Pogledaj cijelu verziju : Cafe chez Mario
Stranica :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
Dr. Strangelove
05-10-2004, 07:16
Morgen!
Doktore... jednom si rekao da razmišljaš da si kupiš digitalac... si kaj napravil po tom pitanju?
još jedan da dojde u birtiju i možemo belu baciti! :))
Jebate! Belu nisam igral od vojske... :)
Dr. Strangelove
05-10-2004, 07:31
Nažalost nisam.... auto me doveo na prosjački štap :))
... sve ostale investicije su na ledu... :(
A, lijepo smo ti rekli da uzmeš ono što si i prvotno zamislio... Bravo 1.6 16V i da si ostaviš minimalno 500 Eura sastrane za rješavanje gluposti... ;)
Nadam se da više nebuš imal problema... :)
Dr. Strangelove
05-10-2004, 08:54
i ja se nadam.... a to ti je tak... dodaš još malo pa imaš ovo...dodaš još na to nešto, pa imaš neš bolje...i na kraju nemaš niš :)) (mislim keša)...<br><hr>
:)) .. je, uvijek je tako...
Jutro. Dijeli piquet... :)
Hmmmm, glede Dr.-ovih problema - ja sam xyz puta tupio da kupovina rabljenog auta nije bas tako isplativa kako su to neki naivci pokusavali prikazati (Dr. ovo ne ide tebe). Svaki dio na autu ima svoj vijek trajanja, a pametan vlasnik ce prodati auto u trenutku kada najskupljim dijelovima taj rok pokuca na vrata. ××××ga, to tak ide i svatko tko kupuje rabljeni auto mora biti spreman na to... :smile07: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
PODACI kojima raspolažu stručnjaci govore da su za trećinu prometnih nesreća krivi vozači, za trećinu neispravna vozila, a za trećinu loše ceste. U razdoblju od 20. kolovoza do 20. rujna ove godine dogodilo se 7.039 prometnih nesreća, a u samo 392 slučaja krivac je bio alkohol.
Prof. dr. sc. Ivan Dadić, redoviti profesor na Fakultetu prometnih znanosti u Zagrebu i znanstveni savjetnik u Institutu prometa i veza, izjavio je za T Portal da se hrvatske statistike oko uzroka prometnih nesreća gotovo jednake onima u Europi. Tvrdi da MUP-ove statistike, prema kojima je u 95 posto prometnih nesreća kriv vozač, nisu realne. Iz tog razloga, kaže Dadić, najnoviji rigorozni Zakon o sigurnosti na cestama nije dobar. Dodaje da njegovi represivni propisi najviše štete malom čovjeku
<br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Profesor Dadić objašnjava da su za veliku većinu prometnih nesreća krivi faktori međuovisnosti vozača, vozila i ceste, od kojih od posebno izdvojio cestu. Smatra da je najveća greška novog Zakona o sigurnosti u prometu činjenica da je prometni policajac vrhovni sudac za prometne nesreće koji na mjestu okrivi vozača ne istražujući ni cestu ni prometnu signalizaciju.
Prof. Dadić smatra da su tvrdnje ministra policije po kojima se smanjio broj prometnih nesreća netočne. Tvrdi da se broj prometnih nezgoda nije smanjio, već je samo evidentiran manji broj nezgoda.
Hrvatska uprava za ceste u suradnji s policijskim upravama eksperimentalno je sanirala osam crnih točaka. Radi se o raskrižju Dubrovnik - Sustjepan na državnoj cesti broj 8, zavoju Bjelovar (Rovišće) na D28, zavoju Bjelovar (Ćurlovac) na D43, zavoju Zadar (Ljubački stanovi) na županijskoj cesti, raskrižju Nedelišće na D3 i D-208, zavoju Našice - Ðakovo (Bračevci) na D515, zavoju Klinča Sela na županijskoj cesti te raskrižju u Kloštar Ivaniću. <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Na navedenim mjestima godišnje je prosječno život izgubilo12 osoba, a nakon sanacije, kako pokazuju statistike, samo jedna osoba.
"Broj nesreća na saniranim opasnim mjestima smanjio za preko 90 posto, što pokazuje da je ljudski faktor krivac u manje od deset posto slučajeve." - objašnjava Dadić.
Sanacija svih osam crnih točaka stajala nešto više od 500.000 kuna.
Prof. Dadić je upozorio da prilikom donošenja novog Zakona o sigurnosti u prometu na cestama nitko nije konzultirao struku. Zakon je donesen u koordinaciji MUP-a i Ministarstva prometa bez konzultacije Instituta prometa, Fakulteta prometnih znanosti i medicinskih stručnjaka.
Odredbu o 0,0 promila stručnjaci su nazvali besmislicom koja neće donijeti nikakve rezultate. Dadić zaključuje da se vjerojatno donošenjem ove odredbe željeli sakriti pravi razlozi velikog broja prometnih nesreća u Hrvatskoj. Zalaže se za 0,8 promila, jer Hrvatska je ipak turistička zemlja. Profesionalnim vozačima Dadić bi postavio granicu na 0,5 promila alkohola u krvi, a za mlade vozače ta bi granica iznosila 0,3 promila.<br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Podržavam profesora...
×××××umater... u subotu idem u berbu i nemrem si popit čašu vina. :smile09:
Dr. Strangelove
05-10-2004, 09:25
Profesora za predsjednika! :))
Dr. Strangelove
05-10-2004, 09:40
Tref.... zvanja?
dvadeset do kralja uvijek valja!
Zeeeeljeeee... :smile25: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Kasnim... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
ajmo malo stati s kartanjem za gablec
Auzmeš! Alfisti vire u talon!
<br><hr><font face="Courier">Tuširanje - Istina ili mit?</font>
Gospodo... nije to otvor kartera na Alfi, pa da se stalno mora zagledavat! :smile09:
Alfisti opet "hvataju krivine"... :smile06: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
dečki ne možete u svwemu ići na "ziher" kao s kupovinom toyote.
treba neki puta uzeti na riziko, a ne samo dalje vikati! :smile16:
Ides... :smile08: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Majstor za ulja
05-10-2004, 11:28
KONOBAR, KOOOOOOnOOOOBAR!!!!!
daj jedno ladno zeleno Ožujsko,šta samo malo,nema veliko ,bemti kafiće i slastičarne ,daj onda duplu lozu i deci.
Toooooooooo Majstoreeeeeeeee!!!! :smile25:
Daj i meni jednu!!!
Dobro jutro ekipo!
