Pogledaj cijelu verziju : koji je bolji? clio dci, ili 206 hdi?
kojeg da kupim novog? clio dci od 65 ks, ili 206 hdi od 70ks? molim vas za savjete ZA i PROTIV! hvala
Bmw Touring
09-09-2003, 16:35
ja bi malo jos ustedija i kupija 1.5 Dci sa 82 konja. Auto ide ko ludo
To je neki čudni P206 HDi, naš ima 90 KS.
Ovaj na koji Igor misli je 1.4 HDi, a ne 2.0HDi.
Moj glas za Clio, ali.. ××××ga... ja sam ti pristran.
Ah, da, zaboravio sam da se taj motor već prodaje i u P206.
U Cliu su mi definitivno bolja sjedala, a vjerojatno i mjenjač (ako je kod 1.4 HDi isti kao kod benzinaca 1.4 i 1.6, što vjerojatno jeste). U P206 je bolji volan. Za ostalo bih teško rekao, mada se nakon one probne vožnje Meganom vjerojatno nikad ne bi odlučio za Clia.
Slusaj striku Bmw-a... Od ova dva ne bi kupio niti jednog jer mi nema nista gore nego voziti slabog diesela - u toj snazi bi radije uzeo benzinca.
Bmw Touring
09-09-2003, 17:06
mc vozio sam ja oba clia. Jednog sam iznajmio jedan put kad san razbija svoje auto.Taj je bija sa 65 konja i iznenadija san se kako dobro ide. A drugi put san uzeja u prijatelja ovoga od 82 konja. S njime letis pogotovo po gradu. Ima dobra ubrzanja. znaci ako vec kupujem takvo auto radije bi uzeja ovoga jaceg dizela ili pak 1.4 16V
Ja ponekad vozim od firme ovog jaceg i ok je, ali mi je tesko povjerovati da je ovaj slabiji cemu. Ak' je slabo, nek se barem vrti... :))
Bmw Touring
09-09-2003, 17:10
ma ovaj od 65 konja nije nesto posebno razumin ja tebe ali za toliko konja koliko ima i jos je i dizel jako dobro ide.
I dobro si reka nek se vrti :))
mislim da je bolje kupit clia,mada je 206 ljepši i nekako veći...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.