Pogledaj cijelu verziju : Problemi sa logiranjem
Već tjedan dana se pokušavam logirat a to mi ne uspjeva.dosta mi je mi je biti samo "gost". :smile09: :smile09: :smile09:
Bmw Touring
15-10-2003, 20:53
a jesi se registrira?
aerotech
15-10-2003, 22:39
I ja sam imao sličnih problema. Naime moraš se prvo registrirat. Tada će ti on zabrijat da će ti na mail stići poruka. E onda nemoj gasit IE ili Operu (kaj već imaš) nego učitaj program za mail, klikni u mailu na link, te će ti prihvatiti. Ak ti se ne logira, probaj se logirat.<br><hr>
aerotech
15-10-2003, 22:40
E dan i nisam rekao da sam i ja PAR MJESECI IMAO SLIČNIH PROBLEMA, pa sam ispucao sva moguća imena.
BMW pokušao sam Ali mi stalno piše "nadimak se koristi...".
Bmw Touring
16-10-2003, 13:53
e pa onda neko ima isti nadimak kao tvoj.Pokusaj neki drugi.I nemoj davat iskonov mail jel on cesto steka.
Probao sam promijeniti ime ali sam mi piše da se moje korisničko ime koristi. :smile09:
Bmw Touring
16-10-2003, 14:13
onda stvarno neznam.Mozda ti Girrari,VR6 ili neko drugi od forum mastera mogu pomoci, a ako ne obrati se vidiautu i napisi sve razloge zasto se nemozes registrirat
Megane_SB
16-10-2003, 15:38
Probaj sa čišćenjem cachea Internet Explorera.
Properties Internet Explorera, pa u grupi temporary internet files selektiraš delete cookies i delete temporary internet files. Ako te pita i za brisanje offline files, potvrdi mu check box da i to obriše.
Probaj, mordak pomogne...
Ima samo jedan problem di je prosperites internet explorer
Pitaj PERCA,i meni je pomogao :))
Megane_SB
25-10-2003, 16:04
Control panel, internet options ....
Odmah na prvom prozoru je cookies i temp files...
Ili desni klik na ikonu od Internet explorera, ako je imaš na desktopu.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.