Alan
14-11-2003, 02:24
Ljudi moji bezobrazluka. Naime, nakanio sam kupiti novu CRNU hondu civic 1.6 LS jos u 7 mj ove godine. Bitno je reci da su me u salonu EURORENT na samoborskoj cesti uputili da dodjem u 9.mj. zbog radi akcije koja obuhvaca popust od 2000€ na sve civic i jazz modele. Dosavsi u 9.mj. u salon "ugodno" sam iznenađen sa priloženim: Naime ljupka(grda) mlada dama me izvjestila o novoj situaciji. Na akciji je ipak SAMO 1.6 ES koji je malo skuplji od LS-a al reko ajde ××××ga prezivit cu tih parsto €(cca500) više. Al to nije sve...Akcija pocinje tek pocetkom 10.mj. Tu sam bio vec jako živcan al ajde, volim hondu. Kad sam doso u 10.mj. odjebali (pardon, ali poživčanim svaki put kad se sjetim) me za 11.mj. I AJDE FALA BOGU fakat je pocela u 11.mj. I tako ja dodjem i sve fino i krasno, a onda......Nema nazalost crne, samo MASLINA ZELENA (fuj pas mater) i OKSIDNO CRVENA!!! Popizditis sam dobio i zdero se tam na njih al ajde smirim se i velim ajmo ponovo: Ja bi crnu hondu ili barem tamnu boju. I fakat ajde, ipak je "nasla" jednu jedinu bas posebno za mene INDIGO PLAVU. Reko fala isusu. (Ali tu nije kraj...) I tako ja tamo kaparim, auto stize u salon za 15 dana. Ajd fala bogu mislim ja naivno sebi. I naravno zovem ja za 17 dana a ono baba mi veli da nema informacije o dolasku vozila... Ja reko "znate kaj...(ali ipak udahnem i ...) "A jel taj auto postoji?" (tisina)... " jel bude doso uopce?" A ona veli... "pa neznam, valjda bude, kazu mi da bude.." VALJDA BUDE???????!!!!!!!!! Popizdio sam bacio mobitel svasta izgovorio i odlucio se na radikalan potez. Nazvao sam direktora prodaje i predstavio se kao dr.mr. nije bitno i pitam dali bude kaj? Na to sam dobio odgovor: NIS OD HONDE, KUPITE SI COROLLU, TO VAM JE ISTO!!
Nek mi neko kaze ko je tu lud? (osim mene)
Isprike na psovkama al je sve to jako frustrirajuće.
Nek mi neko kaze ko je tu lud? (osim mene)
Isprike na psovkama al je sve to jako frustrirajuće.