Pogledaj cijelu verziju : Superlegera, a kaj ti je to?
Jedan prijatelj je vlasnik Punta GT iz '97.g. koji je još malo dodatno sredio i svako malo ga stavi u Oglasnik, čisto da vidi kak ljudi dišu, a možda se nađe i kupac. I tako on opet stavio oglas, kad ga jučer zove lik i pazite sad spiku:
'Zovem u vezi Punta, bla, bla, bla... A kolko ide tvoj Punto? Inače imam i ja doma GT-a, '95.g., koža, klima i ubrzanje do 100 za 5,5 sec.' :smile12:
'A kaj ima od opreme?' I sad mu ovaj moj počne nabrajati: 'Konijev gevind, Bonalume pop-off, Supersprintov auspuh, Yokohame na Superleggerama,...'. Lik odgovara:'Da, da, inače imam ja i Clio Sport i Imprezu STi sa 380 ks, nego daj mi objasni kaj je to SUPERLEĐERA???' :smile17:
Ajde recite di se rađaju takvi tulipani. Pa to samo majka može voljeti. Ima GT sa ubrzanjem 5.5 do 100km/h, Clio Sport koji razara i Imprezu sa 380 ks (valjda će ju posuditi Solbergu da se lakše bori na WRC-u)!!!<br><hr>
To je standardna ekipa koja zove za oglase.<br><hr><font color="blue">Burekman ****</font>
Dom-Dom ima slične priče... kao:
Kupac: "A... zovem u vezi oglasa za Alfu 156 2.5 V6."
Dom: "Kažite..."
Kupac: "A jel ima ovo, ono, bla, bla,..."
Dom: "Da, da .. sve ima, sve je super, cijena je ta i ta, bla, bla,..."
Kupac: "A jel to dizl?"
Dom: "?!?!?!!?... ne, nije!!!"
Kupac: "Pa kak ima tak puno kubika, a nije dizl?!?!?"
Dom: "Majko!!!!!!!!" i poklapanje slušalice uz instant slom žiovaca.
:)) :)) :))
skywalker
11-09-2003, 09:39
meni su dosli cigani kad sam prodaval stojadin i poceli me zajebavat zakaj ih nije docekao upaljen,topli motor, jer kao, kako ce sad oni isprobati auto. Poslal sam ih doma.
koliko je cijena za punta?
Meni su se svi iščuđavali kak je to moja Alfa turbo, a nije dizel. Kreteni!<br><hr><font color="blue">Burekman ****</font>
japa tom
11-09-2003, 10:22
ja prodavah chrysler conquest prek oglasnika:
a svaki drugi bi za prvo pitanje postavio: "koje je boje auto????"
(nit godina nit kilometri nit oprema nit na krajukrajeva kak izkleda to čudo) stvarno za popizdit
Tak... ako nekoga zanima...
http://images.cardomain.com/member_img_a/326000-326999/326636_1.jpg
http://images.cardomain.com/member_img_a/326000-326999/326636_2_full.jpg
http://images.cardomain.com/member_img_a/326000-326999/326636_9_full.jpg
Inače... ovo je turbak sa 250ks.
Čekajte, a šta je zapravo superlegera? :))
Pa to je vrsta žena. To je ona treba kojoj oko 4 ujutro prilaz pijan na najjače i baljezgaš strahote. A ona onak potpuno mirna, onak leđero sluša te svinjarije. I onda dolazi najvažniji trenutak: predlažeš koitus. A ona onak super leđero pristaje.
E to ti to!<br><hr><font face="Courier">Erotski roman: Zaključan u pivovari</font>
A... Dom-Dom ima takve 4!
Hvala sepra, na pojašnjenju. Yokohama na superleggeri? Jel to neki čovik, ili?
:))
Je, i onak je malo tamnoputa, ko Talijanke.
Ma ja sam mu odmah na faci vidio da je svodnik.<br><hr><font face="Courier">Erotski roman: Zaključan u pivovari</font>
Je S16, to je situacija kad Japanac ×××× tu istu curu.<br><hr><font face="Courier">Erotski roman: Zaključan u pivovari</font>
To san i pretpostavlja :smile07:
A... možda Superleggera znači da treba ima nogu u promjeru ko omanje burence?
Pa, kad te stisne... da koske pucaju?
Ja makro :smile06: :smile06: :smile06:
I kaj imam 4 Ukrajinke? :smile06:
Dečki uljepšali ste mi dan!
japa tom
11-09-2003, 12:24
bravo bock svaka čast!
da to je ta pila, savršeno je ležila jedino potrošnja od 16-24 nije baš za po(h)valit...
ej sepra jel ti jamaha još presaugava?
Nemate pojma!
Leggera je posebna vrsta bureka obogaćena s dodatnom količinom masnoće da leggero (lagano, otud i naziv) klizi niz grlo.
