Pogledaj cijelu verziju : Friške vijesti
Od Nove Godine NOVOS više nije zastupnik za Subaru.Hvala Bogu , jer je nevjerojatno koliko su ti ljudi tamo bahati i bezobrazni, ××××te koda da prodaju 100 auti mjesečno.
Druga vijest iz Mitsubishija.Negdje u 1 ili 2 mjesecu kreče prodaja EVO 8 sa trogodišnjom garancijom i cijenom od cca.40000 eura.Srce mi več ubrzano lupa i ko se bude dočekal.
I sad jedno prepotentno pitanje.U Novosu imaju Imprezu STI full novu za 44000 ojra ili čekati EVO 8???<br><hr>
cubishi je koliko sam pročitao bolji auto, mislim evo7 je bolji od sti-a, a za 8 neam pojma, čekaj bolje, ko će ti servisirat imprezu :smile18:
Lončarić, Sveta Nedjelja
EVO 8 ima sve potpuno isto, motor i mehaniku.
Ma oba auta su svemir i mrak.Samo je stvar ukusa.Ja bi možda rađe Miceka , jer Impreza ima pun kufer po gradu.
Dom, "pa kaj ti neda vrag mira"?
To su nekad davnobile riječi mog dede.
No bez obzira na pretke, ja bi uzel miceka.
ma cekaj evo VIII dom-dom
jeftiniji,bolji,jaci,garancija i zastupnik,....
ali sumnjive su mi tvoje cijene.....mislio sam da je impreza sti 50 000E a tolko su najavljivali i za VIII<br><hr><font face="Times New Roman" size="+1"></font>
Meni je isto premalo, ali ak su tak rekli onda je valjda tak.
Jako sumnjivo. :o
Danas sam zvao Japan Motors za Miceka i ostao sam paf kad sam čuo cijenu.Tip mi veli da to nije 100% , ali da je jaaako vjerojatno ( za cijenu), a da prodaja ide sigurno.
Impreza STI je 48500 eura, ali pošto Novos odlazi u povijest , ova zadnja u salonu bi išla za 44000 eura.
Pa cijene Japanaca su kod nas prenapuhane i več bi bilo vrijeme da se to smanji.
Rale , EVO 8 je po svemu isti kao i 7 , jedino je prednje maska promijenjena i odostraga ima Lexus svijetla.
Ing. vrag ni totalno neda mira.A ja sam takav.To ti je ko heroin , nemrem se skinuti. :(
citao sam da VIII ima(po papirima naravno 280,japanska posla) oko 330 ks :smile12: :smile17: <br><hr><font face="Times New Roman" size="+1"></font>
Salzburg
22-11-2003, 12:45
ajd da se i M3 ima sa cime igrat :smile06: :smile06:
U Engleskoj EVO 8 košta 24500 funti što je cca.39000 eura, pa ne vidim razloga da i kod nas nebi mogla biti takva cijena.
U njemačkoj još ima za kupiti EVO 7 po 43000 eura, novo.
Salzurg , koji M3????? :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
Nisu bas isti Evo VII i Evo VIII po mehanici. EVO VIII je ipak malo doradjen, ima i 6 stepeni mjenjac (Evo VII - 5 stepeni) itd...
Evo je bolji sto se tice drzanja ceste, koliko sam cuo i zabavniji za voziti. Impreza STI je podesena na "sigurnije" pa ide u understeer kad se pretjera. Sad sve zavisi sta se vise voli...
dom, uzmi prvaka i osjecaj se ko Solberg! Samo steta sto nije plava...
Dom Dom unlog.
22-11-2003, 14:45
Istina VR6 , to mi je promaklo,EVO 8 ima 6 brzina.Hvala !
Dom Dom unlog.
22-11-2003, 14:46
Doc , kaj si videl tu STI , crnu sa zlatnim felgama u Novosu??
definitivno Evo, iako je Imprezza bomba ,ali ako već mogu birat, Evo ga!!!
Dom-dom, hoce li biti novi zastupnik za subaru? Ili uopce nece biti zastupnika?
Dom Dom unlog.
22-11-2003, 15:54
Bude , i to u Rijeci ako sam dobro shvatio, ali bude sigurno.
Rossonero
22-11-2003, 16:08
Ta tvoja dilema Dom mi djeluje ko znanstvena fantastika. Šmrc... :(
Kaj god ubo nećeš promašiti. Sretno! :)
dom, nisam je vidio, ali sam vidio oglas ua nju.
Novi zastupnik, niže cijene? Da bar..
Ja, naravno, glasam za Evoluciju.<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * *</font>
Ajde pikni više nešto od toga Dom da se imam sa kim ganjati. :))
Dom Dom unlog.
22-11-2003, 17:33
:smile06: :smile06: :smile06: :) :) :)
Polako Šule,budemo vidli drugi tjedan jel bude kaj od toga, ali bi moglo biti.
Pocket Rocket unlog
22-11-2003, 17:42
Promakao ti je DOM i posebno elektronski upravljan diferencijal.
Totalna novost uopće.
Revolucija.
Nisam siguran , ali to je EVO 7 imao.
POCKET ROCKET unlog
22-11-2003, 17:48
Moguće.