Meni jednu veliku kavu, a daj i mc-u i HDI-u kaj god žele... zaslužili su! :)
Meni je gazda zabranio da tu pijem! :(
Zašto?!!?
Malaaaaaaaaaaaa!!! Daj jednu kavuljaru za druga Šuleta!
A ja tu popio prvu kavu! :))
Rossonero
06-10-2004, 07:02
Evo jos jedan pozdrav iz Holiday Inna u San Franciscu. Danas sam cijeli dan lutal po gradu, gledal znamenitosti... za sutra sam si ostavil Golden gate bridge i Alcatraz plus shoping.
Ne sjecam se kad sam zadnji put isel spavati ovak rano. Tek je 11 navecer. Dizemo se vec u 7 tak da se bum danas prvi put kolko, tolko naspaval.
Pozdrav i do citanja! :smile07: <br><hr><font color="red">The Civic Type R is an out-and-out drivers car, designed to tweak every last ounce of enjoyment from even the most mundane of runs down to the corner shop.</font>
Rosso,
ne kužim...išao si u USA šljakati da bi namaknuo lovu koju ćeš sad potrošiti na putovanje po "kolijevci svjetskog terorizma"... :)) ili ćeš nešto ipak uštediti???
Pa, dobil je zadatak od Al Kaide, da obiđe sve referentne točke u "koljevci svjetskog terorizma" i popiše točne GPS koordinate... :))
Rossonero
06-10-2004, 07:48
Mybyte, prvo sam planiral dici lovu i sam proputovati mjesec dana tak da bi mi ostalo prek 10 somova kad se vratim. Ali sam se predomislil i odlucil sam dovesti i starce tak da bum potrosil dobrih 90% zaradjenog. A otislo je jako visoko. :smile07: Nemas pojma koje mi je to veselje. Prvi put u zivotu sam im priustil ovak nekaj tak da mi sad pare nis ne znace. Kaj bum doma s autom, to bum videl kad se vratim. Za sad samo laganini... za ucesce bi moralo biti dosta. :)) ;) <br><hr><font color="red">The Civic Type R is an out-and-out drivers car, designed to tweak every last ounce of enjoyment from even the most mundane of runs down to the corner shop.</font>
Fresh odlog.
06-10-2004, 07:50
Nakon jučerašnjeg tehničkog (čitaj sistematskog) pregleda evo me opet među vama dobrim ljudima.
Zabranilo mi alkohol, tjeraju me na dijetu, šmrc, :( :(
Konobar(ica) daj ...... oraspoloži me
E, volio bih i ja proć east coast-west coast + Kanada...jednog dana...u nekoj mrcini tipa Ford Excursion...bio sam 10-tak dana u kvartu Chicago-Milwaukee i bilo je jako lijepo...vozio sam Jeep Cherokee... :smile19: <br><hr><font face="Impact" color="red">NE ubija brzina, već nepredviđeno zaustavljanje!!!</font>
Rossonero
06-10-2004, 07:57
Pa to i ja tvdim... kad sam doma samo nekaj pokusavam iskombinirat, a kad odem van onda vidim da sve te triper-kombinacije nis ne znace, ako nisi nigdje bil. ;)
Htel bi drugo ljeto u Australiju na neki slicni program samo kaj bum prije toga diplomiral pa nemam pojma dal postoji neko rijesenje. Tesko. Jednom kad ode studentski status, otisla je bezbrizna zeka za svagda. A s tim i Australija, bojim se. :( <br><hr><font color="red">The Civic Type R is an out-and-out drivers car, designed to tweak every last ounce of enjoyment from even the most mundane of runs down to the corner shop.</font>
Oy Freshinjo!
Mala... daj drugu Fresh-u jednu kamilicu... bez šećera... :(
turbo-limac
06-10-2004, 08:14
da citiram jednog konobara dvometrasa u janjetinaskom restoranu u gracacu... (Kralj T.......) : "Momce, dosad sam svasta cuo, al da netko narucuje caj nakon janjetine, e to nisam....." :smile06:
Brock, hvala na kavici. Srk, Srk... :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Kaj... danas čistiš "Nasty&Kinky" folder na mail-u? :smile25:
Rosso,
pričaj mi o tome...(nikad dovršeni)studentski dani su odavno minuli...zasad pokušavam vidjet što više Europe...ali doći će jednom i Australija, Japan etc. na red... :)
Je Brock, patuljci su opet u modi (nisu bili jos od brace Grimm)... :))
Evo malo :URL=http://pixyland.org/peterpan/photo_closeups_pp4.htm:razonode:/URL: ...
Evo :URL=http://www.sandalandsoxer.co.uk/home.htm:nesto:/URL: za Dr.-a... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
you are one very sick person! :smile06:
Zanimljivo - to mi cesto govore... :o :)) :smile06: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Može i meni jedna kava.
Šteta kaj sam fulal stranu 164, ali tu je 166. :)) <br><hr>Capo di cotlovina * * * * * * * * * *
I onda meni govore da sam sick?!? :o :)) :smile06: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Glede 166... neki dan smo mc i ja vidjeli svadbenu povorku od neklog dealer-a iz TRCZ-a... uglavnom... pun ××××× Fiata i Alfi u svadbenoj povorci. Među njima su bile dvije apsolutno prekrasne... crna 156-ica sa 17 cola crnim felgama i 166-ica sa 19 cola kromiranim felgurinama.
Inaće... na čelu svadbene povorke je bila Honda Prelude... :))
Dr. Strangelove
06-10-2004, 09:12
:o :)) :)) morgeeeeeen... danas napokon sunce prije podneva....
Ona crna 156-ica s crnim 17-icama mi je bila pre××××na, a i 166 je bila za posliniti.
Just for the record, ovo sam izjavio samo da mi neki Alfist plati pivo. Vi ostali znate da se ja nikada ne bi okrenuo za tamo nekom Alfom... :smile25: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
PS
A kak smo ih sve skupa "oprali" s Toyotom... :)) :)) :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Moved to topic "Automobilistički vicevi".<br><hr>Capo di cotlovina * * * * * * * * * *
Crna kronika
05.10.2004 18:00
NEURAČUNLJIV Optuženi je opasan za okolinu pa mu je produljen pritvor
Shizofreničar ubio nakon dopisivanja preko interneta
Autor Andreja KASANIĆ
ZAGREB Vijeće zagrebačkog Županijskog suda kojim je predsjedao sudac Željko Horvatović jučer je nepravomoćno zaključilo kako je optuženi Goran V. (28) teško ubojstvo iz koristoljublja počinio u neuračunljivu stanju. Naime, on je, po optužnici, lani na izletu na Sljemenu ubio i zakopao E. M. K. (70), a onda je iz stana E. M. K. u Zagrebu ukrao vrijedne stvari. Zaključeno je da Goran V. boluje od duševne bolesti paranoidne shizofrenije te mu je određen prisilni smještaj u psihijatrijskoj ustanovi u trajanju šest mjeseci. Budući da je opasan za okolinu i da postoji velika opasnost da opet počini kazneno djelo, do pravomoćnosti mu je produljen pritvor.
