Pogledaj cijelu verziju : 147 GTA
Neki dan uživam u Alfi sa lošim kočnicama i visokim mjenjačem i zozim ja tako kad skužim da mi se na guzicu ljepi neki Bravo, Stanemo mi na semaforu, zeleno i gas. Prva smo bili podjednaki, druga do blokade na 6500, 110 km/h, treća 140, i Bravo mi je mogao iz daljine reći samo BRAVO. Inače, auto je 1.7, obični, 107 KS.
O tome kako leži nebih trošio riječi. Trebaju mu dobre gume, sve 4, jer u bilo kojem zavoju, vrti unutarnji kotač. Auto nije savršen, ima mana, ali ima i vrlina.
Koliko ima do 100 Clio 1.6 16V?
De, zaboravih, Bravo 1.6, 16 V
CLIO, oderat cu bilo koji clio sport kad vas nadjem na cesti. 155 Q4 ce te pojesti! A ti CLIO nemas pojma o autima i govoris nebuloze, u biti je bezveze trositi dragocjeno vrijeme na tebe. Clio 1.6 16v do 100 ubrzava za 9.6, odere ga i susjedova astra 1.8 16v caravan, a da ne govorim o alfi 33 16v, 8.2 do 100. A tvoj CLIO je klasa ispod bilo koje alfe, obican gradski autic. U biti ti nemas blage veze o autima. Kaj je ono sportska unutrasnjost u cliu? Izgleda ko u kangoou! Ogromni komadi svjetlosive jeftine plastike. :)) Nisam imao nista protiv clia sport, ali ti ga dizes u nebo ko da je jedini auto. Ali, smijesna je tvoja neupucenost i neznanje a petljas se u sve. A ja cu te oderat, vidjet ces nesto crveno kako ti se priblizava u retrovizoru! :smile09: KAS, bravo 1.6 do 100 = 11.0 sec.
Rossonero
08-09-2003, 06:48
Eh Clio, Clio... :smile17: :smile17: :smile17: ti u najmanju ruku pises ko da vozis F16... na zemlju decec! :smile17: :smile17: :smile17:
Clio Sport pa koji ti je ×××××. Nekad si pisao normalne stvari na forumu. Da nije stvar u Marsu.
A ti i onaj pametni inženjer u Autocomm. mora da ste vidoviti kad znate kakvi će auti biti za 5. god.
Inače u talijane spadaju ne samo Fiat i Alfa nego i Lancia, Maserati, Lamborgini i naravno Ferrari.
Ako ti stvarno misliš da je Clio bolji od svih ovih auta onda bi bilo najbolje da posjetiš psihijatra.
CLIO SPORT
08-09-2003, 07:39
ma clio je najbolji auto!
:o :o :o :o :o :o :o
:smile06: :smile06: :smile06: Good one...<br><hr><font color="blue">Burekman ****</font>
Ma Clio nas malo podjebava. Samo je razlika u ljudima, jer neki to skuze odmah, dok drugima treba 10-ak postova, a neki jos nisu skuzili :))
Clio je u biti ubacen da podgrijava atmosferu. Bez dragog nam clia ne bi bilo zanimljivo! Bravo CLIO! Nedostajat ces nam ako odes, zato budi uvijek tu sa nama i pricaj nam nebuloze. :)) ;) Zna li netko gdje se mogu skinuti dobri filmici o autima? Alfe, Lancie, Maserati
a jesi li ti doc vozio alfu GTV 3,2 da mozes reci da je super???????????????????????????????????????????je sli li?
zar moram voziti auto koji ima 63posto mase naprijed da bih to znao. kao sto je turbo-limac rekao (na sto ste vecina vas kao ××××× pokunjeno sutili) TO TI JE CISTA FIZIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sad odjednom vise nije bitno ni opterecenje na osovinama!!!
pa ljudi moji na kojim ste vi drogama????
trudim se biti strpljiv ali to je ovdje nemoguce!!! pa kako mozes nebulozniti takve stvari. nisam rekao da gtv nista ne valja vec sam rekao, drugim rijecima, da ja takav auto ne priznajem pod sportski! niti bih ga kupio. ne znaci da ne drzi cestu, ali po meni ne moze drzati vrhunski s takvim omjerom mase da ga ubijes.
a ustalom vidjet cemo kad izadje mazda rx-8 tko drzi bolje cestu i je li to uopce vazno ili nije. omjer tezine 50:50 i 240ks!!!
intcp, sine ja nisam rekao da gtv ne drzi cestu. ja sam govorrio o tome da U SVOJOJ KLASI je GTA veci sportas nego GTV u svojoj ali TU JE VAZNO RECI DA MISLIM NA 3,2MOTOR. NE, ALI ZAPAZI OVU RIJEC, nnnnnneeeee NA manje motore.
u cijelom svijetu se radi o tome da se napravi sto manji motor sa sto vise konja - zbog tezine, performansi... a vi me sad indirektno uvjeravate u suprotno.
pa u F1 je poanta u sto manjem motor zbog tezine. nemoj da ti ja moram osnove objasnjavati.
ja uopce ne razumijem zasto stavljaju tako teske motore u "sportske" aute. kako si tako sportska marka to dopusta -time ne govorim da npr GTA ne valja.ja cu ti reci zasto, jer su ti motori jeftiniji. lakse je napraviti 3,2 sa 250ks nego 2,0 sa 240ks ili 2,5 sa 250ks
"Eh Clio, Clio... ti u najmanju ruku pises ko da vozis F16... na zemlju decec!"
