Pogledaj cijelu verziju : Konkurencija Accord Dieselu
Iz kojeg su naftalina izvučeni ovi zadnji podatci ??????
Inino gorivo nikad neće udovoljavati 100% deklariranom gorivu( naft), zato jer postoje ovce koje kupuju sve i ne znaju se izboriti za ono što plaćaju.
Ali..., da su stopirane sve narudžbe za Accord Diesel- N E B U L O Z A
Molim te navedi Hondin salon u kojem ne možeš naručiti ili dobiti Accord Diesel. Ili gdje ga ne testiraju radi Ininog dizela.
Jedva čekam odgovor.
iz najnovijeg naftalina. prolongirane su isporuke zbog nekakvog problema sa napajanjem goriva. da li mehanički ili elektronički problemi ne znam.
ovo nije info iz prve ruke tako da me ne držite za riječ ali nemam razloga sumnjati u to.
to je za mene ok! nasa nafta je sve samo ne nafta!
ja bi zabranio svaki diesel u nasoj drzavi dok ne kupe normalnu naftu
To još uvijek nije odgovor.
Pitanje je jednostavno, pa bi takav trebao biti i odgovor( ako je tvrdnja točna):
U kojem su salonu u Hrvatskoj( ili šire) stopirane isporuke i probne vožnje sa Accordom i- CTDi-om, radi loše nafte ???
Puntocorse
09-03-2004, 11:05
Vidim da ste se nekaj uzbunili. Evo ovak, ja sam bil u petak u VŽ kod AC Tacchia na prezentaciji accorda dizela. Imal sam ga i prilike vozit i mogu reći samo sve najbolje za auto. Čak štoviše, auto me oduševil. Motor se stvarno u kabini skoro pa ne čuje (za razliku od recimo TDI mašina), nema nikakvih vibracija. U vožnji se jaaako osjeti okretni moment od 340 nm, jedino možda ima malu turbo rupu oko 2000 o/min, al to je zanemarivo. Međuubrzanja su odlična, i auto je začas u 4/5 brzini na 130-140 km/h, a da čovek niti ne primjeti. Jedna zamjerka je možda ta kaj auto nema 6 brzina. Mjenjač je inače odličan, kratak, lagan, uglavnom puno bolji nego na mojem accordu. Jedina stvar kaj se meni ne sviđa su ogromne vurice na inst. tabli.
E sad kaj se tiče motora i naše nafte to je već druga priča! Niko nije spominjal nikakvo stopiranje prodaje dizela, ali je to lako moguće, budući da je u motor ugrađena sva moguća najnovija tehnika jel su si japanci dali stvarno truda. Pitanje je kak se bude motor ponašal sa ovom našom smeće-naftom na dulji rok eksploatacije. Iskreno, nebi se ništ čudil da prodaja bude stopirana, jer s ovom našom naftom ni FAP kljunaš neće ići, a kamoli iCDTI mtor! Pozdrav.
Bem mu, nis ne kuzim na www.honda.hr kaze da ima 6 brzina, e sad ili ti nisi ubacio u 6-tu ili oni pod 6 misle i na rikverc...?
i-CTDI i 2.0l benzinac imaju 5 brzina, a 2.4l ima 6 brzina.<br><hr><font color="red">HONDA IN HEART, GTA IN GARAGE</font>
piquet, vidis kako su misljenja o Accordu razlicita!
Nema konkurencije ?
Piquet nema odgovora.
Konačni odgovor je da uz i-CTDi ide samo 5-brzinski mjenjač.
Kažu da bi Opelov 1.9/ 150 KS moga biti dobar ??
Razočarani
14-03-2004, 19:23
Alfa nije konkurencija Accord dieselu. Njemi je konkurencija pumpe-duse!!!
jtd je za Hondu još nedosanjan san.
:smile06: :smile06:
Daj promijeni si nick.Ideš mi na ××××× sa tako blesavim nickom.
Razočarani
14-03-2004, 19:26
Sretan si da imaš to na što ti ide moj nick! :)) :)) :))
LOL!
mara i ekipa, ne vidim ko je i gdje pljuvao po Accordu dieselu i glupo mi je da budem Hondin odvjetnik. Pljuvat i srat mogu samo oni koji pojma nemaju i koji su taj diesel vidjeli samo na slikama.