Optuženi, koji je iz Zadra, sprijateljio se s E. M. K. iz Zagreba prije nekoliko mjeseci dopisujući se s njim preko Interneta na homoseksualnim stranicama. <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Iz tog dopisivanja jasno smo utvrdili da je postojao dogovor da Goran V. dođe u Zagreb i da zajedno odu na izlet na Sljeme. Goran V. je dvije noći prespavao kod E. M. K., potom su otišli na izlet, a nakon toga se optuženi vratio u Zadar. Dva dana poslije toga sestra E. M. K. prijavila je bratov nestanak. Iz njegova stana nestale su neke vrijedne stvari, primjerice knjige i prijenosno računalo. Goran V. je uskoro u Plavom oglasniku objavio prodaju tih knjiga sa svojim brojem mobitela. Jedan je svjedok potvrdio da je kod Gorana V. u stanu vidio prijenosno računalo koje optuženi prije nije imao rekao je jučer sudac.
U međuvremenu je 25. rujna na Medvednici pronađena "seat marbella" čiji je vlasnik bio E. M. K., a zatim i njegovo tijelo zakopano kod Sljemenske ceste ispod bivšeg Planinarskog doma Adolfovac. Nedvojbeno je utvrđeno da je umro nasilnom smrću. Naknadno je utvrđeno da ga je optuženi nakon ubojstva zamotao u pokrivač i prekrio lišćem, a idući dan djelomično zakopao.
Hmmm, tko nam fali na forumu u zadnje vrijeme? :smile08: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
ne znam ali razmišljam obavjestiti mup o tebi.
da te malo preispitaju! :smile06:
ZAGREB će 2015. godine dobiti metro, sustav podzemne gradske željeznice vrijedan više od dvije milijarde kuna. Već tijekom listopada Grad će početi s izrađivanjem programskih zadataka i projekata potrebnih za njezinu gradnju.
"Gradnja trasa za laku gradsku željeznicu počet će za tri godine, a optimalan završetak radova predviđen je u roku od 8 do 10 godina." - rekao je Stipan Matoš iz Odjela za promet Gradskog poglavarstva za Jutarnji list.
Prema idejnom planu dio trase podzemne željeznice išao bi trasom zapad-istok, od Malešnice do Borongaja, dio trasom sjever-jug od Trga bana Jelačića do Dugava. Od Trga bana Jelačića do Dugava postojale bi dvije trase: jedna preko Ulice Hrvatske bratske zajednice, a jedan preko Kruga. Osim te tri, postojale bi još dvije linije Špansko - Dubec i Prečko - Dubrava. <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Matoš je dodao kako su trase podložne eventualnim promjenama, te kako metro neće u potpunosti ukinuti tramvaje, nego će se samo neke tramvajske linije ukinuti.
Na pojedinim dijelovima trase koristit će se postojeća tramvajska mreža, što je jedna od prednosti lakošinske željeznice koja ispod zemlje prolazi središtem grada, a na periferiji se izlazi na površinu. Prosječna brzina lakošinske željeznice je između 25 i 35 km/h, a kapacitet je 10.000 putnika po smjeru u jednom satu, piše Jutarnji.
Pretpostavlja se kako bi prva dionica mogla biti puštena u promet u roku od dvije godine nakon početka gradnje, a kako je linija Malešnica- Borongaj najopterećenija vjerojatno će ona biti prva puštena u promet.<br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Fresh odlog.
06-10-2004, 13:40
Izbori se bliže
Treba malo pričati gluposti i skupljati bodove.
Pa di će se to isplatiti (ZET od kad postoji nije poslovao s dobitkom). To jedino ako dobije neki koncesionar koji će ti onda nabiti cijenu vožnje od 30-40 kn po vožnji.
Sve si rekao... :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Fresh odlog.
06-10-2004, 13:50
Ta utopija sa metroom se provlači već 20 godina po novinama.
Struka kaže, da bi se samo usavršavanjem programa rada semafora mogla povećati propusna moć zagrebačkih cesata za 30-tak posto.
Ali ni jedan semafor ili denivelirano križanje ne može rješiti stihijsku izgradnju naselja, bez paralelnog razvoja cesta.
Pa pogdledaj Trešnjevku koja je do prije 15-tak godina bila sva u obiteljskim kućama. Na njihovim mjestima sad su zgrade sa 10-tak stanova.
Znači nekad si po parceli imao jedan ili dva auta, a sad ih imaš 12 ili 15.
Dobro jutro.
Molim jednu veliku porciju čevapa i pola litre točene Žuje... :)
Rossonero
07-10-2004, 06:56
Joooj, vecer Alfistima! Danas sam slikal prvu Alfu koju sam ove godine videl tu prek bare. Rijec je naime o Alfi 164 vidjenoj u San Franciscu. Crna 164 sa samo oznakom 164 L na lijevoj zadnjoj strani i onim obicnim aluminijskim felgama. Rege California, 2WEM229. Unutra je bez koza. :smile07:
Bas sam si razmisljal gdi servisira to cudo i odakle mu dijelovi??? Sad mi je tek sinulo. Pa tam GM ima servisa i rezervnih dijelova kolko hoces. :)) ;)
BTW, kak da postam slike koje imam na kompu? Gdi ima server na koji mogu badave uploadat? Molim konkretan i detaljan odgovor pa stizu slike svega i svacega! ;) <br><hr><font color="red">The Civic Type R is an out-and-out drivers car, designed to tweak every last ounce of enjoyment from even the most mundane of runs down to the corner shop.</font>
Dr. Strangelove
07-10-2004, 07:04
Morgen... Rosso morat ćeš se bacit malo u searchanje preko googlea-a... ja sam isprobao već tri takva free web servera i svaki mi je ubrzo presto davat linkanje na fotke, već ti spiči reklamu...
×××× prosjećnu brzinu metroa od 25-35 km/h. Maltene mi se više isplati brže hodat nego koristit metro.<br><hr>Capo di cotlovina * * * * * * * * * *
Rosso - fotango.com<br><hr><font face="Courier">Tuširanje - Istina ili mit?</font>
Girro, pa i s autom si sretan ako imas gradski prosjek 30 km/h... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Obično je oko 20-25km/h... :(
MC, ja bar imam prosjek.