Pravi se našao solit, lik koji napiše da je na cesti malo auti bržih od Calibre 16v govori nekom da se spusti na zemlju...strašno. :smile17:
A šta se tiče Clija Sport, činjenica je da je brži od gotovo svih Alfi, VW-a, i ostalih i da je prava jurilica koja trenutno nema konkurencije u klasi. Za 18000€ ne može bolje...
Može TI-E ali biti će to opet Clio. Evo nešto čujem da je u Frankfurtu premijera Clia sport phase III. Spomenuto je nekih 181 ks i neka poboljšanja /podvozje/. Naravno sve za iste pare!
mara, nisam vozio GTV, ali sam vozio nekoliko auta s prednjim pogonom i preko 200 ks i sa slicnim rasporedom tezine.
A jesti ti vozi nesto slicno GTV 3.2?
Mislim da treba ipak auto probati, pa onda srati dal to valja ili ne. Na ××××× mi ide sto se neki na forumu kace na neke ××××ne destinke po krugu i "krivini", koje ionako u praksi i na normlnoj prometnici nista ne znace. Sta meni znaci sto cilo sport ima 7.2s do 100 kad je to idalje samo renault i sto je ruzan.
Meni je najbitniji osjecaj za volanom i dizajn, a to ja Alfa nenadmašna. Sad to što kasni jednu desetinku po krugu (ako je to uopce istina) mi je potpuno nebitno. Niti jedan auto nije savrsen. I da golf r32 ide bolje od GTA, on je idalje govno nasparam Alfe u svim drugim segemntima. A i ocito se radi o teskom sranju od auta kad mu treba 28 sec do 200.
INTERCEPTOR
08-09-2003, 16:16
Clio Sport radi of foruma efekt staklenika :smile17: :smile17:
Mara pa Honda Civic Type R ima 62% na prednjoj osovini. Zar je tih 1% više na alfinoj toliko drastično?
Od kuda vam takva glupost da je clio sport brži od svih alfi?
čekaj malo imate 147 GTA, 156 GTA, 156 2.5, GTV 3.2, GTV 3.0, GTV 2.0 TB, Spider 3.0, Spider 3.2, 155 Q4, 75 3.0, SZ, RZ... i sve one perverzije u maloserijskim količinama poput 33 stradale. BTW 156 GTA nije najbrža alfa ikad proizvedena.
INTERCEPTOR
08-09-2003, 16:21
Volio bi čuti isto kako je moguće da je clio sport tolika zvjerčina? Auto ima oko 1100 kg ne i 170 ks ne? I 7.4 do 100 km/h? Jel tako. Tako je
vs
Alfa 75 1.8 Turbo - stara raga sa pišljivih 165 ks i oko 1250 kg ima oko 7-7.3 ubrzanje (nisam siguran točno) i 225-230 km/h max??? Pa kakva je onda to tek zvjerčina :o :o :o :o npr.
INTERCEPTOR
08-09-2003, 16:24
A opet ležanje u zavoju clia sport naspram svih alfi jer sigurno nitko na forumu nije probao sve navedene alfe clio sport na istoj dionici.
Joj zaboravio sam 164 Q4 sa 3.0 i 240 ks i stalnim 4x4. Nema nikakve šanse da clio sport dobije npr. 155 Q4 s permanentnim pogonom na sva 4 i turbo motorom. NIKAKVE. Pod uvjetom da ih fura isti vozač.
××××s taj Clio Sport, slabo to ide.
Pa Alfa 156 2.5 je brža, ubrzanje do 100 isto, a ima svega 20 ks više i VELIKIH 300 KILOGRAMA.
ne valja nesto u tim francuskim kolima...
clio sport nebi dobi ni 164 3.0 24v, mozda do 100, ali dalje pada.
INTERCEPTOR
08-09-2003, 16:28
To sam i ja govorio, al su se izvlačili da ima 2.5 mašinu :smile16:
pa moraju se necim tjesiti...
INTERCEPTOR
08-09-2003, 16:31
Eh da, a imamo i za ravno i razne verzije 166 i 164. I 164 od alfista zg i 175 turbo ks ima mislim 7.1s (znam da je bolje od 156 2.5) :o :o :o :o
Strašno. A teška limuzina 3 klase više od clia - prestrašno.
cini se da je u imenu Clio Sport jedno slovo previse, i to slovo T :)) :)) :))
Ako je Clio Sport toliko ××××n auto zašto su ga na Streetraceu oprale kante stare desetak godina. Jel odnio uopće ijednu pobjedu na Streetraceu?
A o Renaultovim sportskim autima najbolje govori usporedni test u kojem je Honda Civic typeR oprala na stazi Clio Sport i to ne 2.0 nego V6 sa središnje postavljenim motorom.
Htjeli su napraviti auto koji će konkurirati BMW-u M coupe (Z3 coupe s motorim iz M3) a napravili su još jednu gradsku kantu s jakim zastarjelim motorom - SRAMOTA !!!!!
To je i odgovor onima koji smatraju da je za sportski auto važan jedino raspored težine. On sam po sebi ne znači ništa ako je ovjes za ×××××.
