Pogledaj cijelu verziju : Slika mog auta za kub
neka neki majstor ubci sliku,jer ovo mi morate vidjet,unutra je masina od una turba 115ks
slika
http://www.s1c.org/frik/images/stole.jpg
pastela, to je tvoj bas auto? Moglo bi ga se progurati pod Fiat!
ma salim se,taj auto ti je glavna atrakcije ovdje u Rijeci,lik ocito nije normalan,svaki ××××× koji nađe stavi na auto,uvjek slajfa kad krene itd.i sta je najače več duže vrijeme ga prodaje za 1000e ,stalno je na sajmu,neznam zašto ga ne može prodat :)) a za motor neznam sta je zajebavam se,ali pise negdje da je pojačan, di ste riječani???? komentirajte ovaj stroj,ko ovo pusti na tehničkoom :smile16:
Mishkov Stole.
Vlasnika nazalost nema u kadru, no auto je tu. Tutnji diljem grada....
Mishkovo legendarno prometalo. Obratite paznju na lanac oko vrata....
http://www.s1c.org/frik/images/stole.jpg<br><hr><font size="+1" color="blue">Let the good times roll!</font>
joooj videl san ga uživo...
koja legenda<br><hr><font size="+1" color="blue">Let the good times roll!</font>
Rom-omobil
20-09-2003, 02:07
De si care prodaj mi zver :))
Ljudi da je turbak unutra ta bi trulja pukla na pol
Takve aute kod mene ni cigiči više ne voze :smile09:
INTERCEPTOR
20-09-2003, 09:44
Ne želim trošiti tipkovnicu na ovu gnjdu. Fuj.
Ali si ju ipak potrošio! :))
Mario Haas
20-09-2003, 19:02
Ovo je legenda.
:smile15: :smile12: :smile17: :smile13: :smile14: Bez komentara!
obratite pozornost na antene,ima ih pet(5) komada
Di je onaj Sedicivalvole,poglec ove spoilere jel bi ti ovo pasalo. :))
Kad bi stoleta trebo opisat jednom rjecju,reko bi "DECENTNO" :)) :))
Mario Haas
20-09-2003, 19:58
Pastela, ne znam da li si primijetio da ima i dva retrovizora, jer ja jesam. Tako je pokriven mrtvi kut.
Ovaj auto je najbolesnija zajebancija koju sam vidio kod nas. Evo recite frajeru da kupujem, dajem mu za auto 100€ ali ga mora dofurat u ZG.
e jesi vidio kako je zatamnio stakla,mislim bočna s ovim bjelim trakama,ali nije to ništa kakav je bio prije nekog vremena,mnogo gori,ali auto svaki tjedan ima jedan novi dodatak,lik inače ide svuda s tim autom,nije to nikakava zajebancija,nego jednostavno lik je lud
Mario Haas
20-09-2003, 20:13
Ja bi ozbiljno kupio, samo mora bit regan bar pol godine i za cijenu od 100€ naravno.
INTERCEPTOR
20-09-2003, 20:17
A da tek vidite unutrašnjost. Načičkana je svim mogućim i nemogućim sranjima sa placa. Značkice, naljepnice, čak ima i kalkulator zaljepljen selotejpom za konzolu. Nema čega nema.
:smile06: :smile06: :smile06: ,Digitron!!!
Legendarno. :))
digitron mu je zamjena za bord , računa trenutnu potrošnju! :)) <br><hr><font size="+1" color="blue">Let the good times roll!</font>
Bože, pa ko ide takvo čudo slagat!!??<br><hr><font color="blue">Burekman ****</font>
UŽAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dAJ MAKNI TO ××××××
Zahvaljujuci pasteli mozda ga je vec i prodao mozda i skuplje.... :))
Tip je bolestan totalno,frik za ljepljenje svaceg na auto..
E da,netko je reko da ima znacke unutra,covjece koji ce mu to ××××× u autu :smile12:
mozda da da policiji koju kad ga stopira
INTERCEPTOR
21-09-2003, 16:29
Ma ne bi rekao da je to stojadin iznutra, cijela tabla mu je ko štand od onih što kopaju po smeču i prodaju po 5 kn. :o
:)) :)) <br><hr><font size="+1" color="blue">Let the good times roll!</font>
To je fakin Stolemobil! :))
Je zna netko koju masinu ima unutra?
prije par mj sam ga vidio..pokusavao je zapalit gume :o
Bmw Touring
21-09-2003, 19:20
pa jel ti citas.Pise u prvom postu da je masina od Una 115 ks
Ma moze imat i 300 konjova kad ovako ljepo izgleda
mislio sam da je od Lancie jer ima neki slican znakic pored zadnje rolete
Mario Haas
21-09-2003, 21:01
Dajte za ozbač recite tipu ta ga dofura u ZG. Bez zeke, dajem mu 100€ u kešu bez odgode i odma ću se odfurat do Baobaba.
Mario sad bi ti po ZG glumio neki jet set sa ovim unikatom!
Mislim da je 100 ojra ipak premalo za ovakvo unikatno remek djelo jednog neshvaćenog umjetnika!<br><hr><font size="+1" color="blue">Let the good times roll!</font>
branko srakocic
22-09-2003, 05:42
wow.... :smile17: <br><hr>
Mario Haas
22-09-2003, 10:12
Da, al ako ga ja malo profuram po Zagrebu narast će cijena mnogostruko, kužiš SVT.
:)) <br><hr><font size="+1" color="blue">Let the good times roll!</font>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.