Jesi provjeril karike?<br><hr>Capo di cotlovina * * * * * * * * * *
Blago tebi sto imas prosjek, sto god ti to znacilo... :)
Nema potrebe za provjerom karika. Jesi ti provjerio ulje, kiler, bregastu... i sve ostalo ili si u medjuvremenu nabavio Mirakula? :smile22: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Fresh odlog.
07-10-2004, 09:02
Jutro
Upravo slistih kavu iz McDonaldsa (nije baš nešto) :)) .
Daj ti meni jednu pravu domaću.
Jel dernek danas ili feštamo sutra i slavimo dan nezavisnosti
Pa, sjutra... ko' i obično...
Fresh... jesi se ti full spreselil?
ajmo i danas i sutra!! :smile18:
Ja ne mogu ni danas ni sutra... :( <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Fresh odlog.
07-10-2004, 09:14
Brock
Preselio sam 90 % svojih stvari, ali ne i sebe. Zato sam cijeli ovaj tjedan u istim gaćama jer sam sve odnjeo u novi stan ...
Pa, zakaj i sebe ne spreseliš? :smile10:
Fresh odlog.
07-10-2004, 09:29
Cijeli ovaj tjedan, a kažu da će danas završiti mi stolar montira ormare u spavaćoj sobi, hodniku....
Vidjet ću popodne.
Obavijest...
... sjednica gornjeg doma SZ-a se održava večeras umjesto uobičajenog termina(petkom). Lokacija je ista.
:)
će i ovaj put biti iznenađenja??
Obavjestil sam Doma i 600, oni dolaze.
MC, sve provjereno i sve radi, zasad.<br><hr>Capo di cotlovina * * * * * * * * * *
Pa to je Mirakul... :))
NHF
Mozda i ja uspijem doci.<br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
MC, isprika na podjebavanju; učinilo mi se da sam vidio "ti" u rečenici.
Dakle, "TI si sretan ak imaš s autom prosjek 30 km/h". Jebat ga, mea culpa, ali i paranoja od vaših konstantnih pikanja.
:) <br><hr>Capo di cotlovina * * * * * * * * * *
Bmw Touring
07-10-2004, 11:43
dupli pelinkovac za Girru na moj racun :))
Isusek, kaj smo napravili od tebe?!? :o :)) :smile06: :smile25:
Ako paranoja uznapreduje, Brock i ja te mozemo ubaciti u izvjesni nogometni klub... :smile25: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Dolaze Sepra i Fresh
A možda mc i ja dovedemo i posebnog gosta... :smile25:
ja dolazim sa iznenađenjem! :)
Jel neka uljara u pitanju? :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Je... mini uljara na prikolici.. dopizdilo mu svaki čas odlazit u trgovinu po litru - dvije... :))
GT?<br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Jel' bar neki digić?<br><hr>Capo di cotlovina * * * * * * * * * *
Bmw Touring
07-10-2004, 21:11
mc napisi molim te sutra s kojim je to autom piquet dosao :))
Rossonero
08-10-2004, 04:49
Hvala Sepra. Budem probal kad bude vise vremena za eksperimente. :)
Došel je z Mazdom 3 1.6 dizlo. Ak se na stranu stavi da je auto iznutra ××××na forokopija 147-ice (čukice), neke druge Alfe ili Punta (otvori za zrak) i Stila (centralna konzola), može se reći da je auto zaista pristojan.
Volan je odličan iako se čini kao da je malo asimetričan pri okretanju tj. kao da se ne okreće oko središta volana; muzika je mrak za jednu običnu tvorničku muziku i tu im fakat svaka čast; mjenjač je vrhunski.<br><hr>Capo di cotlovina * * * * * * * * * *
Bmw Touring
08-10-2004, 12:32
dobar je to auto :)
piki znaci li to da prelazis u japanere :smile25:
Moš mislit.<br><hr>Capo di cotlovina * * * * * * * * * *
Bmw Touring
08-10-2004, 17:25
pa neznam,nekako mi je cudan ovih par dana :smile25:
Al nije lud.<br><hr>Capo di cotlovina * * * * * * * * * *
Rossonero
11-10-2004, 02:07
Aloooooooooooohaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
http://jhphotos.stevenhasty.com/photos/Oahu/14%20Oahu-Waikiki%20Beach%2002%202002×××2%20(68).jpg
Kroz pol sata, sat sam tocno ispred ovog ruzicastog hotela i ladim j..a u Pacifiku. Tocno tu sam lani zgorel ko rak. Ali svejedno... :smile20: :smile20: :smile20: :smile20: :smile20:
Rossonero
11-10-2004, 02:07
Ovo je ta ista plaza samo s pogledom na drugu stranu.
http://jhphotos.stevenhasty.com/photos/Oahu/15%20Oahu-Waikiki%20Beach%2001%202002×××2%20(67).jpg
Aloooooooooooohaaaaaaaaaaa!!! :smile20: :smile20:
Rossonero
11-10-2004, 02:09
E da... vremenska razlika je sad +12 iliti -12 u odnosu na RH. Vani je tridesetak stupnjeva, sunce ××××, maca ko sodra... bezim, bok! ;) :smile20: <br><hr><font color="red">The Civic Type R is an out-and-out drivers car, designed to tweak every last ounce of enjoyment from even the most mundane of runs down to the corner shop.</font>
Tu je hladno i mokro... mrzimo te. :))
Daj mi jedan čaj z limunom i andol... full sam se prehladil u berbi... :(
Fresh odlog.
11-10-2004, 07:26
A još u subotu sam se kupao, a gledaj sad vremena.
Nekaj toploga, može vruću čokoladu, i daj nešto za izist.