INTERCEPTOR
08-09-2003, 18:05
MA pustimo clia to je kahlica naspram GTA. Doći će Megane Sport, ali ni on neće moći ništa GTA. :smile16: :smile16:
Clio sport, Megane sport, Renault 4 sport... :)) :)) :smile17: :smile16:
Puntocorse
08-09-2003, 20:20
Da ne pričamo samo o alfama sa v6 motorima koje je uopće bedasto uspoređivati sa jednim Renolčekom, evo nešto iz njegove klase : Fiat punto GT 1.4 turbo koji je davne '94 imao 7.8 do 100, max. brzinu 205 km/sat, sa 'samo' 136 konjića! I čemu sad graja oko jednog clia sport koji ima šasiju ko od papira, ovjes ko kod stojadina, a o završnoj obradi da ni ne govorim. Jedina dobra stvar su sicevi koji zaslužuju odličnu ocjenu. Uostalom, kolko znam ovo je tema o Alfi 147 GTA, a ne o reno cliu SPOR(t) :)) !
INTERCEPTOR
08-09-2003, 21:01
Ni sicevi nevaljua :o Imaju prekratke sjedaće površine i ružni :o
CLIO SPORT
08-09-2003, 22:13
TAKO JE!!!!!!!
CLIO SPORT JE ZADNJE SMECE!!!!
e,sad zamisli sto je ALFA kada ga zadnje smece pere!!!!???
:o :o :o :o :o :o :o :o
Alfa je auto koji je jako tolerantan prema vozačima Renaulta, pa ih pusti da je pru. Tek toliko da se deca ne bi živcirala.<br><hr><font color="blue">Burekman ****</font>
CLIO SPORT
08-09-2003, 22:43
da.......toliko je tolerantna da pusta cak i razno razne TDIe,skode,seate,toyote,mazde,opele,nissane,honde, bmwe,daewooe,hyundaie,kie,suzuki,fordove,volvijane re,peugeote,citroene......
vidi koliko su alfe tolerantne! ko bi rekao!?
CLIO SPORT
08-09-2003, 22:45
alfisti........nemojte se ljutit....moram malo kuriti alfiste posto vas je vecina tu!!!
eto,odoh spavat,mrtav sam umoran!!
(mi renaultovci radimo za razliku od alfista)!
:o :o :o :o :o :o
Ko ima tu Alfu, neda ti bog da ju tresneš, jer to više ne složi ni NASA.
Zgužvana je ko papir.
Sve je to lepo dok to stoji cijelo.
Nema ni centimetra ravne linije.
To nema šanse ravnat. Samo novo.
A blatobran košta valjda 1500 eura.
Pa šminkeri kupite Alficu
Clio :)) :)) :)) <br><hr><font size="+1" color="blue">Let the good times roll!</font>
doc ja nisam spominjao desetinke. ja sam jos davnih dana rekao da je 0,3s do 100 razlike kod dva auta zanemarivo. nase ceste, gume, omjeri u mjenjacu....sve to utjece ali i neznanje mnogih vozaca
intcp- 62 ili 63 posto je puno za bilo koji auto, zvao se on honda , bmw ili alfa.
mene je zasmetalo sto ti govoris da ej to nevazno. da je kojim slucajem alfa napravila raspored tezine 50:50 onda ti to hvalio na sva usta, ali kad to ne naprave onda nema veze- zapravo to su gluposti ti omjeri tezine.
nisam strucnjak i sveznajuci ali logika mi govori da 50:50 ili sto blize tome je bolje nego sto dalje od toga-naravno uz ivjet da je ovjes dobar
Naravno Mara da je 50:50 idealno, no jel ti misliš da svi auti koji nemaju taj omjer nisu dobri ili sportski?
Koji ti auto voziš možda Ferrarija Modenu ili Lotus Esprit da ti jedna Alfa GTA nije dobra jer uopće dobro ne leži zbog teškog nosa?
Koji je uopće najbolji auto koji si vozio i koliko vozačkog iskustva u sportskim autima imaš?
Jesi ikad uopće vozio Alfa Romeo da možeš tako suvereno tvrditi da ne valja jer nema 50:50?
INTERCEPTOR
09-09-2003, 13:28
Ja sam htio reći mara, da ako ti kažeš da GTV nije sportski auto, onda ja kažem da honda civic type-r nije sportski auto. Samo što je ona još monovolumen. Tako da imam 2 razloga zašto bi tvrdio da nije sportski auto.
ne monovolumen već dostavno vozilo! :))
Evo danas sam na semaforu oprao s Bravom jednog Meagen-a claaic 1.6 16v, stari model ali redizajniran. Čini se da taj auto ipak nema 9.9s do 100 kako pise. Jedino je tip imao super felge i dobro se drzo u prvoj do 50.
INTERCEPTOR
09-09-2003, 19:21
Pa normalno da si ga oprao :smile06: :smile06: :smile06:
Nemožeš renol mjerit s fiatom. :smile06: :smile06: :smile06:
ja zelim reci opet i opet da je iz vasih recenica ispalo da omjer tezine nije vazan.
kao sto smo prije konstatirali da prednjepogonasi ne mogu imati omjer 50:50(iliti da je to jako tesko)-prema tome ispalo bi da niti jedan prednjepogonas ne moze biti sportski-to moze reci samo lud covjek a ja to nisam ili barem tako mislim.
to sam rekao jer su u alfi mogli napravit 2,0 sa 200ks i auto bi imao bolji omjer a mozda i neki 2,2 ili 2,3 ili staviti 2,5 sa 250ks AKO TAJ MOTOR NIJE JAKO TEZAK
i smetalo me je jer opravdavate svaki potez alfe bio on dobar ili ne.
njima je skuplje staviti motor od 2,0 sa 200ks jer trebaju skuplji materijali,testiranja.....ovo je puno jednosstavnije-premda nisam rekao da je motor 3,2 ××××××
INTERCEPTOR
12-09-2003, 15:39
Ja bi uvijek prije izabrao V6 nego neki 2.5 4-cilindrični kao što je u accordu npr. Još kad se radi o alfinom V6.
