Pogledaj cijelu verziju : Pljenjenje auti sa zatamnjenim staklima!!!
Navodno su u okolici Varaždina,prošlog tjedna,bili zapljenjeni auti sa zatamnjenim staklima.Mene interesira jel netko imao problema zbog Zatamnjenih stakla.
Mislim da po zakonu mogu biti zatamljena sva, osim prednjeg vozackog stakla... Stoga ako netko ima bas totalno potamljen auto.......
Ne stari moj.Prošle godine sam zatamnio sva stakla(osim prednjeg),na novome autu.Kad sam došao reg. auto ove godine trebao sam samo platiti osiguranje,jel je auto 1 god. star i neide na teh. pregled,no frajer mi je rekao da imam sreće jel me on nebi pustio na pregledu.Nek se ××××
Nek se ××××.Čiča oće pare.E pa neće.No mene je zbunilo to kaj mi je frend rekao da su pljenili takve aute.Pa kak mi netko može zapljenit auto ak nepostoji kazna.
Tesko da ga mogu zapljeniti samo tako. Ako jesu i neka zapljenili, to je sigurno bio neki veci razlog od zatamljenih stakala :)
Megane_SB
24-07-2003, 21:15
Imao sam sličnu dilemu, pa sam konzultirao drugove iz MUP-a.
Prema Zakonu o sigurnosti na cestama, zatamnjena smiju biti samo zadnja stakla, znači ništa od prednjih stakala ili šajbe.
Zapljeniti ne bi smjeli,ali ono što mogu je isključiti vozilo iz prometa ( tj. skinuti tablice dok se vozilo ne dovede u propisno stanje ).
passenger57
24-07-2003, 23:11
mOMe KOLeGI sa Vise MUPa su naplatili kaznu zBoG zatamNjeniH stakala I drOt Mu Je reKao da na autu sMije BITi samo TreciNa stakala zatamnJeNa tj dVa zadnja bocNa
Izgleda da je ko na kakvog kreteNa naletI taj mu i sudi
Rossonero
24-07-2003, 23:22
Eto me da mudrujem... dozvoljeno je zatamniti samo zadnja stakla, bocna i zadnje. Ali ne i bocna prednja. Samo je spika ko i sa svjetlima po danu. Obavezna su samo kaj nema kazne ak se furas bez njih.
Ali ako odes u
Sloveniju ili Austriju racunaj na kaznu. Eto ovo je ad acta! :))
Rossonero
24-07-2003, 23:27
Zapljene? Bedastoca!
Bok Američanin. Čuj, mislim da su se stvari promjenile. Navodno da sada postoji kazna za to i nije baš tako mala.<br><hr><font color="red">La bellezza non basta.</font>
A to kaj veliš za pljenidbu je istina; bedastoća. Nekaj je drugo tu bilo po srijedi.<br><hr><font color="red">La bellezza non basta.</font>
Rossonero
24-07-2003, 23:40
Moguce... ionak nemam pojma kaj se doma dogadja zadnjih 6, 7 tjedana. Pozdrav Girrari!
Pozdrav C.<br><hr><font color="red">La bellezza non basta.</font>
VW-ovac sta ces sada?! :)) :))
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.