Pogledaj cijelu verziju : Cafe chez Mario
Stranica :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
turbo-limac
26-04-2004, 09:12
kaj onda, moze i on jednom kiksat... big deal.... :smile18:
Ono je grdo za gledat... :(
Mislim da je Mirko lagano zasluzio poraz. Nitko ne moze biti superuspjesan u svemu cime se bavi, pa tako ni on. Gledam kako mu malac raste iz dana u dan, pa pretpostavljam da se malo zamislio nad buducnoscu i okrenuo profesijama kojima godine nece biti prepreka. Zao mi je jedino sto ce zbog toga prokockati priliku da postane prvak u ultimate fightu - trebao je prvo to rijesiti, pa onda u glumu i politiku... :smile13: <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
on heavy, heavy fuel</font>
turbo-limac
26-04-2004, 12:57
inace cijela borba je na:
http://www.iskon.us/raceonlimit/VIDEOS/
jedno 70 Mb, ako netko hoce sprljim mu to na CD.....
Ne funguje adresa... :( <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
turbo-limac
26-04-2004, 13:04
meni je radila, imam to na hardu.... :) :)
Pocket Rocket Turbo
26-04-2004, 13:12
Limach, javi se na mob... :)
Sredio sve kod autoelektričara, sve 5!
Stavio spulju dolje, mrak!
:) :) :)
Kad smo kod "grdo za gledati", natjerala me zena u nedjelju da odemo gledati Pasiju.
Inace pogledam svakojake gadosti, ali mi je ovo bilo too ××××in much. Ako je cilj ovog filma bio zgroziti ljude beskrajnim sadizmom, onda su uspjeli. Cak imam osjecaj da film nema nikakvog vjerskog znacaja, a da je tema mucenja i razapinjanja iskoristena samo kako bi se tako nesto moglo napraviti. Da nije posegnuo za takvom tematikom, mislim da bi gledali javno razapinjanje Mela Gibsona... :smile18: <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
upravo sam pogledao završnicu borbe kada je mirko već na zemlji.
brutalno ga je razbio.
carstvo snova.
turbo-limac
26-04-2004, 13:24
ma digo se mirko poslje sve OK samo je ponos dobio po piksi.... sta je da je , reko je ovaj drugi da je iso na sve ili nista, proso je ljevicom i to je bilo to, ono na parteru je samo epilog....
pocket, mob mi je ostao doma....
....sam si je kriv ,pao SDP pao i CroCop... :)) :)) :))
Šta je ovo, tek sad otvaraš birtiju...
Daj jedan čaj, nekaj me stepava, a ne znam kaj ;)
Daj mi jedan čaj od Olijandera... :smile18:
Broce prijatelju, sto te nema? Si ziv? :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Jao kume... Luuuuuuuuuuuuud sam od posla!
Jučer sam radio 13 sati... danas bi se moglo ponovit... :(
Bit ce bolje... :smile07: <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
dobro je brock. bude veća plaća. :))
Je kume. Drz se... :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Drago drustvo, sve vas je lijepo dal pozdraviti Japa. U petak nam se najvjerojatnije pridruzuje na sjednici... :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Ajde fala Bogu.<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
Dr. Strangelove
28-04-2004, 13:40
Evo nešto za po doma.. a posebno efektno u poslovnom prostoru...
:URL=http://racingfurniture.com/:http://racingfurniture.com/:/URL:
nešto kratko molim.
danas u prvih deset metara puta na posao preživio napad opel ascone (žena), u prvih sto metara se priključila i opel vectra a (muškarac sa mobitelom, bez svjetala kroz garaže) i u prvom kilometru se priključio i vozač peugeot boxera (muškarac sa bradom i pepeljarama).
:smile17:
Pazi se kak ideš doma... :smile18:
Evo i mene opet,
Morat ću nastaviti sa čajevima.
Jel imaš dječje HIPP čajeve, oni mi najbolje pašu.
Jesmo posranci... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Lako za posrance, neki grle školjke :smile17:
I pjevaju:
Zaagrljeniii, zaaagrljeniii,
Kamen gori val se pjeni,
×××× se meni...
:)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Šta kažeš na ovako nešto
http://www.realfunnypictures.com/pictures/funny-pictures49.jpg
Mislim da bi ti bez problena tako nešto stalo u onaj WC kod ulaza... :))
Prava stvar... :smile06: <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Daj mu pogle razvodnu kutiju u levom dijelu slike... :smile06: <br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
Dr. Strangelove
29-04-2004, 11:23
Evo nekaj novog...