Zanimljiva usporedba...GTA, Sti, Evo , i Octavia RS...ovdje su koristili 156 GTA, ali kontam da 147 ne moze biti ni puno brza ni puno sporija
:URL=http://www.fastsaloons.com/index.php?pagename=http://www.fastsaloons.com/cardetails.php?carlist=93,91,86,96,129:Usporedba:/URL:
Skoda Octavia sa samo 180ks ima jako dobro ubrzanje. 6.7 do 100 i 16 do 160km/h. 100 milja je 160 km/h zar ne? :smile12:
INTERCEPTOR
12-09-2003, 16:18
Ðubretinci pišu kako alfa ima 70 ks po litri što niej istina. Ima 78, a to je razlika od 25 KS.
Kakti ××××× i neshvatljiva usporeba. Crno na bijelom, a znamo da je istina puno survija na račun škodilaka pa i alfe od strane samuraja.
To sam i ja primjetio...duplo je jeftinija od alfe i Subarua , a performansama ne zaostaje bas puno, usto i koci jako dobro...Citao sam negdje da je od 156 GTA na Nurburgringu sporija sekundu po krugu...Nije lose
Pa ako su podaci tocnu Skoda je istinski best buy :) od 0-100 milja brza je od alfe 156 2.5 2 sec. (prema onoj stranici)
Ma malo su mi cudno organizirani podaci na toj stranici. Neke aute ne mozes usporedjivati, a mozes im vidjeti rezultate ako ih same gledas... :smile08:
INTERCEPTOR
12-09-2003, 16:36
E sad nemojžemo uspoređivati perf. 2 auta iz dva razl. izvora. To nemojže biti fer. I btw škod aj škoda. Škod akupit škodu. Zu se nema kaj više reć možemos eeventualno svi pokakat na škodu. Kak kak polukruta + big prevjes + prednji pogon = big shit
INTERCEPTOR
12-09-2003, 16:37
I ne zaboravimo best buy je clio sport :o
INTERCEPTOR
12-09-2003, 16:39
Ona Leon što ga je clio sport oprao je valjda onaj žuti iz novog auto kluba. Za 7s ubrzanja mu treba 230 ks. A za serijskih 7.7 mu treba 180 ks. Ja mislim da je tamo za škodu trebalo pisati 7.7, a ne 6.7. Obična sintax pogreška. :smile19:
Onda su fulali i za 100 milja, jer pise 16...
INTERCEPTOR
12-09-2003, 16:46
Pa da treba biti 26. :smile15:
Danas sam bas mjerio ubrzanja kod svoje mazde. od 80-160km/h 10.2 sekunde.
Intcp, nije sintax pogreska....sluzbeno motor Octavie ima 180 ks, ali obicno izlaze iz tvornice sa 195-200 ks...I ne mozes za te pare ocekivat super moderan auto...
CLIO SPORT
12-09-2003, 18:30
RRR.....jesi kad vozio tu skodu???? pa to je uzas a ne auto!!!!
pitaj i sule i jos neki na forumu su ga vozili i svi se razocarali!
ja sam ocekivao da ce to ici.....a kad ono...KANTA!
:o :o :o :o
INTERCEPTOR
12-09-2003, 18:35
A ja sam mislio da bar audijev tubro vuče na ravnom taj sanduk, ali ni to izgleda.
CLIO SPORT
12-09-2003, 18:36
cuj...u svkom slucaju je bolja od bilo koje alfe....ali....ma kante!
INTERCEPTOR
12-09-2003, 18:42
Pa daj na čemu si ti? Daj mi reci ja bi malo toga? Nemoj mi reć na cliu sport samo :smile11:
Osobne ne, nisam je vozio, ali citao sam da vec onaj osnovni sa 150 ks (u bilo kojem autu) odlicno ide.Nije ferrari, ali vuce...Jesu oni svi vozili isti auto, mozda je bio slucaj kod jednog primjerka...Sad citam testove RS...englezi joj izmjerili 6,7 s do 100, svedji 6,75....Svedji je onda odvezli na valjke i tadaa...210 ks...
Inace...sasvim sigurno da je GTA bolji auto, samo mislim da za ono sto platis dobivas odlican auto i u jednom i u drugom slucaju :))
Vrijeme gledajte a ne osjecaj. Pa pitajte nekoga ko se vozio u VR6 i Cliu Sport sta bolje ide. Kazu da Clio Sport ne ide u odnosu na VR6, jel ipak onih skoro 3 litre od VR6 ostavljaju drugaciji dojam...
golf 0-100 7sec v-max 226kmh
clio 0-100 7,2 sec v-max 220kmh<br><hr><font size="+1" color="blue">Let the good times roll!</font>
Richie-nelogiran
13-09-2003, 08:24
1.8 Turbo (150 Ks) ide odlično, pogotovo ako uzmemo u obzir svakodnevnu vožnju. Vuče već od niskih okretaja i u 90% slučajeva na semaforu ga nije potrebno vrtiti preko 3.000 okretaja da bi ostavili druge aute na semaforu (naravno ako nije uz tebe neki jaki auto s vozačem koji se hoće utrkivati). Govorimo o svakodnevnoj vožnji. Potrošnja pri tome ne prelazi 10 lit.
