Pogledaj cijelu verziju : RENAULT
Mislim da je Renault ove sezone doživio preporod:samo postolja
-ALONSO:1 pobjeda,1 drugi,2 put treći.
-Trulli:1 trće mjesto
-samo jedamput nisu bili u bodovima
-dva pole pozisiona
-naljbolji start
-možda i najbolja aerodinamika
speed machine
08-11-2003, 10:24
Čemu dvije iste teme? :smile10:
Na greškama se ući.
Šta misliš o Renaultu :smile20:
speed- machine
18-12-2003, 21:10
Nisam baš njegov navijač,ali dobar je.Šteta što će im konstruktor tog odličnog motora otići i što će se vratiti na klasični motor.
P.S.Čuo sam da im je aerodinamika odlična (čak među najboljim).Ako pojačaju motore prvenstvo je njihovo.
Da da problem mu je u motoru,odličan start ali na ravnini je slab.Dio problema je (ovo sam pročita)u tome šta mjenjač ima 6 a ne 7 brzina što donekle pokriva aerodinamika,prijašni motor je bija sa rszmakom između cilindara od 110 stupnjeva a ne 111 ka šta neki govore jer se to smatra kao marketiški trik,a i Toyota će biti bolja jer je injžinjer aerodinamike Renaulta posuđen u Toyotu.
E zaboravija sam reć već su razvili jaći i bolji motor.
speed- machine
19-12-2003, 20:10
Gdje sve ti to nabavljaš?
Malo auto klub,malo na stranici www.f1.com,ali uglavnom u časopisima,i naravno od našeg komentatora "gorka šala".
:smile15: :smile14: :)) :smile06:
Aerodinamika im je dobra jer imaju mali motor a šta je manji motor to je više prostora za aerodinamiku.
Initiale
14-01-2004, 12:33
Jucer,13.1. probuđen je novi Renault
V 10 u novom r 24,sljedeci tjedan prvi put ce biti na stazi
Aj aj dalje govori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:smile20: :smile20: :smile20:
Initiale
21-01-2004, 08:41
Novi R 24
Initiale
21-01-2004, 08:53
http://www.sport1.de/coremedia/pics/24/01/15/8x424x300x2,property=original.jpg
RenaultF1Team
29-01-2004, 18:07
Evo nešto za vas
:URL=http://www.f1-live.com:link1 :/URL:
i :URL=www.planet-f1.com:link2:/URL:
<br><hr>
Jedno veliko HVALA.
:smile15:
Alonsu je kopkit njegovog bolida pre mal,dok je Truliju pre komodan,i Alonso je objavio da nemaju bas neke ekstremne napretke u odnosu na aerodinamiku dok je motor znatno napredovao.I osjeca znatno veci overrset(ili kako vec).
:smile14:
U potpunosti te podrzavam,mislim da imamo dobitnu kombinaciju za konacni trijumf.Konacno je i ta snaga porasla,ako zadrzimo stari down-force mogli bismo startati bolje nego lani sto je mislim tesko dohvatljivo ostalim momcadima.Sanjam taj dan,vjerovao sam u Renault od pocetka-ZIVIO BRIATORE
ZIVIJA I TI TAURUS. :smile20:
:img:http://www.renaultf1.com/en/binaries/600_RenLaunch_29_tcm3-17899.jpg:img/:
R 24 na ulicama Palerma
:smile20: :smile20:
Kako idu slike veće od 500 pixela ?<br><hr><font color="blue">Createur d Automobiles</font>
NA ULICAMA??????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????
:o ;) :smile10: :smile12: :smile17:
williams
05-02-2004, 23:13
sada su zabranjena el. pomagala za start tako da je sada na vozacima da dobro startaju,ali veliku ulogu igra i snaga bolida.
Jarno Trulli
06-02-2004, 12:57
http://www.lupiga.com/vijesti/index.php?id=2566
Williams vozaci su uvjek dobro startali samo (bar) koliko ja kuzim ta el.pomagala su sluzila da ne bude pretjeranoga klizanja.
mene samo zanima boja bolida sa tom dobrom aerodinamikom i strasnim motorom a jos strasnijim vozacima i mnogostepenim mjenjacima .da li mogu da kupe neku skuplju boju ja mislim da je boja jako bitna
Zanima te boja.Gleds li ti uopce F1
Zanima te boja.Gleds li ti uopce F1
gledam ali ja samo vidim crvene bolide naravno ima i nekih drugih ali to su oni iza sto nose sladoled i suncobrane
Dok Ferrari ne izgori.
:smile06: :smile06:
http://www.lupiga.com/vijesti/index.php?id=2601
da da vidija sam,pise da Patric head misli da osim Williamsovih voyaca u borbu ya naslov idu postolar i ALONSO koji perfektan bolid,svakako pogledajte. :smile20: :smile20: :smile20:
ako budete dobri moci cete nam nositi suncobrane
i ove godine
bLUe_dWARf
06-03-2004, 18:03
Hahahaha :)) :))
Dr. Strangelove
08-03-2004, 14:30
Jel neko informiran, da li je u Renaultovom bolidu koji je jučer dospio na treće mjesto onaj stari motor od 110 stupnjeva između cilndara? Ili sasvim novi motor?
desmosedici
08-03-2004, 17:28
novi motor - 90°
RenaultF1Team
08-03-2004, 21:46
sasvim novi motor i ima 72°
Renaultovci jel istina da vam dolazi R.Schumaher???
Sve sat. njem. postaje bruje o tome.
Priča se ali se nadam da ne dolazi, ja bi recimo u Renaultu uz Alonsa ako Trulli ništa ne napravi ovu sezonu recimo Villueneva ili Fisicellu. Mislim da bi to bila luda kombinacija.
Inače motor je s razmakom od 72 stupnja i po najavama nakon prve tri ili četiri utrke tj. do VN Europe ako sve bude kao do sada što se tiče pouzdanosti i performansa snaga ide gore tj. navit će ga još malo, tako da se očekuju još boli rezultati. Inače komentari su da je zbog pouzdanosti motor previše prigušen i kažu da imaju odličnu osnovu za izvlačen je više snage iz postojećeg motora. Renault inače ima po deklaraciji jedan od najslabijih motora, 820 KS, ali tu su bitne i neke druge stvari poput momenta i razvijanja snage iz niskih obrtaja. Iskustvo Renaulta s ovim motorom od 72 stupnja je veliko (Williams i Beneton u 90-tim i 7 konstruktorskih naslova zaredom).
Sezona će biti zanimljiva i očekujem bolje nastupe svih momčadi.Najgore što se može dogoditi je preveliko cjepkanje bodova za drugo i treće mjesto kad će Ferrari s npr. nijansu boljim nastupima ostvariti veliku bodovnu prednost kad Williams, Renault, Mclaren i BAR podijele bodove između sebe. :smile15:
A staje,di ste junaci sta kazete na pobjedu sa slabijim motorom,kriticari sta cekate...
RENAULT RENAULT
:smile22: :smile22: :smile22: :smile22: :smile22: :smile22: :smile22: :smile22: :smile22: :smile22: :smile22: :smile22: :smile22: :smile22: :smile22: :smile14: :smile14:
da li sam ja nesto propustio? :smile10:
Nazalost.Smrc.I veliki broj izgubljenih bodova u Montrealu. :smile13: .Znam da nije velika vjest ali cu izbijat sa foruma malo duze zbog nekog virusa.PS novi motor je tu :smile22:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.