:URL=http://www.index.hr/clanak.aspx?id=199343:0-100-0:/URL:
Malo cu zloupotri××××ti ovu temu za razgovor o auto-higijeni.
Buduci me strah s Corollom ici na cetke, a nemam zivaca i vremena za ove sto peru na ruke, otidjoh jucer u samoposluznu praonicu u Spanskom i ostadoh ugodno iznenadjen. Buduci sam otisao nepripremljen, nisam bas idealno ocistio auto, ali znam za drugi put sto i kako. :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Daj malo pojedinosti, pa drugi put idemo skupa.
ja sam redovito tamo.
10-15 kuna po pranju.
Imas automat za zetone. Gurnes unutra 10 kn (ili vise) i dobijes zetone po 5 kn. Odes u "box" ubacis jedan zeton i biras: crveni gumb "Pranje" (topla voda i sampon), plavi gumb "Ispiranje" (hladna cista voda). Ako auto treba prati spuzvom, poneses si hamper i spuzvu, usipas u hamper tople vode sa samponom i namocis auto (za to ti je dosta 1 zeton). Nakon toga operes auto sa spuzvom, ubacis drugi zeton i isperes auto. Poslije se parkiras sa strane i obrises auto. Relativno brzo si gotov, a nije ni tesko, ni skupo, cak se nisam ni smocio. I sto je najvaznije, ne brines hoce li ti netko ili nesto ostetiti auto... :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Predlazem slijedeci SZ u praonici... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Piquet, koja je spika s "povlastenim tarifama"?<br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Je li pranje ili ispiranje ograničeno (vremenski, količinski). Jel imaju usisivač za unutarnje čišćenje.
piše ti tamo u koje vrijeme ti kuna traje duže.
a auto ne treba brisati jer je voda demineralizirana tako da ne ostaju fleke.
Da, jedan zeton ti traje par minuta. Inace bi skvadra visila satim na tome. Jedan zeton ti je dosta za pranje, a drugi za ispiranje.
Postoje i usisavaci, ali ih ovaj put nisam koristio.
:) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
A-ha, budem si to malo proucio drugi put. Ja sam bio oko 20,30 i s dva zetona sam sve rijesio. Nisam znao ni ovo za vodu - bas sam si kupil onu gumenastu krpicu kaj dobro sauga vodu, pa je steta ne iskoristiti je. :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Za tvoj mali auto je to dosta vremana. Znači trebaju mi po dva žetona. A pritisak vode je ....
Taman...<br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
I sad mi još reci di je ulaz u praonu i u kojem dijelu dana se može naći slobodan boks<br><hr>
poslije ponoći ili po kiši ćeš sigurno naći prazan boks! :))
Šta je Brock, žena zabranila pit, pa sad ja moram otvarati šank.
Jedan HIPP čaj za djecu.
'Jutro!<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
u svibnju još nikoga na šanku. :smile12:
Evo ja ti se pridruzujem. Molim kracu s mlijekom i colu... :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Evo, evo... stižem... daj 2 andola i čaj s limunom, medom i rumom...
Meni može dva lekadola i čaj
Fresh, jel bilo po glavi u petak? :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Mario Haas
03-05-2004, 09:21
Svima dobar dan želim. Vidim da posao ide sam..ne trebam više ni dolazit. :))
Mario, kaže kolega da mu se ništa ne javljaš, pa pita je si li odustao ili šta je...
Ma nije bilo u petak po glavi, nego je u subotu bila šetnja prirodom u cvatu što je za nas alergičare ravno smrtnoj presudi.
Poznata situacija Fresh, ja sam jučer flisal na sve strane.<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
Jebate, prije 20 godina su alergicari bili vrlo rijetke biljke, a danas je cudno ako netko nije alergican na nesto... :( <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Ja žderem Rinolane svako ××××no jutro već mjesec dana, a tako ću do 6-tog mjeseca... slinim, kišem, kašljem, suze mi oči, pun mi je ××××× ovog ×××××× što leti po zraku...
SMRT TOPOLAMA!!!!! :smile18:
Mario Haas
03-05-2004, 09:41
Freshinho, čuo sam se s čovjekom, hvala na brizi. ;) <br><hr>
Ajde šefe evo ti moja kartica pa počasti Girrarija što hoće kad je takav demokrata(ja ga častim) i upotrebljava "sunđer" za brisanje jedne cijele teme od gđe.-ice Alfine na kojoj sam ja samo bio objektivan, nisam nikoga vrieđao niti omalovažavao.
Ak vam je Alfa svetinja(i nesmije nitko zucnuti ) onda napravite samo forum za nju, pa mi ostali nebudemo sudjelovali.