No Alfin 3,2 V6 je ipak neka druga dimenzija, od zvuka, snage i svega ostalog nemoguće ih je usporediti pa tako i cijenom.
Štovano općinstvo, eto da se pohvalim, jedan sam od malobrojnih odabranih koji je imao čast voziti 147 GTA!
Da se nadovežem na ovu raspravu od prije, ako se Clio Sport ikako može svrstati u klasu sa 147 GTA, onda to svakako nije po snazi i voznim osobinama. Da budem blag, Clio je u svakom pogledu poluproizvod neusporedivo lošijih performansi.
A sad utisci. Žarko crvena GTA stajala je na parkingu Varaždinskog zastupnika Fiata. Alfe i Lancie, firme Auto Prikratki i zamamno mi se smješkala (kaj nebi mogel pisati barem za AK?). Pastelna crvena boja, 17" telefonke, unutrašnjost u crnoj koži, na brojčaniku 100 km - pomislih:'Pa još je skoro djevica!' (kaj nisam dobar?). Sicevi su nešto manji nego u 156, ali nipošto lošiji ili neudobniji. Sjedi se niže (ko hoće) nego u 156 GTA, a volan je i u najnižoj točci još uvijek dosta visoko tako da se ima feeling pravog trkačeg auta. Unutrašnjost je dosta skučena u odnosu na 156. Na okret ključa u bravi, motor se javlja ne toliko dubokim , već dosta reskijim i jačim zvukom u odnosu na stariju sestru (ma onaj Ðuro je nula za mene!). Na moje iznenađenje, pored poluge ručne kočnice postoji gumb kojim se isključuje ASR iako su rekli da na 147 neće biti te mogučnosti. Dakle, isključujemo ASR, stavljamo u prvu i lagano krečemo. Mjenjač je OK, feeling je kao u 156 i u prve tri brzine auto ludi (naravno, prvo sam se vozikao bez veze dok se ulje nije zagrijalo na radnu temp.).
U 15 min. vožnje, probao sam ju na prigradskoj zavojitoj cesti i spojnoj cesti od Vž do naplatnih kućica autoputa prema Zg. Po zavojitoj cesti pri forsiranoj vožnji brzinama do kojih 120-130 km/h, auto se doslovno drži kao po tračnicama i na moje iznenađenje nema nikakvog klizanja preko nosa. Razlika u odnosu na 156 je u tome što se na 147 nikako ne može namjerno gasom zanesti zadnji kraj pri bržem prolasku zavojem (barem ja nisam mogao). Ponašanje na ravnim djelovima ceste si sami možete zamisliti, jer 250 ks je ipak respektabilna snaga. Kako se auto ponaša na većim brzinama u zavoju i na kočenju, nisam uspio isprobati jer sam od vlasnika stalno slušao:'Joj nemoj tako, pa ima samo 100 km!!!'.
Zaključak je da je 147 GTA jako zgodna igračka i mislim da joj ni jedan kompakt nije ni do koljena, a konkretno ova se može kupiti u salonu 'Auto Prikratki' u Vž, po cijeni od cca 33 tE.
INTERCEPTOR
23-09-2003, 19:04
Onda, zar nisi bio ti prvi koji je rekao da je 147 GTA glupost zbog 32 l u kompaktu, stojiš li još iza toga?
:smile11:
Pa napisao sam da na moje iznenađenje, auto ide ko po tračnicama. Mislim da je velik dio zasluge i na gumama Bridgestone S-02, koje su svjetlosnu godinu bolje od Michelinki koje sam probao. Auto je osjetno manje proklizavao.
Inače, 156 GTA je puno više po mom ukusu, no ko voli kompakte ovo je pu pogodak. Luda igračka!
INTERCEPTOR
23-09-2003, 19:12
:)
Pa nije to puno 33t€, samo hiljada vise nego za onaj leon cupra r. A Alfa je ipak klasa iznad seata.
to je valjda ta, iz oglasnika:
147 GTA 250KS, 03.g., crvena, može na rate , ×××/ Broj uz pretplatu
×××/822-240, Dubravko
Odi do Prikratkog pogledati. Ona pastelna crvena boja mi je bolesno dobra.
Varaždinac
23-09-2003, 19:30
Hondo! Čestitam ti si prvi probao, ja sam dogovoril za slijedeči tjedan jer sam "opet" u gužvi.
Budem iznio dojmove.<br><hr>
Kontrec je glavni, ha. Sad ce opet on da se sminka s tom zvijerkom!
Moram ici sutra pogledat, dok jos nije prodana.
Varaždinac
23-09-2003, 19:55
Nebude prodana jer je dopelana za mladog "gazdu", ali ak naiđe kupac bude otišla jer posel je posel ima ih još.<br><hr>
Kolko sam ja skužil, dopeljana je da se proda, Dudo i Dražen su ju probali, a Marko baš i nije zainteresiran. Likovi zovu zbog oglasa sa raznoraznim fix idejama. Danas je jedan nudil Audi A2 pod račun, a razliku je htel na rate i sl. tome.
fino, stari Thesis, on GTA...