Dr. Strangelove
11-10-2004, 07:29
Morgen.... ××××× ti jesen... nego oćemo mi svi zajedno zacipelarit ovog Rossu kad se vrati il kaj? :))
...uživaj šine...i tata bi.... :(
Dr. Strangelove
11-10-2004, 07:31
BTW jedan čaj z limunom i rumom.... <br><hr>
Kavu z mlekom i neka netko prebaci prekidač na sunčano.<br><hr>Capo di cotlovina * * * * * * * * * *
Rossonero
11-10-2004, 08:14
Eto me natrag s plaze... BOMBA!!! A komadi... boli glava! Cak i kosooke koje su mi po defaultu ruzne, dobro izgledaju. :smile17: :smile17: :smile17:
Sad je 9 i 15 navecer i spremamo se za van. Decki bok i drz'te se u zagrebackoj jeseni. Ja sam u kratkim hlacama, kratki rukavi i japanke. ;)
I da niko vise nis ne veli protiv diesela na ovom forumu jer su im japanke i cipele super. ;) ;) ;) <br><hr><font color="red">The Civic Type R is an out-and-out drivers car, designed to tweak every last ounce of enjoyment from even the most mundane of runs down to the corner shop.</font>
Dobro jutro/noc - kako kome... :)
Rosso, ima li tvoj sadizam granica? :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Mazda 3, 1,6 diesel - malo su me sokirale dvije stvari:
1. Illumination efect na radiu - ne sjecam se da sam ikad vidio veci kic serijski ugradjen na nekom autu (sva sreca pa se da ugasiti)
2. pretjerano bucan ovjes (toga se ne sjecam s dvije probne voznje)
Osim toga, super autic. Motor je taman za pristojnu voznju - bolji od 1,6 benzinca. Za one koji se pitaju nepotrebna pitanja - nije mi zao sto sam kupio Corollu umjesto Mazde 3. :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
To i mene baš zanima.<br><hr>Capo di cotlovina * * * * * * * * * *
Ja dođoh iz nešto sjevernijih krajeva Eur. nagledo se finkinja, ruskinja, Ladi, smrzo se ko p...,pa mi ove Rossine slike izgledaju još nevjerojatnije..
A danas šlag na kraju - upravo odradih prvu vožnju na posao s upravo ugrađenim Superspr. ispuhom i mogu samo reći da je zvuk totalna perverzija a osjećaj za volanom predobar.
E da, Mario kafu molim i nešto bezalkoholno! :smile20: :smile20:
Dr. Strangelove
11-10-2004, 10:06
Kad putujete, kako znate da se približavate Sloveniji?
Krave postaju sve ljepše, a žene sve ružnije!
××××nooooo.... :smile25: :smile25: :smile25: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
:smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
Aspirin C,caj i puno limuna!! ;)
Kaj... i ti si podlegao jesenskoj boleštini? :smile10:
Nepitaj me nista..
Ne mrdam iz kreveta,a posla preko glave!! :smile17:
čekaj... na ovoj zadnjoj slici ova teta s klincem je gola?
MILF? :smile14: <br><hr><font face="Courier">Tuširanje - Istina ili mit?</font>
Velečasni Čuček
11-10-2004, 11:14
Sepra , jel ti imaš neke druge slike, ja ne vidim ništa takvoga??? :smile12: :smile12: :smile12:
Pa na zadnjoj slici dolje lijevo baba s 3 klinca i crvenim luftićem<br><hr><font face="Courier">Tuširanje - Istina ili mit?</font>
Fresh odlog.
11-10-2004, 11:30
Reklo bi se da su tri varijante
1. Previše je sunčala pakšu
2. Muž se igrao s bičem
3. Ima rozi badić
Velečasni Čuček
11-10-2004, 11:32
Konobar , daj Sepri jednu pivicu i konjak može za desert.Mislim da mu se pogoršava stanje.Daj bolje odi na www.sexocean.com bude ti odma bolje.To ti je na Kaptolu web site numero uno.
Kaj nije www.dirtynuns.com top?<br><hr><font face="Courier">Tuširanje - Istina ili mit?</font>
Fresh odlog.
11-10-2004, 15:05
U je...
Pa to je prošlo 16.00.
Ðenja....
turbo-limac
11-10-2004, 16:07
fuuuuu, nesto je zahladilo danas, dobro da sam naisel na ovu novu hasovu konobaricu, jer da nisam mala bi se smrznula..... :)
http://www.hayezsquad.co.uk/max12.jpg
nešto si mi se zdebljao limač.
buš stal u deltu???? :smile06: :smile06: :smile06:
turbo-limac
11-10-2004, 17:30
kaj mislis zakaj je svasam..... :smile06:
Da ne otvaram novu temu pitat cu ovdje
Jel cuo netko mozda za "Octane Magazine"???
Vidim da bolesne pile testiraju,steta kaj nema testova na netu! ;)
The November 2004 issue of Octane is now available from most good retailers. It contains an exclusive feature of Sir Stirling Moss and David Coulthard driving the 1955 Mille Miglia-winning Mercedes 300SLR and the new Mercedes McLaren SLR, a unique Aston Martin DB5 V8 prototype, hidden away since the 1960s, one of just four Alfa Romeo 12C racers, Rowan Atkinson driving his Jaguar MkVII at Goodwood Revival, Stig Blomqvist testing Group B rally cars and much mo
Ovo npr. izlazi u zadnjem broju!!
Cezy , koje pile , Bosch , Black&Decker, Makita.... :smile25:
De Walt, Sthil?!?!?! :smile25:
Rossonero
12-10-2004, 06:41
mc :)) :)) :)) nema granica ko ni ovaj raj gdi sam jos 2, 3 dana, a onda opet turneja po kontinentu!!! Jos me ceka San Diego, Chicago, Miami i New York. Ali polako... sutra uzimamo auto i idemo krug oko otoka! ;) ;) ;) <br><hr><font color="red">The Civic Type R is an out-and-out drivers car, designed to tweak every last ounce of enjoyment from even the most mundane of runs down to the corner shop.</font>
Jutro... čaj, andol i paket papirnatih maramica ili 2 manja tampona... :smile18:
dobro jutro. zima stiže! :o
Rossonero
12-10-2004, 06:53
Klima u sobi je na maksimumu i jedva hladi ovaj pakao! A vani sparno do bola... tusiranje i van. Bok! ;)
Rossonero
12-10-2004, 06:58
Joooooooooj, danas sam prvi put surfal... ili probal surfat. Sat vremena sam se mucil s daskom. Prvo je muka ulovit val, a da bi ga ulovil prvo se moras dobro zalaufat, pa kad te val stignei ponese, dici se na noge... a onda ravnoteza :smile17: :smile17: :smile17: i padnes ko pi..a! Pa sve iz pocetka. :)) :)) :))
Fresh odlog.
12-10-2004, 07:32
A peseki samo čekaju...
Dobro jutro, kavu
Dr. Strangelove
12-10-2004, 07:37
Morgen... Rosso ja sam si već prešalto u glavi da si ti neki virtualni lik... uopće te ne doživljavam tralalalala :))
:URL=http://suxadsl.eclub.lv/:http://suxadsl.eclub.lv/:/URL:
Fresh odlog.