I to nakon AVIA!
Slušaj, iskreno ne znam kaj si ti pisao na toj temi niti me zanima. Tema je počela glupo i nastavila još gluplje pa sam odlučio da je zbrišem prije nego što se izrodi u još veći drek.<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
Bmw Touring
03-05-2004, 10:48
kava slag i dec kole i dodaj mi slobodnu da je malo prolistan
Morgen!
Ajd nabaci jednu veeeeeeliku crnu s puno šećera i kolu...
Šta je Brock, nisi srao danima pa tražiš povod :))
Rano mi je za Coca Colu, može kava sa šlagom.
Jok... pao mi tlak i šećer...
http://www.jokesgallery.com/Pic/6drunk6.jpg
Ovaj znak bi trebalo staviti u blizini Marieve birtije
Dr. Strangelove
04-05-2004, 14:20
Uf mala daj jednu jeger colu! Pun mi je klinac već ovog ××××nog crva... s×××× nam je sve na poslu... offline sam cijeli jučeršnji dan i pola današnjeg... koma osjećam se ko na pustom otoku :))
Znači sad sa ja dežurni kroner.
Šlag sa kavom molim...
Dr. Strangelove
05-05-2004, 07:56
Fresh sad se kava pije? Sva sreća da sam te u petak fotnuo na sastanku...
http://members.fortunecity.com/dr1/stelaparty.jpg
:smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
aaaaaaaaa, jel vidiš kak me komad snima :smile07:
Tko vam kriv kad nemate kapaciteta.
Sepra je bio van konkurencije
Kavu z mlekom i dva deci mineralne, prosim.<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
Dr. Strangelove
06-05-2004, 11:01
Daaan! Vidim nema nikog.... kaj je ovo... a niš bum si sam natočil...
BTW još malo bolnice....
:URL=http://www.antevelikigazda.com/:http://www.antevelikigazda.com/:/URL:
Mario Haas
06-05-2004, 12:55
STRAŠNO!
Ne samo da u Getrou nema ArmorAll maramica nego nema ni cockpit spraya niti ničega drugog. Par boca šampona s voskom i dvije flašice sredstva za kožu. UŽASNO.
:(
Ma nigdje niceg nema. Ja sam jedva nasao maramice od Nigrina na OMV-u. Trk po njih dok jos ima... :( <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
turbo-limac
06-05-2004, 13:11
ja vidim mario da si ti frik za auto i da volis mazat kozu....
Mario Haas
06-05-2004, 22:15
MC hvala na savjetu, ali mi doma koristimo Kleenex. :smile06:
I mi za svoje surle... :smile06:
Salu nastranu, jucer sam isprobao maramice za kokpit od Nigrina i mogu reci da nisu lose. U usporedbi s Armorallom, manje maste i sjaje, a i miris je njezniji. :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Hebale vas maramice. Daj kavu i deci mineralne!
Mario, nešto mi se cini da ti kafic polako propada. Nema više jutarnjih kronera, a i ovi koji dolaze samo blebeču i niš ne piju.
Nakon tekve izjave ja mu ne bi ni kavu dao.<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
I ne budi židov, možeš barem dva deci naručit. :)) <br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
A ti nisi niš naručio. Šta je? Malo bankrotiralo? :))
Ja jos sparam za kasko. Meni molim deci vode iz pipe... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Ajde, da ne škrtarim, daj litru Selenie. :smile06: <br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
Mario Haas
07-05-2004, 12:36
MC evo tebi čaša pa se odi napij vode u WC. :smile06:
Dobro jutro cijenjeni klege!
Daj mi jedu veeeeliku kavu sa puuuuuuno šećera! :)
S Šlagom produženu, 3 šećera i vodu s limunom. i Auto-klub ako ga je onaj pijanac tamo pročitao<br><hr><font face="Impact" size="+1" color="blue">PEUGEOT RULEZ
206 RC 2.0 16v 180 KS
:URL=http://pictures.care2.com/view/1/941742384:206 RC:/URL:
</font>
turbo-limac
08-05-2004, 07:57
kod maria nema tog srota od casopisa, to je pijanac sam donio.. :smile06: :smile06:
Pocket Rocket Turbo
08-05-2004, 08:01
Jutro!
Kavu s mlijekom, čašu vode.
Limach, proslijedi EVO kad prolistaš...