A zena od mladog gazde ce sigruno vozit Ypsilon!
da, mogo bi i ja ponduit svoje Bravo, a ostalno na rate na 50 godina kreda. Znaci sa 72. godine sam odplatio kredit i mogu mirno u grob. :))
Varaždinac
23-09-2003, 20:10
Je u pravu si Doc, Lancia Y stiže uskoro kak si pogodil :)) <br><hr>
Kaj ja moram napravit da se provozam sa nekim od ovih luđaka-stručnjaka na forumu(Hondo, Turbo-limac, Sule, DKW :)) ).
Clio Sport tebe ne spominjem jer znam da imam rezervirano mjesto u prvom redu :)) <br><hr><font face="Impact" color="blue">forT escorD 1.3 kaRaFun, varijacija blue boje --- comMinG thIs fAll....bE CaRfeuL!!</font>
turbo-limac
23-09-2003, 20:36
dofuraj zgodnu frendicu i sve cemo se dogovoriti.... :) :) :)
CLIO SPORT
23-09-2003, 22:57
STEVO...kod mene ne treba biti bas neka full zgodna frendica, moze i jedna onakva za jednokratku upotrebu!?
:o :o :o :o :o :o :o :o
Mario Haas
24-09-2003, 11:39
Stevo ako danas dofuraš turbolimaču neku frendicu, možda će ti dat Lanciu da sjediš unutra i brundaš cijelo popodne.
:smile06: :smile06:
Clio pa dodđi u Ivanić, možda ti je Lejla tu :))
Imate tu bosanki kolko oćete :)) :))
I nedam ja svoje frendice, trebaju meni :smile16: <br><hr><font face="Impact" color="blue">forT escorD 1.3 kaRaFun, varijacija blue boje --- comMinG thIs fAll....bE CaRfeuL!!</font>
CLIO SPORT
24-09-2003, 19:36
lejla je bila ovaj vikend....na nekoj svdbi i otisla je nazad! bila je i u zg...vidio se s njom na par min!
daj se dokoturaj u petak navecer na SZ....to ti je 45min voznje u opelu....inace 20tak u dvanulceku!
p.s. inace imamo i mi komade na SZu, zar ne??? nemas pojma sto propustas stari!
Clio di su naši komadi u SZ?????? :smile12: :smile12: :smile12:
Mario Haas
24-09-2003, 20:01
Ma dajte, imate komade?!
:smile12:
CLIO SPORT
24-09-2003, 20:03
alfist_zg po frizuri, girrari po zenskom autu, sule po voznji (covjek se stvarno vozi penzionerski=razradjuje dvanulceka), ja po boji dvanulceka, brock po shoppingiranju u londonu i po mobitelu, bullit po kasnjenju, dom-dom isto tako po zenskom autu...!
×××× te Tito , pa kaj 156 ženski auto? Sutra ide u Oglasnik! :)
Mario Haas
24-09-2003, 20:08
Vidim ja da je među vama jedino Sepra muškarac.
:smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
CLIO SPORT
24-09-2003, 20:13
ooooooooooo da,njega zaboravih......hm.....s deckima iz osiguranja uvijek valja biti dobar......tak da.....mi koji ga znamo, znamo sto je zensko u njemu....a zna i on!
Sepra je macho i pol.Stalno moramo ženske šamarati da ga ne ozljede. :))
Sepra i ja smo danas morali bežat iz birca zbog njegovih ×××××rija iz mladosti.<br><hr><font color="blue">Burekman ****</font>
Ak vam treba pravi muškarac s pivskim trbuhom, bum ja došel da vam dignem prosjek. :))
Hondo tj. Alfo bilo bi nam drago.
Probat ću jedan petak. Znaš kak je, cura studira, ja radim, onda dođe petak, pa kam bi ja onda bez nje...
Nego, kak obično završavaju te sjednice?
Pucnjavom i šoranjem protiv njemačkih klanova. :smile06: :smile06:
To štima. Mislil sam jel se koturate, morate nekog donesti do ulaznih vrata, znate kak se zovete kad idete doma i sl.?
Da , nema to problema.Neke stavimo na konja i pošaljemo doma.
Imaš civiliziranu diviziju SZ-a i balkansku diviziju SZ-a.
Ona balkanska nakon razlaza još ide derat po pivi i bureku. Naravno, Sepra je u ovoj drugoj skupini. Jedino kaj šteka s burekom u zadnje vreme; žena mu ne da.<br><hr><font color="blue">Burekman ****</font>
A kaj ste zapeli za čoveka večeras?
:)) <br><hr><font color="blue">Burekman ****</font>
sepra, nabit ćemo ovog Girrarija u petak na parkingu, sram ga bilo! :))
Odao si se da i ti spadaš u balkan-grupu. Peti ortak. :)) <br><hr><font color="blue">Burekman ****</font>
CLIO SPORT
24-09-2003, 21:46
bacit cemo girrariju na auto vrecu sa prasinom i pticjim govnom!!!!!!!!! mislim da bi ga to dokrajcilo!!!!
Kaj je tebi Girro pa ja sam Alfist! :))
To bi ga uništilo! :smile06:
Na do vam Bog. Da ne bi Ðiro trebal prašinu sa Škorpiona skidat mamicu vam vašu...<br><hr><font color="blue">Burekman ****</font>
CLIO SPORT
24-09-2003, 21:49
.......za sva vremena!!!!!