12-10-2004, 08:26
Daj mo šta i ona pije
http://www.morsko-prase.hr/tekst/getdata_z.php3?id=392
mc... evo nešto za našeg guma-gurua BB-a...
http://www.onlineshowoff.com/images/cars/2381/OSinterior.jpg
http://www.onlineshowoff.com/images/cars/2381/OSengine.jpg
http://www.onlineshowoff.com/images/cars/2381/OSnew2.jpg
http://www.onlineshowoff.com/images/cars/2381/OSstereo.jpg
;)
E vidis, tu "japansko bijelu" boju i on namjerava puknuti na auto... :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Zato sam ga i stavil.... ;) :)
Bmw Touring
12-10-2004, 13:51
ja bi radije pukel ovu gore ;)
Dajte neku pivušu.<br><hr>Capo di cotlovina * * * * * * * * * *
Mario Haas
12-10-2004, 15:00
nije li divno čut dalmatinca kad veli: "pukel" :)) <br><hr>
Ma on ti je poliglot... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Bmw Touring
12-10-2004, 15:03
bum ja pukel nju :))
Dom Dom unlog.
12-10-2004, 15:05
Girari , si videl kaj su cice :)
Uči se malo od kolega :smile07:
nemoj ga plašiti dom!! :smile06:
Jooooj, sad ste me podsjetili. Girro, dofuram ti jedan cd u petak - garantiram ti da ga ne budes vadio mjesec dana iz kompjutera... :smile22: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Kaj nebu vadio? :smile08:
Kaj... "Fosna united"? :smile25:
Dom Dom unlog.
12-10-2004, 15:09
Daj mc , pa nesmem ni pomislit koje su veličine na tom CD-u :smile17: :smile18:
Ajde jedan za mene dofuraj , ispod 4 mi se ne pokazuj :smile25:
Fosna s dve veeelke grozdjice... :smile25: :smile25: :smile25: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Dom, tebe vec pod standardno racunam... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
turbo-limac
12-10-2004, 15:22
ajde bum i ja donio jedan CD al gore bu auti... :smile06:
limač jednom si spomenuo da imaš knjigu povijest lancie u rallyu ili nešto tsl.
da li bi to bilo moguće posuditi? :smile15:
frend je bio za vikend u orogoro i super je zadovoljan i zadovoljen.
da mi jedan petak krenemo malo oko 20h oko medvednice (ili preko nje)?
Bmw Touring
12-10-2004, 15:29
to za Girrarija :smile06:
Podrzavam piquetov prijedlog :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Dom Dom unlog.
12-10-2004, 15:35
Pa ak veli da u pizerii Orogoro se može biti zadovoljen , onda to zvuči dobro. :smile22:
Samo ja bum išel po autoputu.Sljeme me uopće ne privlaći.
A ja budem po staroj Zagorskoj jer sam uz to jos i skrt platiti autoput... :smile25: :smile25: :smile25: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Dom Dom unlog.
12-10-2004, 15:38
E sirotinjo japanska i Bogu si teška :smile25: :smile25:
Ili štediš za felge i mjuzu???
Ma zajebavam se... :smile25:
Ja bi volio ici sa Seprom da mu otezam zadak i usput da snimam s kamerom piqueta iza nas... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
turbo-limac
12-10-2004, 15:43
decki razocarali ste me..... ako je sljeme u recenici onda moze biti samo u formulaciji tipa : ".... preko sljemena..." odnosno "uz sljeme" ili "niz sljeme" iliti medvednicu... varijante tipa "oko sljemena" su nedozvoljene po imperijalnom pravopisu....
piquet, ak se sjetim i ak me bude onda donesem.... :)
Dom Dom unlog.
12-10-2004, 15:50
Ti bi išel sa Seprom :smile17: :smile17: :smile17:
Pa kaj ti je tak grdo u životu. :smile18:
Daj nekog finijeg vozača pronađi , a nekog BMW fahrera.............
Hmmm, a mogao bi i s ovim imperijalnim silama koje redovito vjezbaju na Sljemenu... :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
turbo-limac
12-10-2004, 16:27
vidim da bum ja morao pod hitno popravit petardu...... :) samo neznam kak bus jel nakon toga... :smile23:
Slažem se s prijedlogom.
MC, sam ti donesi.
I dajte neku kavetinu.<br><hr>Capo di cotlovina * * * * * * * * * *
Dobro jutro!
Giro... pa, kaj ti ovak rano radiš u birtiji? :smile10:
Fresh odlog.
13-10-2004, 07:42
.....Kavu.......Kavu.....još jednu.....
Fresh odlog.
13-10-2004, 07:56
Vezano na diskusiju s prethodne stranice
prilažem sljedeću mjernu napravu
http://users.volja.net/hecno/photos/99.jpg
Jutro ekipa.
××××× ti ovu rosulju - mislim da cu jaaaako skoro ici po zimske gume jer se na Michelin plastikusu po ovom sranju jednostavno ne da voziti... :( <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Fresh... :smile25: :smile25: :smile25:
Fresh odlog.
13-10-2004, 08:13
I ti si se klizao.
Ja sam sinoć uspio natjerati F1 da prokliže na mojoj test stazi.
Strpit ću se još par dana.
Prošle godine sam pod hitno na prvu hladnoću stavio zimske gume, a onda je nakon tjedan dana temp. skočila na 15 - 20 stupnjeva. Navodno od subote ide toplije vrijeme.
Najveci problem mi je krenuti - jos ako treba pri tome skrenuti u neku ulicu moram paziti kao da se vozim po snijegu... :smile12: :smile17: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Rosso unlog.
13-10-2004, 08:21
MC, rosulja?! Kaj je to? ;)
××××, ×××× Amerikenjac jedan? :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Rosso unlog.
13-10-2004, 08:33
:)) :)) :)) Veceras odmaram. Nebrem vise ovak. Spavam premalo. Svega 4, 5 sati, a dani i noci su pakleni. Danas smo rentali auto i prosli cijeli otok. Sutra ujutro vec oko devetke moramo biti na shuttleu jer idem na snorkling, a poslijepodne na Diamond head. Navecer opet van. Idem se tusirat, malo prosvrljat po mailovima i spavanac obavezno prije ponoci. ;)
Onad laku noc, dobro jutro, dobar provod itd... :smile07: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
mc nije samo na plastikusima opasno!
ja sam se jučer navečer skoro okrenuo u rotoru. malo bi se blesavo osjećao da mi netko dođe u susret i pita se šta je ovom! :smile12:
šta je onda s orogoro. svi su kao načelno za a ništa konkretno!
Rosso unlog.