:)
mario mogao bi stavit 1 komp u birc, tako da možemo majlove pregledat dok pijuckamo kavu.
ajd šta si se stiso, od zarade kupio Supru sa NOS-om , a vamo ne mos nekog pentijuma na 366 mhz i 64 rama stavit.Ocemo konpijutera :smile06:
Mario Haas
08-05-2004, 12:23
ma kakva zarada ja to radim radi zadovoljstva. :smile06:
Bmw Touring
08-05-2004, 12:27
mario daj jednu kavu pa onda begam raspuhat konjicu :)) :smile20:
sta bi volija da ste mi ti i Sule blize.Bilo bi posla :smile15: :)
Mario Haas
08-05-2004, 12:44
za koga bi bilo posla? :)
Bmw Touring
08-05-2004, 12:46
ma to ti se tako kaze.
bilo bi frke :))
××××ga znam da bi nas Sule oderao al borili bi se :)) :))
Bmw Touring
08-05-2004, 13:04
ekipa odoh probudit ergelu :))
cujemo se kasnije
:smile15: :smile15: :smile15:
Mario Haas
08-05-2004, 13:55
S kolaboracionistima i domaćim izdajnicima se ne utrkujem. :smile06: :smile06: :smile06:
Dobra večer!
Bio sam jednom ovdje u kontroli kao poreznik pa rekoh da nisam možda ovdje ostavio kišobran. :smile12:
Dobro jutro!
Ja bi si spil jednu velku kavu i mineralku dok čekam Fresh-a....
Evo me prijatelju, maj mi veliku kavu s puno šlaga, da si bar malo zasladim dan.
Ak' ću imat vremena, bum te zovnul pa idemo danas na kavu?
Dr. Strangelove
10-05-2004, 09:15
Mala jedan Nes i čašu mineralne!
Fresh nadam se da si ti i tvoji ok... ziher te cijela ta ×××××rija iscrpila i pshički i fizički...
...nego jutros sam putovao na posao sat vremena :smile09: .. zbog rekonstrukcije križanja Radnička/Heinzlova... križanje Držićeve i Vukovarske je postalo još gore nego prije!!... a mislio sam da to nije moguće... :( <br><hr>
Dr. Strangelove
10-05-2004, 09:16
ovaj način garažiranja gledam već neko vrijeme... napokon sam nabavio fotić da podijelim s vama... recite da tip nije genijalan!
http://members.fortunecity.com/dr1/Peguar.jpg
čaj molim.
putovanje na posao 7km, 45 min, prosječna brzina ispod 10km/h, prosječna potrošnja 18,8 l. :smile17:
Tzv. "custom made" garaza... :)) :)) :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Kad smo kod guzvi, klonite se krizanja Ljubljanski i Drvinja, smjer zapad, jer su tu napravili totalnu ×××××riju... :( <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Dr. Strangelove
10-05-2004, 11:31
neda mi se tražit temu...pa evo malo ovdje naše maskote...
http://niktitanik.monitor.hr/2003/10/008.jpg
dečki runda na moj račun.
gledao sam na mamber list i danas je 500 dana od kada sam na forumu.
Čestitke! :)
Ja bi kolu s brdom leda... :)
Ja bi jednu vreću za udaranje sa slikom dotičnog kretena, par boksačkih rukavica, nešto hladnog i vrućeg oružja i 10 min. vremena.
Nakon toga može Pepsi...
:smile06: :smile06: :smile06:
je i ja kažem da je pepsi medicina! :smile06:
Bmw Touring
10-05-2004, 14:11
fresh :smile06:
mala pocasti ekipu a meni daj jednu kavicu
Mario: "S16, dobro jutro i pelinkovac u podne?! Ti si barem djelovao ko fini mladić! "
- nikad ne padaj na prvi dojam ;)
Brock: "S16 ti djeloval ko' fini mladić?!?! "
- Dobit ćeš ti bocom po glavi čim je popijen... :smile15:
Bmw Touring
10-05-2004, 21:06
jesi li je popija? :))
Još cijedi ostatak.... :))
Dobro jutrooooooooo!!! :)
Mala... daj mi donesi kavu i mineralnu, a u auto mi utoči vodu za stakla... ;)
Jutro
... z mlekom.<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
Bmw Touring
11-05-2004, 11:17
Jutro
......casu vode,nakapaj mi benzina i puhni u gume :smile06:
Bmw Touring
11-05-2004, 19:55
sta koga?
quote: "jesi li je popija?"
BMW-ova poruka.
11.05.2004. u 12:17
"Jutro..."
:)) :)) :)) :))
BMW, care...