Imao je samoštelanje na GRAVEL,TARMAC I SNOW iz kabine.
LEGENDARY POCKET
22-11-2003, 17:57
To znam.
Ali ovo je nešto drugo mislim.
Ne mogu se sjetiti što.
Jura mi je nešto pričao, ali sam bio u 100 briga glede mog auta, pa ga nisam baš shvatio.
:o
Moguče , jer tehnika ide jako naprijed.Pogotovo japanci.
Bmw Touring
22-11-2003, 18:18
ja dajem glas za VIII :smile20:
turbo-limac
22-11-2003, 18:44
ima neke razlike u diferencijalima, jer EVO 8 ima aktivni diff straga i u sredini.. prava fora je u AYC-u, Active Yaw Controlu, koji je postojao i na 7ici i 6 ici a koji redistribnucijom snage između lijevog i desnog stražnjeg kotača čini da auto bolje ulazi u zavoj...
meni je inače subaru ljepši, bolje se čuje, i meni je mehanički koncept bolji... navodno i onaj aktivni prednji diff je super... ali ××××ga kažu da je micika bolji... stoga glas ide za EVO 8...
turbo-limac
22-11-2003, 18:47
uglavnom, EVO 8 ima bolje rjesene difeerencijale te zbog toga je brži od sedmice... inače kažu da je 6 ica ipak najveća fora za voziti...
ah da, kuplunzi odlaze ko kikiriki.. auto navodno ima neki restriktor u hidrauličkom krugu kuplunga, tak da ga nemres divljacki brzo pustit nego nešto mekše uhvati, tak da dosta često kliže te kuplunzi odlaze....
A i tih Impreza već ima na svakom čošku.<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * *</font>
Iz te kategorije pigs from japan,naj pila mi je wrc ipreza spec 1999.Cestovna verzija,mislim da je mila samo u japanu i to strogo limitirana. :(
Za Subaru, do daljnjega će tata-mata biti spomenuti Lončarić kod kojega STi košta 45.000,00 €, a ne 48.000,00 € kao u Novosu. Čovjek aute uglavnom nabavlja iz Austrije (iako kaže da je neke nabavljao i preko Novosa).
Dom, ne radi se o tome da su cijene Japanaca kod nas prenapuhane, nego o našem bedastom poreznom zakonu koji na proizvode izvan EU stavlja dodatnih 8% carine. Po tome Japanski auti više nikad kod nas neće biti jeftiniji u usporedbi s Europskima (naravno, mislim na prave Japance - Made in Japan).
Meni je svejedno, samo da bu imao dovoljno široke siceve da se i ja mogu smjestiti u njih.
Ja cu samo reci da si ti Dom sretan covjek cim imas ovakve dvojbe...
Ja bi EVO-a.<br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
on heavy, heavy fuel</font>
aerotech
23-11-2003, 19:23
moram se složiti s tobom
aerotech
23-11-2003, 19:24
E, da jel neko možda zna čija se to plava impreza fura po pantovčaku i ilici
Dom Dom unlog.
23-11-2003, 19:24
mc , budem ti došel sutra pred firmu ujutro oko 10 sati.Imam molbu da mi "rascjepaš" 4 CD-a.Može??
Aero, pa ima ih bar dest kaj sam ih ja vidio.Sad koja je to Pantovčaku??
Koja linija??
mc , zar misliš da je novac i auto sve u životu??
Stari , varaš se , ja ti velim da si ti 100 put sretniji od mene.
aerotech
23-11-2003, 19:27
Ova zadnja, sa redizajniranim svjetlima, lik se stalno vozika, već me živcira, koda se bahati njom.
A čuj stari , vjeruj mi da bi se i ja bahatio.To je auto za znalce i koji košta.Ja inače te ljude cijenim , jer se za tu lovu može kupiti dobar BMW ili Mercedes.A 99 % pica pojma nema kaj je to Subaru.To je auto za gušt i za ljude koji znaju.Isto kao i EVO.
Bmw Touring
23-11-2003, 19:32
ja bi spava u njoj :))
Bmw Touring
23-11-2003, 19:32
barem jedno prva dva-tri dana
aerotech
23-11-2003, 19:33
Pa dobro je, danas sam ga vido najmanje 30. puta u pola sata.
Bmw Touring
23-11-2003, 19:34
bice covik raznosi pice :))
Bmw Touring
23-11-2003, 19:36
znas onaj vic od Fati
narucila Fata picu preko telefona i sad nakon 20 min zvoni joj ovaj na vrata i vice Fata, ko je? a ovaj kaze raznosac pica.kaze Fata udji i raznesi :))
Ok Dom, samo ti dodji - budemo nacijepali sve kaj treba... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
Imam ja... tak ... 2-3 metra drva (nešto bukve i malo jalševine), bi mi mogli to nacjepat? :smile10:
Imam ja kilu atoma za rascijepati (čisti uran). Jel se u 'centru svijeta' i time bave? :))
Nema frke decki, samo donesite kaj imate za cijepati. Hondo imam i male, male sjekirice za atome i subatomske cestice - samo reci koliko sitno ti treba... :)) <br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.