Pogledaj cijelu verziju : rezervni dijelovi za charade 1,3 16 v efi
:smile17: kako do dijelova?
kak si se za×××× za auto, tak si sad traži djelove .
Koji si ××××× mislil kad si kupil "Šarade"
Sad malo "šaraj" po dučanima i želim ti puno, puno sreće :smile07: :))
Klijomrzac
23-08-2003, 12:08
Bolje to nego smrdljivi Reno koji troši ulje :)) :)) !
Probaj u Japanparts, oni ako nemaju, mogu sigurno naručit!
:smile12: :o
R troši ulje ??? :smile10: :smile10:
Prvi glas :::::::::::
Najbolje ti je da ideš u koreju , kod gosp. Minouki Daihatsu , i reci mu da ti ispreša blatobran i djelove koje trebaš.
Došlo bude te u pola cijene ,jer je iz prve ruke.
:smile16: :smile06: :smile07: :)) :)
Nema djelova ha, :smile06: :smile06: ××××× TI TAKAV AUTO.
Probaj u Kaptol Cargo, oni prodaju Daihatsu, mozda ti mogu pomoci.
http://www.kaptolcargo.hr/daihatsu.php
Ima jedan tip u Međimurju kaj prodaje rabljene dijelove za japance i korejce, ne znam broj napamet ali mogu ga nac ako te zanima.
DAIHATSU SHARADE-razni djelovi prodaju se! Informacije na tel, ×××/5851057 i 051/256586
Dodi kod mene u autodijelove u Auto-Mag u Samoborsku 220 u Zagrebu imamo ti Mann-ove filtere, Ate-ove dijelove za kocioni sistem i sve sto Ate prodaje,SWF metlice,Trifa zarulje itd.
gost 100
04-04-2004, 22:46
Ne mogu vjerovat da se pljuje po najstarijem japanskom proizvođaču automobila.Osobno sam bio vlasnik charadea 1.0 TD i za oko 1700 eura imao izuzetno ekonomičan gradski autić,koji ima izvrsno grijanje,solidnu udobnost(s obzirom na mali međuosovinski razmak) i mnoštvo ostalih vrlina,a u njegov mjenjač bi se mogli ugledati mnogi proizvođači automobila! :smile15:
gost 100
04-04-2004, 22:48
A za dijelove pokušaj kod Tokića južno od Nove tržnice ne Kvatriću. :smile15:
co wy sie znacie nic sie nie znacie dajhatsu sharade the best
Kiza Daihatsu
21-06-2004, 15:26
Nemojte se zajebavati,Charade je dobar auto! Uporedite sedan verziju sa ostalim kolima iz te klase,pa cete videti ko je najbolji,a to je DAIHATSU CHARADE SG!
Charade SG 1.3i jede sva vozila iz svoje klase(npr. Kadeta i Golfa)!
Lepsi je 100 puta,bolji enterijer,veci gepek,manja potrosnja mnogo brzi i startniji i ne jede ga korozija kao Kadeta! :smile18:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.