Imao sam prilike dosta voziti taj auto i mogu samo reči da je odličan. Tih, elastičan, jak i rado se vrti. Malo se osječa nedostatak snage do kojih 1800 o/min, no nikako se ne bi moglo govoriti o nekakvoj turbo rupi. 340 Nm se fino osječa i auto klizi cestom bez ikakvog napora. Mjenjač je (naravno) odličan i zbog velike snage motora i dosta širokog radnog područja ne smeta što ima 'samo' 5 brzina. Ono što se možda i ne sviđa nekima koji su taj auto i vozili je to što se u njemu sve događa tiho i uglađeno. Nema buke, nema naglih cukanja i zbog toga nema subjektivnog osječaja brzine. Koliko si brz shvatiš tek kad pogledaš na brzinomjer. To je i osnovna razlika u odnosu na konkurenciju.
One nebuloze o stopiranju isporuke zbog neispravne nafte u Hr su samo nečija lupetanja i nemaju veze sa stvarnim stanjem (provjereno kod ovlaštenog dealera).
A i ona ×××××× koja su pisana ovdje po forumu o samozapaljenju Accorda imaju i drugu stranu, no odlučeno je da se sa tim ne ide van dok ne dođe komisija iz Japana na vještačenje. Inače, tamo se radilo o benzincu.
Već sam malo umoran od stalnog dokazivanja nečega nekomu i glupo mi je da na ovom forumu uvijek ima mudraca koji su kontra onoga što misli polovica svijeta.<br><hr><font color="red">HONDA IN HEART, GTA IN GARAGE</font>
nisu lupetanja nego sam tako čuo. i krivi izraz je stopirane već prolongirane. i ovo je došlo od ovlaštenog dealera.
ja sam samo prenio info i nisam ništa prozivao ××××××m i stavljao 10 smajlića.
sorry hondo ali stvarno se neki puta postavljaš malo previsoko. :smile09:
i molim te točan komentar šta su rekli oko te nebuloze.
Ma Nelsone nisam ovdje mislio na tebe, već na sve one koji su tu (dez)informaciju jedva dočekali. Auti se redovno prodaju bez ikakvih prolongiranja i kompliciranja, a problema zbog goriva još nije bilo. Službeno.
Nego ti voziš 147 SS?<br><hr><font color="red">HONDA IN HEART, GTA IN GARAGE</font>
ok sorry hondo na ljutnji.
da odnedavno.
Ha možda se i postavljam previsoko, al ima me preko 180cm i preko 90kg. ;)
piquet, se smije znati odakle si?<br><hr><font color="red">HONDA IN HEART, GTA IN GARAGE</font>
činilo mi se da me trpaš u isti koš sa određenom ekipom. nastojim komentirati samo ono što sam probao, a ako prenosim info ili nešto općenito komentiram onda to tako i kažem.
inače sam iz zagreba.
Piquet, previše je poruka pored tvog "imena", da bi sebi dozvolio prenošenje informacija koje nisu provjerene ili još gore NEBULOZE.
To što si iz Zagreba ne mora ti biti plus ( NE ZNAČI NIŠTA), ako nisi u pravu.
Sve informacije koje je Hondo prenio, su točne( potvrda da se kreće u uskim-službenim krugovima uz Hondu).
Ovo je drugi put da Hondo daje svoje mjere. - Nikako da se proda -
koje su to poruke?
čovjek me pita od kuda sam pa mu kulturno odgovaram.
Broj poruka pored tvog "imena" - 1135.
Kad bi svaka 10 bila NE provjerena - čemu onda rasprava o nečemu što nije istina ?
Usput odakle si ?
Š A LALALALA ?
Gdje je konkurencija ?
:)) R-Type, pa nije baš da se nudim!
Ajde mir. Pa tu smo da pišemo - točno ili ne.<br><hr><font color="red">HONDA IN HEART, GTA IN GARAGE</font>
Usput, kad smo kod pisanja - čak i Njemci priznaju primat i-CTDi motora( najnoviji Auto Blic).
A, gdje je konkurencija ?
baš si našao novine. nedavno je bio usporedni test karavana gdje je honda bila u sredini, a pobijednik opel vectra sa katastrofalnim 2.2 dti motorom.