Superleggera je vrsta leggera bureka koji se može naručiti samo u specijaliziranim burekđinicama i serijski dolazi s jogurtom.
Eto, sad znate.
BTW, nalaz krvi mi je ispao tako ××××no dobar da imam zeleno svjetlo od doktorici za tamanjenje neograničenih količina Superleggera bureka.<br><hr><font color="blue">Burekman ****</font>
Dakle... u petak je "SZ burek najt".
P.S. Neki dan sam darling otfural u kvart na jedan "motani so meso". ××××no dobar... moraš doć jedan dan na burek s joguratom i pivce!
Naravno.
U petak je standardno. Same time, same place, same channel... <br><hr><font color="blue">Burekman ****</font>
Čekaj, pa neću se ja valjda sam kulturno uzdizati u bircevima tipa Baobab. Moramo baciti jedan aperitiv prije nego Girrari navali na hranu.
Neeee... ti prvo ideš na kulturno uzdizanje, a tek onda se možeš nama pridružit u birtiji!
Ma ko je uopće spomenul Baobab. Tam sam bil svega par puta. Prvi put još u zimi dok je sve skupa bilo relativno normalno. Ostale puteve sam bil tokom dana kad funkcionira kao običan birc.<br><hr><font color="blue">Burekman ****</font>
Ma, to se Fresh sjeća nekih post-ova od prije gdje mu je rečeno da se mora ić malo "kulivizirat" u Zagrebačka "IN" mjesta... Baobab, Papaya, Lake City, Indis,... da se malo druži sa sponzorušama i tatinim sinovima. Kužiš?
Japa, Yamahica radi ko urica, ipak ona finta čini dobre. Još je dobila novu zadnju gumu pa je sad pic-pic.<br><hr><font face="Courier">Erotski roman: Zaključan u pivovari</font>
Ah so.<br><hr><font color="blue">Burekman ****</font>
alfist_zg odlog.
11-09-2003, 17:29
moram priznati da mi je ovo sa stojadinom i ciganima i toplim motorom ludnica.
:)) :)) :))
e dami je to bilo vidjeti...
Mario Haas
11-09-2003, 17:32
Moj prijatelj je prodavao dvije godine starog Golfa III edition u bombon stanju. Čovjek nazove i pita da li je prvi lak!?
:smile17: :smile17: :smile17:
Mario Haas
11-09-2003, 17:34
A i ja sam jednom prodavao 4 gume. Nazove me jedan prvoklasni primjerak idiota i pita ZA KOJI SU AUTO!?!?
Ja mu 5 puta ponovim koja su dimenzija, a on meni opet: DA, ALI ZA KOJI SU AUTO!? Majko moja...
:smile17: :smile17: :smile17:
Jedan tip kaj je prije radio sa mojim starim,je jednom od Ljubljane do Zagreba,vozio nekog audia,i pazite sad,"cjelo vrijeme u prvoj",jel je mislio da je automatik.I onda se poslje zalio kak auto ne ide. :smile17: :))
Bmw Touring
11-09-2003, 21:36
Ja san jedan put dosa u Split iz Francuske sa Bmw-om automatikom i onda san uzeja u prijatelja Mercedesa A klasu manualca.Kad san krenija jedno kilometar san vozija u prvoj i zva san ovoga na mobitel da mu nevalja auto :smile17: Tek san skuzija kad san se mora vratit u rikverc :))
Tako je to kada se naviknes na automatik :) Ameri najvise obozavaju automatike...
Bmw Touring
11-09-2003, 22:13
U Americi je skoro svaki auto automatik
girrari tako ja ne mogu objasnit nekim ljudima da postoji turbo motor a nije dizel :smile12: . za njih postoji samo turbodizel i to je uber motor kojem nema ravna.
Brock dali je turbak na slici nissan silvia??<br><hr><font size="+1" color="blue">Let the good times roll!</font>
japa tom
12-09-2003, 06:58
SVT!!!!!
znam da sad spavaš al "NE VREĐAJ MI AUTO!!!"
i čitaj postove unazad - barem ti imaš vremena
japa tom, pa kaj nije takav bil i stari Mitsubishi Eclipse mislim?
Cijena onog Punta GT je visoka. Mislim da hoće oko 14tE, no s druge strane dobijete bonbon auto koji jede aute s 200 ks i izgleda ko bombica.
To××××ingmuch.<br><hr><font color="blue">Burekman ****</font>
ZaboravilsijedanOutoo××××ingmuch
××××gatipfeler. :)) <br><hr><font color="blue">Burekman ****</font>
japa tom
12-09-2003, 11:24
na ovom forumu ima fakat ljudi koji puno znaju i još kad se sve te pametne glavice udruže zajedno (pa gdje bi nam mogao biti kraj)
BRAVO HONDO to je mitsubishi starion al za američko tržište - svaka čast
Hvala, hvala, nemorate pljeskati. Ipak su tu godine iskustva :))
Ja imam super legicu. Najbolja je :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.