Clio ništa od Zagreba do 11 mjeseca. Kad dobim vozačku onda se vidimo. Ovak mi se neda zajebavat sa prijevozom.<br><hr><font face="Impact" color="blue">forT escorD 1.3 kaRaFun, varijacija blue boje --- comMinG thIs fAll....bE CaRfeuL!!</font>
Ja bi mogel doći po tebe, ali za povratak... jedva se doma dovučem nakon kaj me ovi balkanci navedu na greh.<br><hr><font color="blue">Burekman ****</font>
...kako stvari stoje, mislim da ću uskoro uskladit radnu satnicu i doći ma jedno burek prežderavanje, mesni naravno...a kad čitam postove o tome koji je auto sportski a koji nije...riknem od smijeha... i to sve sami rally vozači... :smile16: <br><hr><font size="+1" color="blue">Alfa mi je plava...kao i krv...</font>
Varaždinac
25-09-2003, 16:07
I dogodilo se ono što sam i očekivao. Naime da ne duljim bio sam danas na prob. vožnji 147 GTA, crvene boje, koju je probao Hondo /čitaj Alfo/. Pa da ne duljim od dizajna, obrade /neki če reči ne/, ZVUKA STROJA, čak od 1000 o/min /bez obzira u kojem prijenosu/ sve je naj. Moja mala zamjerka je na mjenjač /sporost/ kada se brzo prebacuje /a mora se/ malo je preblizu šesta pa treba paziti da ne upadne u četvrtu.
I kaj sad reči? DOMAGOJE, 156 je stvarno prevelika, kad čovjek sjedne u 147 GTA imš osječaj da ti je cesta prevelika jer auto izvrno prati čak i tvoje misli.
Kupuj što prije i uživaj.
Ja sam išel da se interesiram za punta HGT, ali sam otišel sa uvjerenjem da je to "bicikl". Pred menom je jedna besana noč.
<br><hr>
Varaždinac, probal budem 156 opet prodati.S kolko uspjeha????? :smile12:
Je, to sa 6. brzinom i mene ×××× na 166-ici.<br><hr><font color="blue">Burekman ****</font>
vidis, to je pravi trgovac. Dodjes pitat za punto HGT, a on ti uvali duplo skuplju 147 GTA i od onda ti je samo ona u mislima, a punto vise ne postoji! Prosao sam danas pored prikratkoga, ali nisam vidio GTA. Ajde, barem je Thesis bila ispred!
Varaždinac
25-09-2003, 19:51
Doc! Nije na vanjskom parkiralištu, unutra je pod krovom, samo kaj nije s plahtom pokrita :))
Što se tiče trgovca mogu ti reči da si u pravu, isto je tak bilo sa 156, došel sam po 1.9 jtd, a otišel sa 2.4, ja se samo nadam da bu i ovaj put tak, ak bu onda stvano nisam normalan. :o <br><hr>
ha ha ha, bilo bi jako dobro ako te uspiju nagovorit na 147 GTA! Mislim da se niti ti nebi previse zalio!
A tako sam si i mislio da je negdje unutra, sigurno je ono belsavo pseto čuva!
danas sam malo poslikao GTA od prikratkoga.
http://web.vip.hr/tr-ag.vip/ostalo/gta01.jpg
http://web.vip.hr/tr-ag.vip/ostalo/gta02.jpg
http://web.vip.hr/tr-ag.vip/ostalo/gta03.jpg
http://web.vip.hr/tr-ag.vip/ostalo/gta04.jpg
Doc si videl kak je već izgrebana oko desne kvake. To netko navaža kokoši sa dugim noktima. :))
CLIO SPORT
04-10-2003, 21:59
mora da je lak lose kvalitete!!!
:)) :)) :)) :)) :))
INTERCEPTOR
04-10-2003, 23:13
To najbolje hondo zna kako je lak loše kvalitete na renolima, čak hrđa i to u unutarnjem prostoru - Užas, to samo šeprtljavi francuzi mogu napravit. BTW tu ima jedan clio sport stoji već duže vrijeme na dizalicama. MJENJAČ SE RASPAO. Koma. Iz čista mira pri norm. vožnji.
:smile06: <br><hr><font color="blue">Burekman ****</font>
Hondo, nisam je gledao s druge strane.
Valjda se boja još nije osušila kad su je dovezli. :))
Predivno izgleda 147 uživo. Jučer sam vidio u Zg jedan sivi sportwagon GTA, sa superturismo, Zg reg.
Nisam očekivao da će kod nas biti moguće tako često vidjeti GTA na cesti. Ipak smo mi VW-Oplel nacija!
Jel mi moze netko reci kolika je cijena Alfe Romeo 147 GTA do reg. na nasem trzistu?
Doc, jel bila siva ili više onak azurno plava?
Ak je ta druga, onda ti je to auto od Autocommercea koji vozi njihov direktor marketinga, a i ja sam ga imao prilike voziti. Auto je star kojih 4 mj, puna cijena mu je cca 28tE, a oni ga prodaju za cca 20tE. I ima oko 20tkm.
A taj direktorčić je velika faca... ima metar i žilet i pod svoje malo dupe stavlja JASTUK u onaj predivan sic. :( Al uspjel je naglasiti da vozi samo GTA jer su mu drugi auti prespori. Ma faca :))
INTERCEPTOR
05-10-2003, 15:01
GTA za 20000e? To mi je čudno da tako jeftino to prodaju?
Ma INTCP moja greška. Malo sam lud zadnjih dana. Tamo bi umjesto 2 trebalo pisati 4. Radi se o 48tE i 40tE.
Sorry. :smile12: :smile17:
INTERCEPTOR
05-10-2003, 15:22
Aha, ja baš gledam i čudim se.
