Pogledaj cijelu verziju : FIAT BRAVA
Prodao bih Fiat Bravu 1998 god. sa svom opremom osim klime ( ali to već svi znaju ).Nekoliko sitnijih oštećenja kompenzirati ćemo sa cjenom. :smile12: null<br><hr>
Ako ga i ne bih prodao bilo bi mi drago da mi netko kaže gdje mogu kupiti ( i pošto) kvake i zadnju štop lampu ( suza) za isti :smile12:
Pretpostavljam da tražiš onu dodatnu, poprečnu štop-lampu. Ima je za kupiti u svakom Fiatovom servisu, cijena je oko 320 kn bez vanjskog "stakla". Cijena dakle paprena!
Ako tražiš običnu stop-lampu pokušaj preko oglasnika, ima dosta Brava koje su karambolirane, vjerojatno netko prodaje samo svjetla.
Ako je 320 kn za originalnu lampu preskupo, onda fakat ne znam kaj je jeftino.
Lampu i kvake možeš kupiti neoriginalne od iste firme koja ih radi za FIAT samo kaj nema FIAT-ovu oznaku. Cijena je, u pravilu, duplo manja.<br><hr><font color="blue">Burekman</font>
Ma kad čovjek uzme u ruke taj komadićak plastike dužine dvadesetak i širine 1 cm, sa desetak rupica i isto toliko sićušnih žaruljica da ih nemaš što vidjeti, onda se s pravom pita što u tome ima koštati 320 kn.
Da, treba kupovati zamjenske dijelove koji su daleko jeftiniji, što ne znači da utoliko zaostaju kvalitetom. Primjer su prednje disk pločice, originalne preko 400 kn, a zamjenske upola manje.
Jesu upola jeftinije,samo sljedeci put neces mijenjati disk plocice nego diskove. :smile16:
Manje-više istina. Na vitalnim djelovima se ne štedi. Štedi se na glupostima tipa lampe, retrovizori, brisaći...<br><hr><font color="blue">Burekman ****</font>
Ako znaš kak sezove firma koja radi zamjenske stvari za fiat napiši mi i reci dali ima kod nas za kupiti :smile12:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.