akumulatora hermeticki zatvorena... :smile15: <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
on heavy, heavy fuel</font>
Dr. Strangelove
26-02-2004, 09:46
ja sam kupio Barenov prije god. dana... i na oko izgleda da je hermetički zatvoren, a tek pažljivijim pogledem skužiš čepiće od čelija... Bio sam kod električara na štelanju svjetala nedavno i reko usput da mi pogleda razinu elektrolita... kad ono dalo se dolit u svaku po malo... navodno je ovo prošlo ljeto bilo pogubno (sjetite se samo kolike su temperature bile)...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.