13-10-2004, 09:10
testing, testing...
http://img19.exs.cx/img19/4517/13102004191.jpg
Ja sam i konkretno za. :)
Glede guma. Gledam GY UG 6 kod Lasica i u Molydonu. U mojoj dimenziji kod Lasica kosta cca 550 kn (kad se vrati DDV), a u Molydonu 790 kn - ××××na razlika. Za tu lovu mi se mozda i isplati ostaviti Michelinke kod njega.
BTW, jel hoce netko kupiti Michelin Energy XV1 88v, 195/60-15 (presle 9 tkm) za neku smijesnu lovu?<br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Rosso - :smile09:
Orogoro... može, ja sam za... samo... nisam baš siguran jel bumo našli mjesto u petak navečer... ;)
Rosso unlog.
13-10-2004, 09:15
Radi ××××te! :)) :)) :))
Rosso unlog.
13-10-2004, 11:10
Prosto zrakom Rosso leti. :smile06: :smile06: :smile06:
Da i ja isprobam blagodati tog imageshacka...
http://img88.exs.cx/my.php?loc=img88&image=Kotlovina003.jpg<br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Rosso unlog.
13-10-2004, 11:36
MC, fali ti onaj dio s IMG i zagradama da bi ti link radil. Inace, sve 5 mada ne jedem tak masno. Prevec deblja. :)) ;)
http://img88.exs.cx/my.php?loc=img88&image=Kotlovina003.jpg<br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Ne kuzim, sve radim kao i inace. Nisam se jos registrirao kod njih - ima li to veze? :smile10: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Dr. Strangelove
13-10-2004, 11:43
Isusek Mc... to nisam smjel vidjet sad kad mi lagano kruli u želucu... hmhm... di mi je letak od Rubelja...
Rosso buš zgoril na suncu! nekak si mi blijed...
..Alo Rubelj?...
Dr. Strangelove
13-10-2004, 11:43
prevelka ti je slika... daj barem smanji na 800X600 ili manje...
Dr. Strangelove
13-10-2004, 11:48
BTW Rosso neznam dal si informiran ali danas je u Zagrebu 6 stupnjeva i lagana kišica (već bi zimske gume sjele)...
uglavnom imaš saučešće od svih nas... što se moraš kupat tam u nekim velkim valovima i gledat trebe u bikiniju i tako to...
Drž se! :))
http://img23.exs.cx/img23/7792/Kotlovina004copy.jpg<br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Gle, sad radi... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Rosso unlog.
13-10-2004, 11:53
Dr. Strangelove, ma beli sam ko krpa. Ali ove godine ne budem zgorel ko lani. Stalno se mazem s faktorom 30. Valjda 5x dnevno. :)) Pa tek sam se spustil s planina i nisam imal gdi pocrniti! Gle gdi sam bil pocetkom 6. mjeseca!
http://img88.exs.cx/img88/4808/yellowstone.jpg
Dr. Strangelove
13-10-2004, 11:54
tralalala ja ne vidim niš.. tralala...
....tralalala... slin slin.... :smile25:
Dr. Strangelove
13-10-2004, 11:58
ti si okrenul ljeto i zimu naopačke...
...nemoj više...prolaze mi razne ideje kroz glavu.. dok sjedim tu u svom smrdljivom uredu i kuckam po kompu za ispod 4 soma kuna mjesečno :(
...još bum završil s frendom u Južnoj Africi... ionak nemam decu... imam samo tog Bravača :))
Dr. Strangelove
13-10-2004, 11:59
Oće neko kupit Bravo JTD? Ko nov! :smile25:
Rosso unlog.
13-10-2004, 11:59
Evo jos par zanimljivih slicica.
Pogled na Vegas iz Stratosphere... vele najvisi observation tower u Americi. Ako ko prati CSI crime scene, taj se toranj svako malo vidi.
http://img88.exs.cx/img88/1240/vegas.jpg
Pa dve slikice zalaza sunca u Pacifik. Slikano par milja od Santa Barbare. Koji je to super lud grad za izac. Koji komadi... :smile20: :smile20: :smile20:
http://img88.exs.cx/img88/3048/westcoastsunset0810200419.jpg
http://img88.exs.cx/img88/8732/westcoastsunset1110200419.jpg
I za kraj fotka s Alcatraza... to je ona lutka koju su frajeri fakat napravili da bi zeznuli cuvare i pobjegli. To su i jedina trojica koja su zbrisala s Alcatraza. Dan danas se vode kao "trazeni" jer ih nikad nisu nasli ni zive ni mrtve.
http://img88.exs.cx/img88/3203/alcatraz.jpg
Bmw, ajde počasti nas kad si već reka...
Fresh odlog.
13-10-2004, 13:28
http://users.volja.net/hecno/photos/81.jpg
Da si dečki s ''HI FI'' teme nekaj spiju
Fresh odlog.
13-10-2004, 14:10
Dobro dečki, budete si vi spili nekaj
http://users.volja.net/hecno/photos/77.jpg
Posluzit cu se iz "drugog prozora", ali dalje ne odgovaram za svoje postupke... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Fresh... :smile25:
Rosso... koji fotić imaš... vidim da radi krasne slikice... ;)
Dajte neku pivu i burek.<br><hr>Capo di cotlovina * * * * * * * * * *
Rosso unlog.
14-10-2004, 02:14
Brock, neke su slikane s Olympusom C750, a neke s C770. ;)
komandante
14-10-2004, 06:32
rosso fotke su ××××kato
long live olympus!!!
a ide nesto i fotografa... :smile16: <br><hr><font face="Times New Roman" size="+1"></font>
Jutrooooooooooo!!!
Kavuuuuuuuuuuuuuu!!!!
Rosso unlog.
14-10-2004, 07:06
Hvala Komandante. :)
Evo jos 5 slikica iz Yellowstonea. Imam ih tolko da ne znam kaj da zakacim pa sam odabral ovih 5. :smile20: :smile20: :smile20:
http://img41.exs.cx/img41/1762/yellowstone1.jpg
http://img41.exs.cx/img41/5589/yellowstone2.jpg
http://img41.exs.cx/img41/2623/yellowstone3.jpg
http://img41.exs.cx/img41/3316/yellowstone4.jpg
http://img41.exs.cx/img41/3080/yellowstone5.jpg
komandante
14-10-2004, 07:47
jebate,lijepa ta amerika
a ja si u glavi samo zamisljam bushovu facu i rat u iraku kad se spomene usa :smile07:
evo bas zadnja debata izmedu busha i kerrya na tv
raspravljaju ko je bolji alfa il bmw :smile06: :smile06: :smile06: <br><hr><font face="Times New Roman" size="+1"></font>
Izvrsne fotke - svaka cast Rosso. Mora da je bilo ××××no iskustvo to sve dozivjeti... :smile20: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Fresh odlog.
