Pogledaj cijelu verziju : opel corsa
dali bi se isplatila kupit?? 1.7cdti 100konja. nova sa cosmo opremom?? 11.700 E dojde s popustom. molim savjet
Pocket Rocket
04-11-2003, 20:24
Bolje Clio.
Corsa mi je bezveze.
Jedino kaj bi mogla fino juriti s tim motorićem...
Dosta povoljna cijena za takvu motorizaciju.
Neki dan sam citao test za c3 1.4 hdi sa 90 ks. cijena mu je oko 16.000 eura.
VW lupo 3l tdi 61ks 14500 ojra
STRAAAŠNO :o LUPO 14 500€<br><hr><font size="+1" color="blue">ride with pride!</font>
Zato i tako puno Lupa ima na cesti
Ali dobro 3l ima neke djelove od magnezia,a to kosta. ;)
Nego ovo za korsu je mrak CENA.
Pa di mozes dobit JOS 100cv za tu cifru?
dođe točno 12.674 E - 1.111 E staro za novo= 11.563E i ima dobar izgled- sve u boji auta jedino spušteni pragovi crni. i nova svjetla.. i unutra je fin materijal i ta××××rung. ja sam se UGODNO iznenadio.Zbilja su ju dotjerali-naravno govorim o najjačoj opremi koja u seriji nema!! el stakla ni abs ni bočne zračne...ipak ne ispadne tolko jeftina, ali večina u toj klasi nema serijski abs,osim clia nijedan..ALI motor ima 100 ks turbo dizelskih i ktome 16v! To trga! Zato mi je zbilja super autić!
ja sam narucio tu corsu i mislim da nisam pogrijesio.
Primamljiva cijena. Ak ne patiš na marke ili ako patiš na Opel, kupuj odmah, sad, pod hitno...<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * *</font>
Dobra je Corsa. Drži cijenu.
Dr. Strangelove
05-11-2003, 08:56
čuo sam da je corsa s tim motorom odlična... svakako preporuka
Opel mi je marka kao i sve druge, ima dobrih ima loših, ima ružnih a ima i ljepih.
Zafira OPC mi i sada golica maštu.
Za pitani model samo znam slučaj znanca koji je doživio agoniju sa tim modelom, do te mjere da je bio angažiran i advokat.
Dr. Strangelove
05-11-2003, 10:53
..ma to mene ××××..stari dogodine kupuje novi auto do 12-13 somova €... normalno od mene očekuje da mu nađem nešto dobro... sve mi je više bed uopće gledat ove europske marke, kad vidim koliko ljudi imaju ×××××× sa pojedinim modelima.... sve sam bliže odluci da to bude Mazda 2... em je garancija 3 godine, em je ipak nešto kvalitetnija (makar se radi o Fiesti po haubom)...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.