Pogledaj cijelu verziju : DALI SE ISPLATI????????
Dragi forumaši planiram kupiti novi Peugeot 206 S 16v 138ks,cca16000tE,pa me interesira vaše mišljenje i iskustva o tom autu.Moje mišljenje je da za tu lovu zaista kupujem malu nabrijanu jurilicu,0-100km-8,3s, i čini mi da je odnos uloženo-dobiveno ok.
Međutim pošto nisam baš ljubitelj francuza, imam malu skepsu prema njima,pa bih posebno bio zahvalan vlasnicima istih da napišu vlastita iskustva,a takođe i vi ostali da mi predložite neku alternativu u ovom cjenovnom razredu.
Do sada sam vozio Hondu civic 1,6VTI 160ks(malo je reći prezadovoljan),180000km,u mojim rukama rijetko kada ispod 5000 o/min a nikada joj nikoji ×××××, da bi moja draga supruga s njom naguzila golfa dizla,i za ne falit pajdo je ima i kuku za vuču-adio moja lipa Hondo.Supruzi fala bogu ništa.
Eto lipi moji,šta kupit malo,nabrijano i kvalitetno za tu lovu....savjetujte
P.S.nisam ljubitelj limuzina :smile17:
Ta ti valja VR6...<br><hr><font face="Times New Roman" color="red">'cos if you wanna run cool... you got to run
on heavy, heavy fuel</font>
Dr. Strangelove
30-09-2003, 08:16
problem je u tome što bi te neke stvari mogle oduševit kod Peugeouta u odnosu na Hondu (izgled, šarm, poneki teh. detalj)...ali isto tako ako ne i u puno većoj mjeri.. bit češ razočaran Pugom nakon civica-a... mehanika, kvaliteta izrade, pouzdanost... Ako nisi veliki fan Peugeota... možda bi ti bilo bolje da potražiš sličnu Hondu?
Mario Haas
30-09-2003, 09:27
Ja ću se suzdržat od komentara.
:smile07:
Ma kupi 206-icu S16. Prema pričanjima vlasnika ima nekih sitnica i gluposti koji mogu živcirat, ali auto je fenomenalan.
<br><hr><font color="blue">Burekman ****</font>
Mario Haas
30-09-2003, 09:35
Upravo ti je promakao jedan dobar primjerak, pogledaj zadnji AutoKlub i Peugeot Club 2003 tread.. hehe
;)
NISSAN :smile15: :smile15:
OS PUNTO
30-09-2003, 18:10
Jesi li razmisljao o Clio Sportu?To je po meni u toj klasi jurilica bez premca.
Taj peugeot ima 8.9 sec. do 100, nije tako loše, da se još doraditi, uzmi ga!! :)
POLOVNJAČA
01-10-2003, 19:42
E moj BRICO , tako ti je to kad ženi daš da ti vozi tantobil! Čini mi se da si iz Splita ili uokolo digdi ,pa bi moja preporuka bila otiđi u AS TEO-a u Žrnovnici pa pogledaj Clia Sport. Mozak da ti stane kakav je. Vidin ga po gradu svako malo , stvarno je jurilica. I još nešto ,od ostatka kupi ženi peglicu! :smile14:
Ma polovnjačo moja,na šta to da mi mozak stane od lipote,na onu malu kanticu od clia,a ni 206 nije daleko.
Ma mogli su oni stavit i motor od MIG-a 29 unutra,kad mi oba paru ka dva mala napuvana baluna.Zaista volin manje nabrijane automobile,ali i od ove 206-ice sam odusta,jer ×××× ga, ne može mi nikako leć oku.Koji ××××× više ne prave aute, ka šta je bila ona stara honda CRX,pa ona za ove današnje "loptice" izgleda ka bolid F1-još dan danas.
Žena si,a vi vjerovatno imate malo malo različitu percepciju viđenja automobila(i ženi su mi oba super)od nas.
Kužiš,ne.....polovnjačo
Mislim da će će ipak odluka pasti na na novu CELICU 1,8 VVT-i.
×××× ga,košta malo više,ali mi zaista izgleda kako bi trebao izgledat automobil, po mom guštu.
A i ono, možda najvažnije...
made in Japan
Možda uz njega dobiješ i gejšu kao poklon... da pazi i mazi auto, a ponekad i vlasnika... ;) :))
A Celica ti je baš oličenje starih jurilica, pa prednje lampe su joj rastegli od branika do šajbe.
Mislim meni je auto super, ali ×××ך po današnjem dizajnu a odabrao si auto koji baš prati današnji trend ekstravagancije.
:URL=http://www.toyota.com/images/vehicles/index/celica_mainlg.jpg:celica gt-s 2004:/URL:
:smile20: <br><hr><font size="+1" color="blue">Let the good times roll!</font>
POLOVNJAČA
02-10-2003, 19:40
Čuj Brico ,je da sam žena ( i drago mi je da jesan ) ali fula si skroz .Ta Celicia i nije nešto .Od japanaca ima boljih auta od nje ,ali ja sam mislila da se ti predomišljaš oko 206-ice pa sam ti predložila malo jeftiniju varijantu , s tim da bi ti ostalo novaca i za ženu . Nije vrag da joj nisi reka da u novo auto neće noson poćirit ( 100% ) :)) :)) :))
neka mi neko objasni zašto svi kupuju 206 S16 dok punto HGT niko,ako sam ih dva do sad vidio,u cemu je problem???
http://www.seidl-tuning.de/poloclassic/classic3.jpg
Pa evo iskreno ja bi rađe HGT-a neg s16!<br><hr><font size="+1" color="blue">Let the good times roll!</font>
i ja bi isto HGT,puno ljepši,valjda je razlika u cijeni velika,nisam ni gledao tako
koji je ovo auto,ajmo znalci
http://images.volja.net/user_galleries//spoilers/vsadek//midi_clio1.jpg
Ja bi bicikl<br><hr><font face="Impact" color="blue">forT escorD 1.3 kaRaFun, varijacija blue boje --- comMinG thIs fAll....bE CaRfeuL!!</font>
Slažem se s tobom BRICO,današnji dizajneri automobila kao da se takmiče tko će će napraviti viši i obliji automobil,ali takav je trend.
I meni je loše kada vidim novu civic,koja je takođe pošla stopama ovih kako si ih ti nazvao \"okruglicama\" od auta.Imam osjećaj kako su počeli,da će slijedeće generacije punta,clia,206-ce,307-ce... prerasti i mene od 180 cm :))
U svom tom loptastom sivilu,nova celica zaista je ljepotica.(132 cm-visina),posebno zadnji kraj
Moj izbor bi bio definitivno celica 192 ks-silver....SRETNO
Punto- 148cm,206-143cm,civic-150cm,
307-151cm.....pa dokle ljudi moji
:smile09:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.