Pogledaj cijelu verziju : 307 1.4 Hdi XR ili STILO JTD 80 KS Active
Ozbiljno razmišljam o kupovini novog auta i sigurno ću je realizirati do kraja godine. Izbor sam suzio na ova dva modela. Oba naravno sa 5 vratiju i manualnom klimom.
Cijena je tu negdje 16000€ za 307, 16300€ za Stilo. Dakle zanemariva razlika.
Što odabrati? Pomognite savjetom!
bratić ima p307 1,4hdi i zadovoljan je s njim. nikakvih problema. auto je puuuuno solidniji od 206. meni se jako sviđa unutrašnjost puga.
stilo mi je odvratan sa 5 vrata i nisam ga imao prilike voziti, ali motor je sigurno uvjerljiviji od peugeota.
Ja sam se odlučio i uzet ću 307 1.4.HDi XR + klima. Dobio sam dobru cijenu u auto salonu. Probao sam auto više puta i u usporedbi s 1.4. benzincem puno je bolji. Stila nigdje nije bilo u Zagrebu za isprobati, a 1.2 benzinac mi se baš iskreno nije dopao. Stilo definitvno izvana igleda atratktivno i ne vjerujem da je loš auto ali mi unutrašnjost nikao nije sjela. 70 KS kod Peugeota meni nije slabo jer se uglavnom vozim po gradu, a za koj puta na more ili pokoj izlet to je čisto dosta. Nadam se da će Peugeot za 5-6 godina kada ga budem mjenjao držati bolju cijenu nego Stilo.
U svakom slučaju hvala Vam na savjetima.
To da će Peugeot držati bolju cijenu možeš biti sto posto siguran. To je jedan od bitnih faktora koji ljudi često nemaju na umu.
Ne bi se štel mešat u Fiat. Popljuvao sam ga, a kad sam prešao na Astru, onda sam skužio koliko su Fiatovi auti zapravo dorađeni i elegantni. Na kraju vidim da su naše balkanske prilike tako bijedne, da dobro držanje cijene ne mora biti obilježje dobrog auta. Jer kod nas još uvijek vlada psihologija muje iz doboja i jose iz gos'ća da je golf dizel najbolji, da je opel opel, i da je sve drugo šrot. Kao da netko kaže da je stara glonđa bolja od mlade micike.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.