Jel se kod tebe vrijeme računa prema GMT ili GMT+1? ;) <br><hr><font color="blue">BMW POWER http://www.m5board.com/vbulletin/images/smilies/M5launch.gif
</font>
GMT kad je trijezan, GMT +2.56% kad je pijan :))
Bmw Touring
11-05-2004, 21:49
quote: "jesi li je popija?"
procitaj par postova prije pa ces shvatit
Bmw Touring
11-05-2004, 21:50
BMW-ova poruka.
11.05.2004. u 12:17
"Jutro..."
BMW, care...
Jel se kod tebe vrijeme računa prema GMT ili GMT+1?
Amigo danas je bil malo veci spavanac :))
Veeeliku mineralnu i kratku kavu molim...
Kavu sa šlagom
Vidi, vidi sad se može i marendat kod Maria.
Mala dodaj dve krafne s vanilijom :)
tost i kavu sa šlagom.
i čašu vode molim. :)
Kavu z mlekom i mineralnu. Neka me oko 14h na šanku čekaju fini masni ćevapi s kajmakom i ekstra luka te odrasla Žuja!<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
alfist_zg
12-05-2004, 08:36
dobro jutroooo ! :) :) :)
evo, od 1.5. uživam u "blagodatima" nezaposlenosti pa šta ču drugo nego u kafić.
jedan skroz kratki espresso molim! :)
<br><hr><font face="Impact" size="+1" color="red">Alfistički delirij</font>
Dr. Strangelove
12-05-2004, 09:03
kaj si za praznik rada ostal bez posla? Drž se stari...<br><hr>
Ne, on je posljednji FIAT-ov radnik u štrajku.<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
U što je legla ladna kavica u konkurentskoj birtiji.
mc
Kakvu si komediju propustio na parkingu. Treba koja je ušla u krivi smjer krene nazad i skoro se zabije u stup. Izađe suvozačica van i mene zamoli da se malo maknem da ova može bolje izmanevrirat. Proba ženska opet i opet krene na stup.
Tu počinje smijeh, ova vani joj sugerira kako izvesti manevar izbjegavanja stupa, a ženska za volanom histerično s obje ruke lupa po volanu i sebe po glavi i viče ''ne mogu, ne mogu, pusti me''
Ja i dalje čekam.
Na kraju ženska popizdi i krene ravno na parking di onaj kontejner stoji. Naravno, mene je promašila, ali nije rinzol s druge strane.
Vidio sam sto babac smjera, pa sam namjerno krenuo okolo da je upozorim da je usla u krivi smjer. Kad si ti naisao, rekao sam joj: "Gospodjo, krivi smjer.", a ona je histericno odvratila: "Znam, znam...". Vidio sam odmah da bude tu bilo problema jer se mucila kako da izadje iz nezgodne situacije. :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
alfist_zg
12-05-2004, 22:19
hehe vidis Dr. strangelove, ima neke analogije za prvi maj, ali ne, nego sam dao otkaz.
Teska odluka, ali sigurno prava. ;)
Sad mi treba puuuuno srece.
Sutra ujutro dok cete piti kavu tu kod maria drzite mi fige...mozda sutra priopcim neku sretnu vijest :)
ciao i laku noc svima.
Sretno!
Čekamo... :smile08:
uobičajeno molim
i stišaj te narodnjake, Brock idi to slušati negdje drugdje :))
komandante
13-05-2004, 07:46
alfist_zg,drago mi je da si ti dal otkaz a ne dobil
stvar je u biti ista,ali je vazno zbog psiholoske nadmoci nad neprijateljem :)
sretno!!!<br><hr><font face="Times New Roman" size="+1"></font>
Sretno prijatelju, nadam se da ces dobiti dobar posao... :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Uvijek.<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
Članstvo u SZ-u je doživotno i bez mogućnosti prekida, osim u slučaju smrti... :smile18:
Točno!<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
:smile06:
Bum sutra s punim čvaljama Hungaresea.<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
alfist_zg
13-05-2004, 12:55
stvarno ste pravi, hvala vam! :smile20:
Ma kazem ja, znate ono u anketama u večernjem tipa kojoj instituciji najvise vjerujete: crkva , vlada (moš mislit,al dobro), vojska, predsjednik republike,tralala...e jedinoj instituciji kojoj ja bezrezervno vjerujem je moj SZ.
i život ako treba! :smile18:
Inače, nemam zapravo neke vijesti jos, ali nesto se vrti...još malo strpljenja.