Hondo, moguce da je bila azurne boje. Vidio sam je samo u prolazu, tako da nisam stigao niti jastuk vidjeti! :))
hondo, ako nije tajna, ti si auto uzeo u AC ili u varazdinu?
Kod Prikratkog. UAC-u se uopće neće razgovarati o popustima i sl. stvarima. Nisu GTA baš tak česte. U AC-u su mi rekli da su ih prodali najviše deset (nije čovjek znao točan broj, al veli više od toga ne), Prikratki ovu moju i sad ovu 147 i jedna je prodana u Alfa-Caru u Čakovcu.
CLIO SPORT
05-10-2003, 17:21
hondo......ako razgovaramo o direktoru marketinga onda taj nema metar i zilet i taj ne stavlja jastuk na sic!!!!!!!!
:o :o :o :o :o :o :o :o :o
eto......kupis alfu i vec ti se pricinjavaju stvari!!!!!!! :)) :)) :))
Varaždinac
05-10-2003, 17:41
Hondo, čujem da je u tvom posjedu dobro sređeni PUNTO, i da ga navodno prodaješ.
Jel to istina?
Ako je daj napiši podatke pa se čujemo.
I još jedno kad buš se prekrstio?
Dal bu to po "KRIŽEVAČKIM ŠTATUTIMA" u prosincu? :o <br><hr>
Clio, kaj ti ja znam. Tak su predstavili čovjeka: mršav, tamnoput i napuhnut. Ime sam zaboravil. I imal je jastuk na vozačkom sicu.
Varaždinac evo podataka:
Punto 1.1 SX, 1999.g., 43000 km, bordo metalik, 3 vrata, centralno, podizači, airbag za vozača, maglenke, pragovi od GT-a, spojler na trećim vratima, bočne lajsne, kompletan Supersprintov auspuh bez kat., Castellijev čip, dignut pritisak goriva, Kingdragon panel filter, OMP štanga za mulde, spušten: H&R federi i crveni Koni, Superturismo 14" i Yokohama A510, Clarion CD tuner i 4 zvučnika, metalne pedale, Momo aluminijska ručica mjenjača...
Cijena sa svim 7000,00 E.
Moj mail je hondo@net.hr
Nadimak ostaje, a u potpisu bi moglo pisati nešto kao: HONDA U SRCU, GTA U GARAŽI :))
CLIO SPORT
05-10-2003, 23:57
direktor marketinga ne odgovara tvom opisu!? a to za jastuk.......ko ce znat od kud tamo!?
nema veze...
kada kanta dolazi?
Dom, opet prodaješ Alfu?
Nakon Miceka, Alfa nije šta je nekad bila?
Šta slijedi?
Clio, jastuk je tamo jer čovjek sjedi na njemu. Vozio sam se sa njim u autu i vidio. I meni je bio predstavljen kao direktor marketinga, a sve to se odvijalo u 8. mjesecu. I imao je neko bosansko-muslimansko-arapsko ime. :))
Kanta bi trebala stići za kojih mjesec dana.
Agim?<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * *</font>
Mislim da je Agim. Koji je onda taj?
Mislim da je on upravo na toj funkciji koju si opisal. A i fizički opis dotičnog je dobar.<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * *</font>
Dr. Strangelove
06-10-2003, 12:28
Taj Agim je došel s onom crvenom GTA sportwagon na Mićevec prošle godine...
Je.<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * *</font>
Ma on je vozil taj crveni Sportwagon koji je i prvi GTA u Hrvatskoj, pa onda srebrnu limuzinu GTA koju je prodao Laus iz Osijeka i sad vozi taj sivo azurni metalik Sportwagon koji se prodaje. Girrari, ti ga znaš?
Ed Hunter
06-10-2003, 14:26
Oni su stari pajdaši po jastucima. Samo Girrari ima manji auto pa mu treba i manji jastuk. :))
:))
Ne, ne znam ga. Mislim... upoznali smo se na Mićevcu i to je sve.<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * *</font>
Varaždinac
06-10-2003, 16:47
Hondo, onda niš mislil sam da je sporting ili još bolje HGT.<br><hr>
'bemu misha, onda Dudo loše prodaje auto ako te nije upoznao sa tako krucijalnim podatkom. :o
Onak, među nama, ovaj Puntek jede Sportinga za doručak, al nema veze.
Varaždinac
06-10-2003, 20:37
Pa čuj dobro on prodaje auto samo je on to meni pričao kad sam probao 147 GTA pa je meni sve bilo smušeno, a on je stalno ponavljal "auto ima limitator"........ pa opet znova, a ja sam s jednim uhom slušal motor pa njega te je ispalo kak je. Budem te nazval na mob. pa da čujemo o čemu se radi <br><hr>
CLIO SPORT
06-10-2003, 20:40
agim nije bas takvoga opisa!?
i ne vjerujem da ima jastuk ispod sica.........budem ga pitao!!
HONDA U SRCU, GTA U GARAŽI!
svaka cast hondo!!!!
Ako je GTA samo u garaže, a ne i u srcu, onda je to loš posel.<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * *</font>
Ma GTA još nije u garaži, pa nemre ni u srcu biti.
A ni jastuk si još nisam nabavio... :))
Danas sam vidio crnu 147 GTA u praškoj u zg. Hondo, kaj kupuješ GTA, koju 147 ili 156?
156.<br><hr><font color="blue">Burekman * * * * *</font>
Quadro, da kupujem limuzinu 156 GTA.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.