To nije moj izbor, već nešto o šta se mogu spotaknuti i usput pročitati.
A tvoj izbor je ??
Mehanicar
19-03-2004, 14:55
pa naravno da je honda medju najboljim 4-cil. diesel motorima ako ne i najbolji, kompresija je smanjena jako samo 16,7 ili tako nesto a smatra se da je idealna oko 14-15 kad se pogledaju odnosi izmedju iskoristivosti koja se dobije povecanjem i mehanickih gubitaka uzrokovanih tim, pa i ne cudi sto je najtisa medju konkurencijom, a sto se nekog povlacenja tice - pa povuci bi se mogli mnogi proizvodjaci kad bi znali na sta mi vozimo - to je totalna katastrofa - ali lova je ipak lova !
cuore_primitivo
20-03-2004, 08:35
moram reci da samo mlatite praznu slamu i prdite uz vjetar.taj motor je vrhunski,ali treba mu dati vremena da pokaze koliko je trajan,kvalitetan i pouzdan,a to je nemoguce danas uciniti jer nitko od nas nema iskustva sa tim motorom.znaci pricekati da stotinjak tih auta napravi po par stotina tisuca km,pa onda bumo mogli raspravljati,sve ovo sada je prelijevanje iz supljeg u prazno. ;) ponekad sam sebe iznenadim
cuore_primitivo
20-03-2004, 08:36
a onome tko mi bez razloga brise postove porucujem da ako ne prestane ili bar ne da obrazlozenje,bit ce svasta.<br><hr><font size="+1" color="blue">subaru impreza wrx - krama killer</font>
OVAKVI su mi najdraži
Pojma namaju, a pojave se na kraju (kao profesori) da bi pametno rezimirali da je ovo do sada bilo pišanje u vjetar.
Pored tolike pameti vjerovatno se došlo do zaključka da će Honda krenuti sasvim drugim smjerom - PROIZVODITI BRZE MOTORE, ALI KRATKOG VIJEKA.
Sa ovakvim komuniciranjem nije ni čudo što te brišu.
SAVJET: Ako imaš što reći - uključi se, ako nemaš - PRDI U VJETAR.
hondo, naravno da se pljuvalo. dobro mozda ne, pljuvalo ali kritiziralo. npr. piquet je rekao kako je alfin bolji i da okretni moment se tako i ne osjeti i ipalo je da to i nije vazno. pa je govorio o turbo rupi....
takvu izjavu cujes samo od onoga tko vozi alfu(a nije mu drugi auto u srcu)
cuore_primitivo
21-03-2004, 00:39
r-type,pa koji ti je??lijepo kazem da je taj hondin motor vrhunski,ali mu treba dati vremena da se dokaze,jer im je prvi,a ti tu skaces kao da sam rekao nesto protiv honde.ubuduce prvo procitaj nekoliko puta post na koji mislis reagirati,ili ne prdi uz vjetar.mislio sam da su samo kramisti nerazumni i agresivni,ali vidim da sam pogrijesio. ;) <br><hr><font size="+1" color="blue">subaru impreza wrx - krama killer</font>
ljudi moji, pa kako mozete toliko pretjerivat, Alfa je opet bolja jel??? :)) :)) :)) , e malo sutra, od Honde nikad, nema Alfa sta trazit pored Honde :smile16: :smile16: :)) :)) :)) , gdje ce talijan bit ravan japancu, pa sta je vama, alfisti moji, pa vi ste toliki fanatici :smile16: :smile16: da cak tvrdite da je Alfa medju najboljima, sto nije, ni blizu :)) :)) :smile16:
morate shvatit jednu stvar, ta Ultra sportska marka sto je nekad bila je sada cista konfekcija sa lijepim dizajnom i autima koji ciljaju na sport, ali nisu bas nesto posebno sportski :)) :)) :)) :))
××××ga, pa cak i Opel sisa svaku Alfu :smile16: :)) :)) (Speedster) a da ne govorim o japancima i drugima, :)) :)) :))
Accord obara sve rekorde jer izgled, performanse, kvaliteta i cijena upravo zaslužuju da Hondina limuzina srednje klase participira pri samome vrhu prodaje. Novost je prvi Hondin dizelski agregat već sada prozvan tehničkim draguljem. Iza oznake i-CTDi krije se Common-Rail dizelski motor obujma 2.2 litre koji razvija snagu od 140 KS. Posebno impresivan je podatak o maksimalnom okretnom momentu od 340 Nm. Izvrsne performanse i začuđujuć sportski štih iz dizelaša mogu izvući tek rijetki, a do sada je to učinila samo Alfa, koja je ipak još uvijek u praksi nešto bolja sa jtd motorom 1.9 litre 150 KS.