Eh nevjerovatno...sad dok sam ovo pisao zvoni mi mobitel i ...sad se evo još više nešto vrti hehehe, super. :) :) :)
Evo obečajem da ču sretnu vijest objaviti prvo u mariovom caffeu, uz naravno rundu za sve ljude dobre volje. :)
Evo ja cijeli dan molim svevisnjeg da ti podari posao s konstantnim i brzim pristupom internetu.
I sa zestokom placom, naravno. :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Možda nešto kao generalni direktor Piaggio Hrvatska? :)
Toooo Brock - bravo!!! :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Dr. Strangelove
13-05-2004, 14:07
San mnogih napokon ostvaren!
:URL=http://www.flipflopsocks.net/:http://www.flipflopsocks.net/:/URL:
Bolnica... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Niš... ajmo naručit jedan paket za sve članove SZ-a... :))
Dolazak na sjednicu sa čarapicama i japankicama na nogama obavezan!
alfist držim fige!
pozdrav szu jer me sutra nema. putujem na svadbu na brač. :smile07:
Ides preko Makarske ili preko Splita?<br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
splita. lovim zadnji trajekt u 21h.
koji su prijedlozi za put do splita?
preko Knina, cesta je prazna, pokoji kamionček ili kamper i to je to.
Piquet, ne znam da li bi se s obzirom na obilaznice na D1 isplatilo autoputom do Kapele, pa na Gracac i dalje standardno - Knin, Sinj, Split...<br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
ta kombinacija sa malom kapelom mi se čini najbolja.
Probaj, pa javi kakva je cesta. Sretan put. :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
alfist_zg
13-05-2004, 20:46
ej evo ekipo, taman kad sam napisao onaj donji post, zvonio mi mobitel i uletila skroz nova kombinacija , otisao u 6 na razgovor i od sutra ponovo imam posao. :)
Nije nesto mrak mrak, ali je stvarno ok, a ako mi se potrefe ove druge stvari koje cekam, ludnica od srece. :)
Sutra naravno dolazim na SZ, jedva cekam ungerese mmmmm :smile20:
A sad ko sto sam obecao dajte svima rundu, iako vidim da je mariova birtija slabo posjecena u ove vecernje sate. :)
Ma, super prijatelju!!! Baš mi je drago!
Želim ti svako dobro u poslu!!! Bit će i pokoja zgodna kolegica... nadam se... :))
Piquet... sretan put, propuši ventile na Alfici, posrami pokojeg tdi fahrera i želim ti lud provod na svadbi!
Vidim da je Brock stavio slušalice na uši i sluša one svoje.
Neću ga ometati, jednu kavu sa šlagom moliću lijepo
Ma bravo alfist, bas mi je drago da su se pocele desavati dobre stvari - cestitam!!! :))
Ja sam jucer pohodio hram ××××no dobre pizze - Oro Goro. Cak ni malu pizzu nisam uspio do kraja pojesti :o :smile08: :smile10: <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Čestitam Alfist; vidimo se večeras! HUNGARESEEEEEEE!!!<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
mc... nisam ni ja uspio... ;)
A, dobraaaaaaaaaa!!! :smile20: :smile20: :smile20:
Zakoooon... :smile20: :smile20: :smile20: <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
<font size="+1">Dečki pozdrav!
Samo se nešto provjerava! ;) :smile07: </font><br><hr>
:o :o :o ...
ponovno ;) <br><hr>
he,he,he....nakon nekog vremena uspio... ;) :smile07:
Zato dečki meni jednu dužu i uzmite i Vi nešto ... :smile07: <br><hr>
Dr. Strangelove
14-05-2004, 11:29
ovo potezanje runde te spasilo.... već sam vidio redara kako ustaje kad si ušo u birc derući se... :))
...ma doktore napatila me ova administracija pa sam se malo izgubio zato u to ime još jedna rundica :)) :))
Dr. Strangelove
14-05-2004, 11:43
živili! :)
Nakon pranja 106-ce za 10 kuna legla je ova runda...
Mario Haas
14-05-2004, 11:46
Mario ne drži birtiju nego bistro. :smile06:
A razlika je... :smile10: :))
Dr. Strangelove
14-05-2004, 12:08
Mislim da bistro po zakonu treba nudit i sendviče ili tako nešto... a Mario drži nekakav krčmoliko-pečenjarski bistro! :o :))
Pa riječ bistro je ruskog korijena (bjstro=brzo)) a to su ti bile za vrijeme Napoleonivih ratova male poljske kantine na ratištu. Tu se dolazilo nabrzinu skupiti snagu i povući neku njihovu brlju.
