Pogledaj cijelu verziju : Kakva je guma michelin pilot premacy?
ima li takvu gumu?kakve karakteristike ima? :smile20:
Ne bih znao jer je nisam imao, ali po svom iskustvu s Michelinom, ima puno boljih guma za istu ili čak manju lovu.<br><hr><font face="Courier" color="blue">I'm a professional killer. I kill people for money, but you are my friend so I'll kill you for free.</font>
imam pilot exalto i gume su mogu reči odlične,ne troše se brzo, a mogu se ako je sila i po snijegu provozat...uzmi svakako michelin
Guma ti je odlična, nemožeš fulati bar što se tiče performansi, cijena je već druga stvar. Ja sam imao Pilot Primacy, i mogu ti reći da sam više nego zadovoljan. :))
Imao Michelin Pilot (nisam siguran jel i premacy) na Lanciji, imam i na Golfu takodjer "pilote", gume su sasvim ok...
Pa normalno da imaš Michelin Pilot kad si "pilot"! :smile06:
600, :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06: :smile06:
Imam Pilot Premacy na svom AR 156 205/55/16 i drže sasvim dobro-bez iznenadnih pi**rija....<br><hr><font face="Impact" color="blue">Every Day is the Stockholm Getaway</font>
Evo gledao veceras, na Golfu su Pilot Premacy Exalto. Kod mene su 195/65/R15. Na Lanciji su bile 195/50 (ili 55) R15, dobre su se pokazale...
Ed Hunter
10-07-2003, 07:49
Pitanje je dal ih imaš ili ih tek trebaš kupiti? Ako ih imaš; gume su dobre. Ako ih tek trebaš kupiti; gume su preskupe (mislim da su najskuplje), tj, ima boljih za iste ili manje novce. Mislim da ostali proizvođači imaju bolje gume u toj klasi. Good Year Eagle F1, Continental ContiSportContatct2, Dunlop 9000. Bridgestone isto ima jedne dobre (ne sjećam se točnog imena). I meni najdraže Toyo Proxes T1-S. Po meni uvjerljivo najbolji odnos cijene i kvalitete. Troše se brže od ostalih , ali zato drže.
imam ih na novom accordu, a pitam jer ih jos nisam provozao kako treba.zanima me sportska vožnja, kiša, evuntalno snijeg itd...
Prijatelj ih je imao na Mazdi pa mu je jedna pukla tako da ju nije mogao krpat pa je naprijed stavio Falken. Kaže da su mu Falken bolje. <br><hr><font color="red">GTI</font>
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.