meni se alfa jako svidja i auto je ok.(ovako cu poceti svaki put prije kritike). ali ljudi moji ni talijani alfu ne smatraju draguljem. samo valjda mi ovdje! e sta ti je Balkan! sto drugi bacaju mi dizemo u nebesa i divimo se tome
mara, procitaj sta sam napisao i reci jel se slazes ili ne, bas na ovoj stranici :)) :)) :))
Ti opet PRDIŠ( prema sebi), a nikako da se uključiš u raspravu.
Ako imaš titulu profesora, onda ti je sve oprošteno- profesionalna deformacija.
Ako nemaš- otkud ti pravo da sve komentare do sada "baciš u vodu".
INTERCEPTOR
22-03-2004, 15:41
Mara pa što stalno povlačiđ tu tezu, tko ej rekao d aje alfa vrhunska? Ona samo najbolje kombinira performanse (sveukuone, ne samo ubrzanje), stil, dizajn, feeling, karizmu, tradiciju, eventualno nekakvu posebnost i prihvatljivu kvalitetu.
INTERCEPTOR
22-03-2004, 15:50
Kad smo već kod accorda, onaj čiča (legenda) na Hondinom štandu s bradicom koji mi je dao da malo stisnem Type R-a kaže da je accord 2,4 bezveze za voziti, što se već potezalo ovdje na forumu pa neki nisu vjerovali. Kaže da je motor čisto limuzinski i da 2,0 sa 155 ks je sportskiji motor, lijepo se vrti, a ovaj 2,4 ide , a ne ide, snaga se ne osjeti, linerano ju razvija i stvarno ne ide kako treba iznad 5500 rpm.
cuore_primitivo
22-03-2004, 17:09
r-type,pa ti si stvarno tvrdoglaviji od intcpudhhudv-a.nema se s tobom kaj pricati,jer ne vidis dalje od nosa.a to sto taj motor ne ide iznad 5500 ne znaci nikaj,jer je konkurentni talijan ostao u prasini vrteci se do besvijesti,dok vozac honde fino presalta na 5500 jer nema potrebe da dalje vrti motor. ;) <br><hr><font size="+1" color="blue">subaru impreza wrx - krama killer</font>
Interceptor, molim te ne pricaj gluposti, pusti cicu, pa svako ima svoj dojam i ukus, neko voli stare Alfe pred raspadom ko ti, a neko voli kvalitetnu i dobru Hondu koja ima elastican motor i motor koji fino i tiho radi.
Dok ti god ne budes vozio Accord 2.4 Type S ne javljaj se i ne pricaj napamet, kad taj auto provozas, i ako ti se nebude svidjao, onda reci sta hoces, ali do tada nemoj pricati bezveze i samo prenositi sta drugi kazu. :smile15:
INTERCEPTOR
22-03-2004, 18:18
Čuj doni čovjek je dovoljno kompetentan i kompetentniji od mene da ocijeni kakav je taj motor. A kao netko tko se bavi prodajom hondi i vozi istu nema nikakvog razloga da ×××× po autima koje prodaje i voli ;)
reci ti meni, zamisli da je neki covjek isto tako nesto lose rekao o Alfi, sigurno nebi ti to ovdje sa nama svima podjelio, nego bi sutio i trazio svakakva opravdanja samo da pokazes nama svima kako je Alfa ipak medju najboljima :)) :)) :)) :)) :)) .
sta je sada, sta se usutio? :)) :))
kaj je drekoljupci :) :( :o :)) ;) :smile10: :smile09: :smile08: :smile07: :smile06: :smile11: :smile16: :smile17: :smile19: :smile18: :smile13: :))
Interceptor, seronjo :smile16: :smile16: :smile16: :)) :o :smile07: :smile12: :smile13: :smile14: :smile17: :smile18: :smile19:
Bez konkurencije.
