Pogledaj cijelu verziju : zamjena astre za noviju
imam astru 98.god. 120tkm 1.6. stvarno mi malo troši 6,5-7,5 litara. stari je model a htio bi noviji s klimom. i sad mi u autosalonima daju za moj 5500-5800 eur a traze da doplatim 2500 eur. sta vi ekipa kazete? jel to pametno?
Ispravi me ako sam krivo razumio... daješ stari model Astre bez klime za rabljenu Astru novije linije sa klimom uz nadoplatu od 2500 eura?
Jel' to potrosnja na otvorenoj cesti? Za grad je nekih 3-4 premalo...
Meni je Astra sa 1.4 motorom uredno trošila 9 litara u gradu. Frend ima Corsu sa istim motorom i troši mu između 8 i 9 litara u gradu. Inače, čuo sam da taj 1.6 sa 75ks troši do litru manje (u Astri).
Mogu samo potvrditi tezu da Astra sa 1.6 motorom uistinu malo trosi. Imao sam stari model 1.6 (52 kw), prosjeca potrosnja se kretala oko 6 l, oko 75% otvorene voznje.
da.staru astru za noviju s klimom. 1.6, 55 kw benzin, troši oko 6,5 do 7 litara. nevozim se puno po gradu. mislim da mi je puno dati novaca za noviji auto jer sam 1. vlasnik a ovi iz njemačke mi mogu dofurati neko govno od auta.
A, u novoj ti daju isti motor? Garancija?
I... što misliš pod: "ovi iz njemačke mi mogu dofurati neko govno od auta."
Tko "ovi"? Misliš li zamjenu raditi kod "ovlaštenih" servisera/uvoznika ili kod nekog bezveze?
astra F 1.6
26-08-2003, 06:45
ja sam prodao svoju za 5000e,95g
Koje godiste je novija Astra, koliko km ?
Odakle su je nabavili ?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.