Pogledaj cijelu verziju : passat ili accord
branko srakocic
22-09-2003, 05:31
koja je razlika u cijeni slicno opremljenih vw i h,te usporedba uopce... :smile16: <br><hr>
Šta je majstore, prelijeni smo otići do salona i pokupiti kataloge sa cijenama i opremom :smile11:
Kaj je je :-)
22-09-2003, 11:17
Tu nema usporedbe Passat je za svijetlosnu godinu ispred Accorda po kvaliteti, opremi i ugodnosti voznje. :smile17: :smile15:
Dr.Mengele
22-09-2003, 13:44
Passat je Passat , a sve ostalo su auti. :smile06: :smile06: :smile06:
Passat je auto koji nikad ne bi kupio. Bas mi se ne da dezurati s puskom na prozoru i strahovati hoce li mi ga netko ukrasti...
Honda i VW,usporedba je smiješna,osim toga accord je novi model na tržištu dok se passat tek očekuje.Jedino kod nas jos nemres kupiti accord dizela,tu ti je passat u prednosti.
Bude i dizel skoro... valjda... budući da živimo u Zanzibaru.<br><hr><font color="blue">Burekman ****</font>
Passat je Passat??? Točno, folcvagenova kočija, najružniji auto u klasi i s najviše problema u eksploataciji. Na 60 tkm mijenjaj spone i kaj ti ja znam, na 80 tkm mijenjaj sve amortizere... fuj folcvagen, kak vas nije sram hvaliti to ruglo od pleha ne švapskim otpadima koji su za potrebe Passata preseljeni u jadnu Hrvatsku!
Honda diesel je ko i alfa diesel,dakle zaljubljenicima u automobile bi preporucio da bjeze sto dalje od toga.
Ja bi uzeo Hondu Accord. Auto mi je jako lijep (osim od iza), iznutra isto. A i Passat je na zalazu. Premda ni Passat recimo TDI 130ks nije loš izbor.
Ako ce biti 4x4 onda Passat, inace bi mozda prije Accorda, noviji je model.
A ti Feri manje lupaj.
Ali ima pravo kad kaze da je prednji ovjes u kurcu,to je cak i vw prizno kao gresku na tom autu.
Znam da su mom gostu na Passatu tdi na 60000km otišle manžete homokin. zbloba. Nikakve osovine ni osatlo šta se navodi nije mu otišlo. To mu je bio ujedno i prvi kvar koji je imao na autu. I tad sam imao prilike vozit taj Passat na popravak u Opatiju i ostao mi je u dobrom sjećanju. Imao je mislim 110 ili 115ks. ;)
Meni je frajer prico da je mijenjao neke alu zglobove ili kuglice,uglavnom nisam skuzio jel sam ga sluso jednim uhom.On mi je i rekao da je prednji ovjes na tom autu u banani.Inace cist normalan covjek,nejde mi sam u glavu kak je zavrsio na passatu tdi. :smile17:
PASSAT :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
Megane_SB
22-09-2003, 22:09
Šta se tu ima uopće uspoređivati ?
Honda vs. VW :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile17:
Accord mi se čak sve više sviđa.
Megane_SB
22-09-2003, 22:20
Dom, jel ti to smatraš da je Honda bolja :smile09: :smile09: :smile09:
A ne nije!!!!!!!!!!!!!!
Pa koji Passat. :smile16: :smile16:
Megane_SB
22-09-2003, 22:24
To sam i mislio....
Rekoh da se nisi, nedaj Bože, razbolio pa počeo preferirati Passata ;)
Megane pa jel ti sumnjaš u mene, okorjelog borca protiv Opela i VW????
Reko sam i kad umrem ne daj Bože da me voze u njemačkom pogrebnom autu.
Ne , bez ××××,Honde sam ja oduvijek cijenio,jedino im je nova Civic u banani.
Dom-Dom je iz pripadnik reda Slobodnih Zidara u križarskom ratu.<br><hr><font color="blue">Burekman ****</font>
Megane_SB
23-09-2003, 07:20
Dom, iz auto koje si vozio i koji voziš (ako se ne varam), je jasno što želiš od auta i to cijenim.
Glede Honde, također se slažem.
Nije auto koji bi osobno posjedovao, ali cijenim kvalitetu.
Danas gledam malo slike,taj auto ful dobro izgleda.A i oprema je navodno dobra,motori su vrhunski o tom necu ni pricat,sve u svemu mrak auto,steta kaj sam ja obolio na talijane,pa mi srce neda da vozim ista drugo. :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.