Je li netko još probao?
Ili ima primjedbu?
citao sam auto partner i test Honde accord 2.4. meni je to najbolji casopis na trzistu. mi nemamo neki super dobar casopis ali ovo je najbolji od najgorih.
ovo sada ne pisem da bi pljuvao HONDO-a ili nekoga vrijedjao nego samo zelim komentirati sto sam procitao.
"Rijec je, prema nasem misljenju o jednom od najugladjenijih cetverocilindricnih motora koij se mogu pronaci. Jasno, rijec je o VTEC motoru sa promijenjivim vremenom otvaranja ventila...Vozite li se ispod 3 000 okretaja, djelovat ce neraspolozeno, Type S-ov 2.4 neprijatelj je niskih okretaja. Ali, kada se naprije priblizi granici najviseg okretnog momenta pa onda i prema 6 000 okretaja, vozac ce odjednom biti svbjestan da VTEC ne prasta lose postupanje - na svaki neoprezni pritisak papucice gasa reagirat ce GRUBIM UDAROM U LEDJA...NARAVNO, MOTOR KOJI VAPI ZA VISOKIM OKRETAJIMA"
htio sam reci kako se neki slazu da je to auto koji se voli vrtiti i da ima sporta u tom motoru, da u gornjem domu okretaja da auto vuce. to ujedno i dokazuje najveci okretni moment na 4500o/min(NIJE SVE U BROJKAMA). naravno ne moze se usporediti sa nekim V6 sa 2.5l!
sada ti znaj tko govori istinu, oni koji kazu da je to u tom motoru ima sporta ili oni koji kazu da nema.
htio sam reci da su misljenja jako razlicita. premda to nije neki vrhunac sporta sto je jasno.
×××× vas taj Hondilak! :smile09: :smile09: :smile09: :smile09:
Mislim kad netko usporedi BMW-ov 2 litreni turbodizel sa 150 KS, koji će još dulje vremena biti mjerilo vrijednosti sa Hondinim 2,2 litrenim turbodizelom, taj nije normalan.
Pojasni?
mara piše o benzinskom 2.4l motoru, a ne o dieselu.
I kad smo kod toga, da se malo posipam pepelom. 2.4l motor sam imao prilike nekoliko puta probati u potpuno novim autima i dojam je bio kao što sam pisao. Neki dan sam vozio auto sa pređenih 30tkm i moram priznati da se njegovo ponašanje u gornjem području dosta razlikuje od onog mojeg prvog dojma iako ne bih rekao da je motor neprijatelj niskih obrtaja. Očito je motoru trebalo razrađivanje i oni primjerci sa po 1000 km baš i nisu pokazivali pravo lice.<br><hr><font color="red">HONDA IN HEART, GTA IN GARAGE</font>
nisam govorio o dieselu, ali mogu i o njemu.
bmw-ov diesel je dobar- ja bih rekao vrhunski. ali s obzirom da je ovo prvi Hondin diesel(a pocela je raditi diesele kad je tehnologija daleko odmakla) i da bi TREBAO biti pouzdan onda se bmw ne moze mjeriti s njim. stavi taj hondin diesel u bmw pa ces vidjeti kako auto ide.
bmw-ov motor je dobar ali je Hondin u rangu s njim ako ne i bolji. to je ipak auto tezak 1.5 tonu.
moj frend ima 2.4 i isto mu nije dobro vukao a prosao je oko 3000 km. ali nakon 5000 on kaze da ide ko lud!
ne ide kao V6 ali za tu klasu ide.
povukao sam se bojišta, ali se opet vraćam.
u gb alfin 1,9 multijet proglašen najboljim dizelašem u klasi.
kako to da honda nije najbolja?
Mozda je uopce nisu uzeli u obzir!!
U svakom slucaju,sad na trzistu ima pun kufer dobrih diesela.
Moj favorit je FORD/PSA 2.0
Vozio sam Cmax-a sa tim motorom,strava kako to ide!!
Accord se do ove zadnje generacije proizvodio u GB, no nije baš bio pretjerano tržišno uspješan, a ovaj zadnji se proizvodi u Japanu tako da mu je tržišni udio kod njih vjerojatno još manji.<br><hr><font color="red">HONDA IN HEART, GTA IN GARAGE</font>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.