Pogledaj cijelu verziju : VW golf
širokobriježanin
24-10-2003, 22:27
Jednostavno pitanje:
Koji je nabolji golf ikad napravljen?<br><hr><font face="Impact" color="blue">el presidente</font>
OS PUNTO
24-10-2003, 22:34
Zna se.I i II, ali samo zato sto su bili ogoljeni do kraja pa se nije imalo ni sta pokvariti.Ovi novi su kvarljivi kao i svi ostali auti. :smile16:
prelistao sam danas na brzinu top gear i nisu se baš nahvalili nove petice sa 2.0 fsi motorom.
Imam dvicu u garazi,i nije bas neko cvijece kaj se pouzdanosti tice.Ali da je jeftin i da ima djelova ko pljeve to stima.
širokobriježanin
24-10-2003, 23:00
Koji vam se točno modeli najviše sviđaju? GTI, VR6, G60...?<br><hr><font face="Impact" color="blue">el presidente</font>
Normalni golf 4 recimo 1,8 t sa felgama od r32.Ak bih moram pod svaku cjenu vozit golfa.
širokobriježanin
24-10-2003, 23:09
I ti govoriš OS PUNTU da mijenja frontu??? :)) <br><hr><font face="Impact" color="blue">el presidente</font>
OS PUNTO
24-10-2003, 23:12
Meni se osobno najvise svidja trojka, ali kad je ona nazalost najveca kanta od svih Golfova.Lijepa mi je trojka u crnoj boji i sa obavezno troja vrata u nekoj jacoj izvedbi.
zagreb je pun bosanaca. zasto ti bosanci ne ostaju kod kuce nego se svi sele u zagreb. i tako lako sve to prisvajaju ko da su ne znam sta. ljubomoran sam. ja bi ih sve ocero
širokobriježanin
24-10-2003, 23:22
Dojka, o čemu ti to? :smile08: <br><hr><font face="Impact" color="blue">el presidente</font>
širokobriježanin
24-10-2003, 23:27
Dal je golf II imao ikako u opremi zračni jastuk i ABS?<br><hr><font face="Impact" color="blue">el presidente</font>
OS PUNTO
24-10-2003, 23:34
Imao je on dosta opreme, ali si sve morao doplacivati.Za zracne jastuke nisam siguran, ipak je to VW.
Golf II je imao ABS, ali airbag koliko ja znam nije.
širokobriježanin
24-10-2003, 23:36
Zna li itko kakav link di mogu vidit sve modele golfova, oprema, motori, performanse...<br><hr><font face="Impact" color="blue">el presidente</font>
OS PUNTO
24-10-2003, 23:40
ŠB, pa tvoji zemljaci su malo snalazljiviji od tebe...imas Yahoo i Google, upises par kljucnih rijeci i sve ti se lijepo srevira. :)
širokobriježanin
24-10-2003, 23:50
A ××××ga kad ja ne živim tamo. :))
A koje da ključne riječi upišem? Upišem golf performance i takve stvari, i izbacuje mi stalno neke shitstranice.<br><hr><font face="Impact" color="blue">el presidente</font>
pokusaj sa rijecima golf test results ili tak nekaj,samo pazi da ti ne SREVIRA nekaj bezveze.
OS PUNTO
25-10-2003, 00:09
:)) :)) :))
Sad ce cuore pratiti svaku moju rijec.
To nema veze sa pismenoscu.To je samo greska kod pisanja. :smile16:
širokobriježanin
25-10-2003, 00:13
:smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
Tek sam sad skužio....
Dečki, naj se svađati... :smile20: <br><hr><font face="Impact" color="blue">el presidente</font>
ne,ali ima veze sa pamecu... :)) :smile06: :smile16: :smile17: :smile12: :smile15:
Po misljenju strucnjaka, druga generacija Golfa. Kojih strucnjaka i to ne znam, ali sam tako negdje citao...
Golf iz neke druge galaksije.Ako takav postoji.
Najbolji su Golfovi 1 i 2. I dobro kaže Os Punto, zbog jednostavne i kvalitetne mehanike se i nije imalo što kvarit. Ali već Golf 2 GTI ne spada u tu priču (znam jako dobro). Ali meni osobno se Golf 2 da najbolje sredit. Pa već GTI sa dubokim branicima, plastikama, lajsnama i dobrim alu felgama izgleda mrak. A uz malo više truda nastane Golf koji je izašao u Auto klubu. :smile20:
ŠB, Golf 2 je imao airbag. Ali samo modeli za američko tržište.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.