Pogledaj cijelu verziju : VW kao Ferrari Killer?
:URL=http://autos.msn.com/as/pebblebeach2003/article.aspx?xml=veyron:LINK:/URL:<br><hr>
Enzo je sada vjerovatno najbolji sportski "cestovni" automobil. Ovaj i ostali mogu biti brzi na ravnici, ali mislim da Enzi tesko ko moze nesto kroz krivine...
OS PUNTO
24-08-2003, 21:33
Uz pomoc talijanske tehnologije koju su kupili u obliku Bugattija i Lamborghinija. :smile16:
Pa nebi bas rekao, motor je ako se ne varam ona mjesavina VR6 motora, a pogon na sva 4 je vjerovatno Audijev...
400 km/h maksimalne brzine i ubrzanje do 290 km/h za samo 14 sec?There is new king in town,ili se mozda varam?Znam da je bilo dosta problema(ekslodiranje motora)ali se cini da su greske otklonjene i da je najsportskiji autic na svijetu spreman za preuzimanje krune.Iznenadjenje je sto je napravljen od strane VW-a,ali ako oni preuzmu titulu naj-auta na svijetu,za par godina reci ce da je Ferrari napravio VW-killera. :)
Kupili i usavrsili,mislis :))
Buggati ce bit ××××na pila, ali ipak treba pricekat testove. A sumnjam da ce na stazi moc pratit Enza, jer ipak je Enzo cestovna formula...
Mislim da ce moci pratiti Enza, mozda ce malo na krivinama biti sporiji, ali na ravinci ima veliku prednost. Ako se ne varam do 100 km/h ubrzava za 2.9 sekundi, to je skoro kao F1. Ali testovi su najvjerodostojniji pa...
Strašno strašno, još kad renault izbaci novi espace f1 i ford tranzita t4 evo vam konkurencije! :)) <br><hr><font size="+1" color="blue">Let the good times roll!</font>
cuore primitivo
25-08-2003, 03:03
ti se autici mogu svrstati negdje izmedju krame(za koju su prebrzi)i meckine s-klase i bmw-a sedmice za koje su prespori,a nikako sa kraljem sportskih autica made by VW :)) :smile06: :smile16: :smile12:
Kaj vi ne čitate ove vijesti kaj se vrte gore?
"Bugatti uskoro bez šefa?: Zbog kašnjenja Bugattija Veyron u industrijskim krugovima krenule su glasine o moguđoj smjeni predsjednika kompanije Karl-Heinza Neumanna, koji vodi tu tvrtku otkako je 2000. VW otkupio ovu marku. Glasine kažu da je u tijeku izbor njegovog nasljednika."<br><hr><font color="blue">Burekman ****</font>
MEGRANGE
25-08-2003, 20:15
Lancia DElta S4 ima 2.3 do 100 :)) :)) :)) :)) :))
sinko zamjenil si brojeve, s4 ima 3,2 do sto!<br><hr><font size="+1" color="blue">Let the good times roll!</font>
Vozio sam tog bugattijajaa. Ima negdje mjesec dana. Bio sam na veceri VW grupacije za VIP uzvanike. Svi (VIP gosti, medju njima i ja) su dobili pola sata sa Veyronom. Nezaboravno :smile20: Ferrarrrrrrrr(kasljuc)iihii se moze zakopati :smile07:
Ju viš...<br><hr><font color="blue">Burekman ****</font>
cuore primitivo
27-08-2003, 23:10
zavidim ti mazda,prilika da provozas najbolji sportski autic danasnjice se dobiva jednom u zivotu,nadam se da si ju iskoristio do kraja i uzivao u gustima o kojima drugi mogu samo sanjati
Jeste uzivao dok se nije probudio... :))
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.