Pogledaj cijelu verziju : Molim vaše mišljenje
Hidra 1313
08-02-2004, 09:18
Koliko vrijedi auto star 3 mj. točnije iz 12 mj 2003. riječ je Fiat Puntu HGT Abarth (1.8 - 130 KS) , dijelovi za zamjenu su desni blatobran , mulda , vilica , amortizer , oba prva svjetla , i prvi branik , lijevi retrovizor a hauba je malo dobila tak da je moje mišljenje da se može popeglat i isto tako i vozačka vrata imaju malo udubljenja i samo su sastrugana. U unutrašnjosti motora , stradao je kiler , nosaći kilera , kućište filtera i još nešto na desnoj strani, zaštita motora odozdo i to je to!
Dečki ja sam samo laik i ja sam to zamijetio pa me zanima vaše , mišljenje koliko to vrijedi , auto ima 2000 km , ima i šperu , makar ne znam kako se to koristi kod auta.
Koliko bi bili dijelovi i porpavak otprilike svega ovdje nabrojanog?
Pozdrav, hvala!
Pošto si tu štetu zamjetio ti kao laik, svakako prepusti tu procjenu nekome stručnome, jer često je stradalo i ono što izgleda OK pa i troškovi popravka odu nebu pod oblake.<br><hr><font color="red">HONDA IN HEART, GTA IN GARAGE</font>
Šperu????<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * *</font>
Dom Dom unlog.
08-02-2004, 10:57
Jel žuti taj Abarth?
Obično ti kod auta sa prednjim pogonom dolazi do oštečenja, mjenjač, diferencijala, serva i zupčaste letve(nemora biti, ali je velika vjerojatnost).
Kad se auto posloži onda se osjete ti nedostaci. :(
Hidra 1313
08-02-2004, 22:47
Da taj Abarth je žuti , zbog toga me je odbio a i cijena je prevelika 7500 E , al je auto danas prodan za 7000 E.
Da tak mi je tip rekao da ima šperu makar ni ja ne kužim kaj je to!
drugmirko
08-02-2004, 23:02
bilo kak bilo, ali i da je neoštećen ta mu tri mjeseca vrijede ko jedna godina jer je prošlogodišnji model. za još koju godinu nitko više neće pitat koliko mjeseci je star, već koje je godište. a još ovak....
CLIO SPORT
08-02-2004, 23:52
to su oni iz izraela....
i bolje da ga nisi kupio....a to sa sperom mi malo smrdi...!
Ne da malo smrdi nego smrdi kao da je neko jeo zahodske daske. Kakva ××××na špera u HGT-u?<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * *</font>
Da ti od "židova" su imali šperu samo je to bil Abarth model.
Išel sam ga svojevremeno pogledati ali pošto nisam mogel dobiti garanciju na njega prek AC odustal sam.
Onda je to vrlo interesantan autić. Dakle, ipak Abarth nije baš skroz za badava.<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * *</font>
Dom Dom unlog.
09-02-2004, 13:50
Te aute je dilal tip koji je od mene kupio EVO7.Imali su Abarth opremu sa klimom i CD-om.Imao ih je par komada , svi isti ko fotokopije.Ovo za šperu mi je prvi glas.
INTERCEPTOR
09-02-2004, 13:58
Pa šta sad imala je i alfa 75 šperu :smile06: :smile06: :smile06:
Zašto ne bi punto.
Pocket Rocket Unlog
09-02-2004, 14:02
Punto HGT, bio ABARTH ili ne, nema šperu.
To ABARTH je samo optika.Iskreno, ljepše mi izgleda normalni HGT, koji mi se sviđa jako, nego ABARTH.Prenakićen je.
Meni se najviše sviđa kombinacija sa Abarthovim stražnjim spojlerom i pragovima; branici ostaju standardni, a one Abarthove felge su pod mus.
Interijer, kompletno Abarthov.
Za šperu u HGT-u nikad nisam čul. Ing, odakle ti informacija?<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * *</font>
Nije HGT, več Abarth i ta židovska kombinacija je to imala(odgovorno tvrdim), nisam kupil auto pa vam nebrem dokazati.
Ali svojevremeno dok mi je u kombinaciji bil Puntač čak mi je i naš "generelac"(AC) tvrdil da se sa paketom Abarth može naručiti ŠPERA.
Ako laže selo, lažem i ja, ja samo pjevam kako sam čuo......(nisam siguran da tak idu stihovi)
Ali za židova dajem ruku u vatru!
Mislim Puntača da je imal peru. :))
Onda OK. :) <br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * *</font>
Fabia SDI Elegance!
09-02-2004, 16:48
HGT, nabolje da kupis djelove pa da sklapash auto kuci! :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
Girrari, na tvom Puntu su montirane gume 155?????? :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">Sto je babi milo, to se dedi skrilo!</font>
165, ne vređaj! :smile09: :smile06: <br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * *</font>
Hidra 1313
09-02-2004, 21:09
Dobro dečki znači ipak je na nekom modelu postojala špera , nisam ja tipa ispitivao , kak to radi i odakle mu auto , makar me jako začudilo jel do toga nisam uopće bio čuo kako neki auto ima šperu
Hidra 1313
09-02-2004, 21:10
Ma nema veze autek je otišao , bolje da ga nisam uzimao , jer nebi imal para da ga složim a da mi stoji nema svrhe!
INTERCEPTOR
09-02-2004, 21:13
Špera tiomogućuje da ti se u uskim zavojima kad dođeš do granice ne prosipa snaga na unutarnjem kotaču. Pošto se zbog diferencijala snaga prebaci na njega kad on izgubi kontakt. Tada djeluje špera i to onemogućuje donekle.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.