Pogledaj cijelu verziju : Grand Cherokee
Pack0575
07-02-2004, 20:02
Sta mislite o Grand Cherokee 5.2 V8, full oprema, '94, 155 000TKM 6 000Eura?
Jel ima netko iskustva s potrosnjom takvog auta, recimo 4.0 ili bas tog, 5.2?
Imao moj ujak.Popravak diferencijala 8000 bivših DEM.
Auto se kvario kao BOLESTAN.
Nemoj prijatelju, auto je KAMATAR.
Kloni ga se.I troši smeće ko da se nagutao cementa!!!
:smile09:
Slažem se sa Pocketom imao ga prijatelj samo je bio diessel, ali je imao toliko popravaka da je jedva dočekao budučeg vlasnika, a kupio je novog.
Vozio sam 4.0 flet six.Fino autic ide,bolesna oprema,jedino kaj se uzasno ljulja.Vlasnik mi se nikad nije pozalio da je imao problema,osim potrosnje. ;)
Bmw Touring
07-02-2004, 21:43
prosjecna potrosnja Grand Cherokeea 4.0 je 17 litara a sad zamisli kako taj 5.2 trosi.<br><hr><font color="blue">A weekend at the beach, or an important business appointment: the BMW 5 Series Touring is a car that feels confidently at home wherever you drive it.</font>
aerotech
07-02-2004, 22:49
Evo baš sam sad došao sa rođendana(ne svog), i slučajno je moj stari spomenuo Grand Cherokije 5,2 i 5,9. Kaže da je na oba generalku trebalo raditi na 90 tkm. Koristi ih država ili tako nešto...
alfist_zg
07-02-2004, 23:10
Imamo mi u firmi jednog, ali je na plin.
grozno!
nemoj!
ljulja se , unutra sve cudno, jadno (istina, ima prostora puno ), servisi skupi i jako cesti, svako malo nesto ne radi, mjenjac automatik ali uzas-spor trom bljutav ..itd. itd.
bolje nemoj!
Fabia SDI Elegance!
07-02-2004, 23:44
Imao je moj omshija 2.5 TD.
1. Cesto u servis
2. veliki ili nerjesivi problemi
3. skupi (papreni) popravci
4. dizajn
5. kvalitet unutrasnjosti
6. veliki problemi s mjenjacem, ako stavis motor da radi na P, mjenjac ubacuje u R, auto ide rikverc i slupa se negdje (tako Ana Begovic je izgubila zivot)...
7. ljujanja kao u ljuljasku
8...
9...
10. ...potrosnja...........american shit men!<br><hr><font face="Times New Roman" color="red">Sto je babi milo, to se dedi skrilo!</font>
Iskustva mojih poznatih su jako blizu već navedenom.<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * *</font>
Pack0575
08-02-2004, 09:54
Da, znam taj podatak za Enu Begovic.
Od vas 8 koji ste mi se javili 1 nije imao problema a 1 nije rekao nikakve probleme. Sestorica ste samo spominjali popravke i kvarove. Mislim da mi je to ipak dovoljno da ga ne kupim jer takav rizik uz toliku potrosnju se ipak ne isplati.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.