Pogledaj cijelu verziju : Nova Lada Niva
Ako netko ima iskustva s novom Ladom Nivom, prednosti i nedostaci, neka napiše:smile18:
Imam Ladu Nivu 2 godine, novo kupljena, osim uobicajnih Ruskih boljki kao sto je gruba izdrada, benzin koji smrdi u kabini, neispravan pokazivac benzina, cvrkutanje u unutrasnjosti, itd Ja bi Ladu uvjek kupio jer ostalo je na visini a to ostalo je zasto sam je i kupio, za teren, za zimu i snijeg. Mehanika je dobra i do sada nije bilo nikakvih problema, dakle naprijed i u kupnju.
Vicevic T.
Fabia SDI Elegance!
09-02-2004, 03:25
Automobil koji nema prednosti samo ima nedostatke!
E Fabia ti si baš čoviku puno pomoga sa svojim detaljnim obrazloženjem!???
LADA NIVA JE DEFINITIVNO NAJ BOLJI AUTO NA SVIETU !! KOŠTA 8.050 EUR, IMA POGON 4X4, KADA SE UGRADI PLIN TROŠI KO DIZELAŠ, IDE PO SVIM VREMENSKIM PRILIKAMA-NEPRILIKAMA, AKO SE MALO IZUDARA IZGLEDA JOŠ BOLJE. TO JE AUTO KOJI JE ROB VOZAČA A NE OBRNUTO, KAO U VEĆINI SLUČAJEVA. ;)
Kupiš polovnu ladu nivu. staviš neki dizel,npr 240,300 D iz linije 123(mercedes). dobre gume, vitlo,pitura,kompas,dvi rezrvne gume i stigneš dalje nego svi ML,X5, i svi ostali šminkerski SUV-ovi skupa!!!!!!! :smile15:
Fabia SDI Elegance!
16-02-2004, 06:00
I uvijek mehanichara i komplet kljuceva sa sobom!
Lada Niva definitivno nije auto za šminkeraj. To je radni stroj za one kojima treba vozilo koje će ih dovesti kroz bespuće. Ako niste u to skupini ni ne pomišljajte da ga kupujete, a ako jeste onda je to možda i najbolji izbor. ZA taj novac nemože se sigurno kupiti ništa bolje.
šta ti ne voliš nivu jel fabija? al ja se kladin da stigne dalje nego ML i X5.
niva se da nabrijat da izgleda šmnkerski, malo košta, izdržljiva je i definitivno isplativa!!!!!!!
nego ljudi da li tko zna sto o novoj Nivi?? vidio sam neke slike pa me zanima kad bi to trebalo u prodaju doc..Naime sada se zove Chevrolet Niva i totalno drugacije izgleda..
stripy87
27-04-2004, 13:11
waga imaš u Njemačkoj za kupiti novu Chervolet Nivu za 16000 Eura.Ima pet vrata i izglada robusno te preskupo.Bila je predstavljena na VOX-u jedne nedjelje.Sliku nađi na VIDI (Talijani Nijemci,Francuzi)pod exsotični auti iz exsotičnih krajeva pod stranicom 6. (LADA 2123). :)) :smile11:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.