14-10-2004, 07:57
Daj rundu za cijelu birtiju i sve koji stignu:
PRESELIO SAM SE :) :) :) :)
aaaaaaa, koja uživancija biti solo sa užom obitelji.
Naravno, ima i nus pojava - put na posel.
Krenuo iz Vrapča u 7.00,
stigao kod bake i dide u okolicu Kvatrića u 8.10,
na posao u 8.35
:smile09:
Zahvaljujem svim ''nosačima'' koji su mi pomogli.
CESTITAM FRISKI!!!
Jesi razmisljao mozda o nekom vrticu za malu - ovak bus vrlo brzo ispizdio... :)
Glede nosenja - jako me bole misici i doktor mi je preporucio konzumaciju velike kolicine mesa s rostilja... :smile15: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Fresh odlog.
14-10-2004, 08:10
Naravno da sam razmišljao o vrtiću, ali još mi je malo rano. Da bar napuni 2,5 godine.
A za mesinu i gajbu Carlsberga ne brini, prvi dan bez kiše i fešta može početi.
Grijat ćemo se uz roštilj... :))
čestitke fresh!
ajmo runda! :)
Jupiiiiiiiiiiii!!!! :smile25:
Sretno ti bilo u novom domu! :)
Dr. Strangelove
14-10-2004, 08:28
Čestitke Fresh!
Kaj buš piknul nekog dizela sad? mislim kolko bu ti potrošnja benge porasla s takvom turom...
Fresh odlog.
14-10-2004, 08:38
Takva tura će biti na snazi cca 3-4 mjeseca.
A da će sljedeći auto biti diesel to je sigurno, ali sljedeći auto kupujem kad otplatim Yarisa, a to je za 3 godine.
Jucer sam gledao Top Gear u kojemu su dali Lotusu da od Lade Rive 1,5 naprave vozacev auto. Gledao sam valjda sve epizode Pimp My Ride, ali ovo je nadmasilo vecinu njih. Svaka cast britanskom humoru. Najjace mi je bilo kako su ubacili "srp i cekic" kao ukrasne detalje... :smile06: <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
mc, ma gdje gledaš Top Gear, na BBC World ga opet nema!!!
BTW, taj prilog je star, to sam gledao prije cca 2 godine...<br><hr><font face="Impact" color="red">NE ubija brzina, već nepredviđeno zaustavljanje!!!</font>
Naprzili mi neki dobri ljudi milion epizoda na dvd (u div-x formatu)... :) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
rs turbo
14-10-2004, 11:16
Znam da malo kasnim, al one slikice su fakat fenomenalne :smile25: .
Fresh čestitke
Rosso unlog.
14-10-2004, 11:48
Fresh cestitke! :)
I da vas jos malo pocastim tu u birtiji!
http://img101.exs.cx/img101/512/havaji1.jpg
http://img101.exs.cx/img101/2618/havaji2.jpg
http://img101.exs.cx/img101/949/havaji3.jpg
http://img101.exs.cx/img101/8540/havaji4.jpg
Rosso unlog.
14-10-2004, 11:50
http://img101.exs.cx/img101/512/havaji1.jpg
Rosso unlog.
Evo jos par komada od danas. ;)
http://img101.exs.cx/img101/9959/havaji5.jpg
http://img101.exs.cx/img101/1995/skampi.jpg
http://img94.exs.cx/img94/8086/havaji6.jpg
http://img94.exs.cx/img94/8130/havaji7.jpg
rs turbo
Čovječe sve ljepše od ljepšeg :smile25:
Fresh odlog.
14-10-2004, 11:54
Hvala svima na čestitkama
Rosso, je si li ti razmišljao o poslu fotografa :)
Rosso, jel skupo tamo? Ono, klopa i cuga, hotel..
Rosso unlog.
14-10-2004, 12:15
Dal je skupo? Ha cuj, ovisi kak gledas. Ako letis od doma i sve placas hrvatskom prosjecnom placom onda je skupo do bola, ali ako tu radis i gledas na 1 Dolar ko na novcanu jedinicu i ne usporedis cijenu mnozeci to s 6 Kuna, vec uzmes njihova primanja... kuzis ne?... onda nije skupo. Let iz LA-a i 5 dana u hotelu za mene i starce sam plati cca 1200 Dolara. Za mjesec dana putovanja (15 dana placam sve troskove za nas troje, a drugu polovicu mjeseca sam nastavljam putovanje jer starci sutra lete doma) sam na stranu stavil cca 9000 Dolara. Mozda mrvicu vise. 6500 za starce i jedno 3 za sebe. U to ide sve kaj trebam. Rentanje auti, hoteli, klopa, shoping, avio karte izmedju gradova, vracanje troskova programa starcima (1500 Dolara).
Plus na sve to ide tehnika i nekaj malo kaj sam si ostavil za doma. ;)Ode mi pare za auto, ali ovo tu niko nebre platit. Nije mi zal ni Centa. :smile07: ;)
Evo jos par slikica za kraj jer idem coriti. Sutra idem jos na Pear Harbor, a navecer letimo za LA pa se moram naspavat. :)
http://img39.exs.cx/img39/7111/havaji8.jpg
http://img39.exs.cx/img39/2504/havaji9.jpg
Rosso unlog.
14-10-2004, 12:17
Fresh :)
Jos jednom, ××××ne fotke - ako je to C-770, onda mi je ovo sasvim dovoljno da ga stavim na vrh liste zelja.
Jel zna netko adresu Djeda Mraza? :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
www.dajmiparepodbordasikupimsvašta.com
:))
Ah, znaci i ti si pisal? :smile15: :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="blue">Born to Grill</font>
Fresh odlog.
14-10-2004, 12:40
Brock, na toj stranici nema ništa.
Rosso,
kakav si ti to posao radio u Ameriki kad si prek ljeta uspio natuć 10.000 - 12.000 dolara.
To bi godišnje iznosilo preko 100.000 dolara, što u Americi nije baš mala lova.
Fresh odlog.
14-10-2004, 12:42
Brock, na toj stranici nema ništa.
Rosso,
kakav si ti to posao radio u Ameriki kad si prek ljeta uspio natuć 10.000 - 12.000 dolara.
To bi godišnje iznosilo preko 100.000 dolara, što u Americi nije baš mala lova.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.