A birtija? Birtija je birtija, mala topla zagušena domaća krčma. Gdje ločeš s prijateljima i sve je super.<br><hr><font face="Courier">Tuširanje - Istina ili mit?</font>
Mario Haas
14-05-2004, 15:07
Ugledajte se na kolegu Sepru: Načitan, fin i elokventan. A nadasve osjećajan.
:)) :))
GTT- the beast
14-05-2004, 15:20
Haas jebate kak ti uvijek sve ljepo sroćiš onak oku ugodno, fino i decentno...
:smile06: :smile06: :smile06: <br><hr><font size="+1" color="red">××××ING FAST GTT</font>
Mario Haas
15-05-2004, 12:18
Takav sam po cijelom tijelu. Osim spulje, koja je agresivna brutala. :smile06: :smile06: :smile06:
GTT- the beast
15-05-2004, 12:37
Oooo vrak te ×××× ludi!!!
:smile06: :smile06: :smile06: <br><hr><font size="+1" color="red">××××ING FAST GTT</font>
Jutrooo!
Krmelj, krmelj, šmrc, šmrkelj, kahlj, kahlj, ispuš, keh, keh.
Meni jedan caj z limunom!
Da proslavim prvaka, jednu kavu sa šlagom :)
Kako je ovo univerzalna birtija, proslijeđujem jedan oglas od susjeda, siguran sam da će biti zainteresiranih, radi se o turbaku.
SAAB 9000 2.3 turbo (200 KS), 1997. automatski mjenjač, koža, klima..., 6.500 eura
kavica sa šlagom.
uspješno sam se vratio sa svadbe i po uputama prestizao sve passate tdi.
škode tdi nisam dirao.
Mani se ti slavlja, bolje odi popravljati onaj jedan od najgorih tunela u Europi :))
Ako ti se ne sviđa, zaobiđi ga :)
Nemoj Fresha ko da mi dira: sad je pod mojom zaštitom!!!! :smile20:
Ekipa, iste sedmice san dobija motorin, naši postali prvaci, zato svima kavu i pelinkovac, a nama koji ne volimo pelin jednu orahovicu (čisto da smo tu negdi).
Žifili!!!!
Jupi, da će me i morski pasi izbjegavat :)
Dr. Strangelove
17-05-2004, 08:37
Čestitke svim Dalmošima, onima koji se tako osjećaju i ostalim navijačima Hajduka... šta jest jest... čak mi je i nekako drago da je Hajduk prvak... jednostavno ne mogu više provarit ove likove u upravi Dinama (a bogami i neke ××××no prepotentne igrače)...ogadili mi i klub i nogomet (makar znam da ni u vrhu Hajduka nije bolje)...
Kavu z mlekom i mineralnu.
Jučer uplatio policajcima 150 kunića. Za regres. :)) <br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
Fresh, sram te bilo, i mi bi s takivim ponašanjem u Europu :)) . Primi se lopate i popravljat tunele, a ne gubit vrijeme po birtijama i stadionima
SAAB 9000 2.3 turbo :smile20: :smile20: :smile20: :smile20: :smile20: :smile20:
http://hem.passagen.se/jodu/bilder/saab/jodu/aero_4.jpg
http://hem.passagen.se/jodu/bilder/saab/9_3_instr.jpg
Susjedov je plavi - 4 vrata<br><hr>
http://www.saabcentral.com/assets/img/features/gm900/brochures/1997/page1_d.jpg
Krasan je to auto,gospodski,i ima neke komponente zajednicke sa ITAL. limuzinama iz tog doba.
Apropos,Kakao sa slagom!!
Istina Cezy; uvijek su me privlačile limuzine iz tog doba... elegantne, jednostavne, svevremenske. 164, Thema, stari Saabovi i Volvaći. <br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
http://www.rybitwa.neostrada.pl/volpliki/850glt4.jpg
http://www.thai.net/nsxcars/volvo-850.jpg<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
Taj 2.3 Turbo ima 7 sekundi do 100km/h i Vmax 235 km/h. :smile20:
Brock, vidim da si ti ovdje najviše fasciniran s tim autom.
Jesi zainteresiran za kupovinu.
Ajde... dok pričamo uz kavicu... imam jedno pitanje, pa... možda netko zna odgovor.
Naime... treba mi novi TV, ali...
Ekran dijagonale 63cm(visina MAX 51cm!)i... mora biti CRNE boje i da nije neka šljuka od firme (Nikoj, Roadstar, Kvađisonik,...). Ne trebam niš posebno, ali izgleda da je i tako jednostavan TV teško za nać... :smile12:
Fresh... cijena je primamljiva, ali ono što ide uz nju (servisi u Austriji, rega, potrošnja, dijelovi,...) nije. :(
Jednom kad budem velik i bogat... jedan 9-3 mi ne gine... :smile20:
teško da ćeš naći nešto stvarno kvalitetno u toj dimenziji ekrana.
ja imam sony i nikakvih problema.
frend mi kaže da u zadnje vrijeme philips ponovo radi super televizore.
Ili ta dimenzija, ili promjena regala... :smile18:
Mario ''birtija'' ti je pala u drugi plan (stranu) a ti ne poduzimaš nikakve protumjere.
Čekaj, možda je digao cijene pa zato nema nikoga
...
...
...
Sve je u redu, kavu i sok (bez leda)
Dobro jutro narode!
Jednu kratku kavu molim lijepo....
Dr. Strangelove
18-05-2004, 08:18
Dan! Mala de mi jednu Bavariu... dost mi je kofeina i ovak sam sav na iglama... alo jel ima koga?
pisao sam duži post i umorio se.
jednu kavu sa šlagom.
Brock, s Philipsom ne buš pogrešil. Televizori su im fakat kvalitetni i dobri; jedino kaj su im daljinci malo u banani.<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
OK... slažem se, samo mi kaži di da nabavim crni telkač 63cm ili 16:9 70cm... a da je niži od 51cm... ;)
Kupi ti bilo koji, pripasat ćemo mi njega
Moram prvo čekat da ti popraviš auto... ko će mi ga prevest?!?!? :)
Pila u ruke i deri... stal bu nekak.<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
Tako je Brock, pričekaj još malo... :)
Fala na konstruktivno-destruktivnim prijedlozima... :))
Jedno pitanje.
Od kad su počeli intenzivniji radovi na križanju Slavonske - Heinzlove - Radničke nisam onuda prošao.
Jel moguć pristup OMV pumpi iza Coca-Cole.<br><hr>
Dr. Strangelove
18-05-2004, 14:00
I jedno podpitanje.... jel se može skrenut iz Heinzlove lijevo na Slavonsku u smjeru istoka?
Hvala, valjda će u Yarisu biti dovoljno goriva za relaciju: Remetinec - OMV Slavonska
Dr. Strangelove
18-05-2004, 14:13
:( Znači moram do tog Vulkala na Slavonskoj preko Čulinečke... jel zna neko di je taj novi Vulkalov centar u odnosu na Čulinečku?
Dr. Strangelove
18-05-2004, 14:38
Pa idem sutra iz Branimirove na Čulinečku i ispadam na Slavonsku... tu bi negdje trebo bit taj Vulkal... samo neznam di točno...
Čuj... vozi Vukovarskom u smjeru Istoka, prođi Pevec i na križanju skreni lijevo... ispast ćeš kod Bauhausa i tam izađi na Slavonsku... i samo ravno dok sa desne strane ne vidiš Vulkal.
Inaće... novi smajlići NE RADE.
Jučer prođoh Europatrade, King Cross i Mercatone... i ne nađoh telkač... dakle... odustajem od daljnje potrage... :smile19:
Dr. Strangelove
19-05-2004, 08:16
thnx Brock baš sam tu kombinaciju študiro u glavi..to je ulica grada Gospića?...
Nemam pojma, al' nemreš fulat...
Halooo, što je s birtijom? Nema nikoga već se paucina pocela primat...
Mario, a da instaliraš neki đuboks ili uvezeš još koju konobaricu iz ukrajne. Možda biznis krene... :smile14:
Pa, di si Koko majstore!?!? Kaj ima novoga?
Ma niš, malo su me virusi zeli. Sad je manje više sve OK. Mogla bi sutra pasti kava pod pauzom?
Dolaziš u petak?<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
Može! Ak si za... samo se javi... ;)
Gira, teško, imam nekih obaveza, no petak za tjedan dana dolazim sigurno. Brock, ako sutra budem slobodan javim ti se.
Štima, čujemo se.<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * * * * *</font>
Ajde, da i moja noga kroči u birtiju, nešto hladno, opuštajuće, daj na đu-boksu pusti neki ''new age'' sa zvukovima žubora vode, ptičicama, glasanjem kitova, da lijepo padnem u trans i isključim se barem na pet minuta.
Dobro jutro gospodo!!! Petek jeeeeeeeeeeeeeee!!!
Dr. Strangelove
21-05-2004, 07:32
finally!!!! I sprema se izgleda najtopliji dan dosad u godini....
Toplina znaci da će još bolje pasati pivuša nakon posla. PEEEEEEEEEEETAAAAAAAAAAK :smile20: <br><hr>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.